NemoKOF 676 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 Był pewien sposób ale nie wiem czy nie usunęli w patchach: była gra z kulą śnieżną, jak kręgle. Można było dość łatwo farmić tam. Cytuj
Godot 416 Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 (edytowane) 90 ataku jednoręczną bronią :O Edytowane 6 grudnia 2017 przez Godot Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 W dniu 28.11.2017 o 15:53, NemoKOF napisał: Był pewien sposób ale nie wiem czy nie usunęli w patchach: Ukryj zawartość była gra z kulą śnieżną, jak kręgle. Można było dość łatwo farmić tam. Chyba nie usuneli, najprostszy sposób. Cytuj
konczyn 0 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 Najszybciej wzbogaciłem się tłukąc roboty pod zamkiem i sprzedając części. Warto do tego skompletować ancient armor i podnieść jej poziom. Cytuj
Godot 416 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 Idziesz na Bridge of Hylia, rozpalasz ogień i dajesz rano. O 5 z jeziora wynurza się smok, podlatuje do mostu, strzelasz w róg. Zbierasz, teleport do pobliskiej wieży, zlatujesz z niej prosto na most. Trwa to 2 minuty, każda taka operacja to 300. Godzina i masz 10000 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 (edytowane) Ja po prostu grałem, gdy zrobisz 120 świątyń, a przy okazji będziesz zbierał trochę kamieni to nie ma bata, żeby ci na coś nie starczyło, mam wszystko i jeszcze 50.000 na plusie. W Zeldzie jest co robić, więc nie ma sensu farmić zawczasu, kasa „sama” powinnna się uzbierać. Edytowane 7 grudnia 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 8 grudnia 2017 Opublikowano 8 grudnia 2017 (edytowane) DLC dostępne od dziś Edytowane 8 grudnia 2017 przez Starh Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 8 grudnia 2017 Opublikowano 8 grudnia 2017 @zdrowywariat już pewnie szampana otwiera ciekawe na ile godzin to dlc Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 8 grudnia 2017 Opublikowano 8 grudnia 2017 dajcie znac jak ktos znajdzie w necie info odnosnie zawartosci, dlugosci, tego co zawiera dodatek, od kiedy go mozna odpalic w grze itp Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 grudnia 2017 Opublikowano 8 grudnia 2017 (edytowane) MOTUR :O? chciałem powiedzieć, że kupuję, ale przecież już sto lat temu kupiłem season passa xd Edytowane 8 grudnia 2017 przez ragus Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 8 grudnia 2017 Opublikowano 8 grudnia 2017 (edytowane) Już zakupione, mam nadzieję, że do 400h dobiję :). I to mi się podoba, zapowiedź tego samego dnia co premiera :). Edytowane 8 grudnia 2017 przez zdrowywariat Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 8 grudnia 2017 Opublikowano 8 grudnia 2017 Nie no akurat skończyłem w tym tygodni SMO, wyczucie idealne. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 8 grudnia 2017 Opublikowano 8 grudnia 2017 (edytowane) Zaczynamy Ooo..będzie trudno :o Edytowane 8 grudnia 2017 przez funditto Cytuj
Crinfrid 4 Opublikowano 8 grudnia 2017 Opublikowano 8 grudnia 2017 (edytowane) Już dawno zakupiłem DLC i to był błąd. Mogli napisać gdzieś, że ostatni DLC. Spoiler to będą triale z super duper pomysłem, gdzie postać ginie od jednego uderzenia. Gdyby taka informacja była wcześniej to zdecydowanie nie zakupiłbym tego dodatku. No i nadal każda broń się rozpada, nadal nie można ulepszać wielu pancerzy przez co nie ma sensu w ogóle ich zakładać. No i nagroda na sam koniec triala jak już masz wszystko w grze zrobione to po prostu mistrzostwo świata Jaki jest jej sens?? Nie wszyscy są hardcorowymi graczami i lubią sobie pograć dla relaksu, sama podstawka broni się świetnie jeżeli chodzi o taką relaksującą rozrywkę (może oprócz tego durnego pomysłu z psującą się bronią po zaledwie paru uderzeniach). Natomiast oba DLC są już dla graczy lubiących trudne wyzwania. W opisie pierwszego DLC można było wyczytać między wierszami, że dla takich graczy jest skierowany master sword trial. Natomiast nic nie wskazywało, iż tak samo będzie z drugim DLC. Krótko podsumowując, rozczarowałem się tymi dodatkami i gdybym wiedział, że tak będą wyglądać to nie zakupiłbym ich. To oczywiście moja opinia tylko i pewnie się nikt z nią nie zgodzi. Tak samo jak każdy bronił systemu z rozpadającą się bronią, wydawało mi się, że tylko mnie to na maksa dobija. Edytowane 8 grudnia 2017 przez Crinfrid wrzuciłem część w spoiler Cytuj
funditto 657 Opublikowano 8 grudnia 2017 Opublikowano 8 grudnia 2017 Ale zrobiłeś już całe to DLC ? Wcale nie jest tak ciężko póki co, a z tym sercem to trochę spoiler Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 grudnia 2017 Opublikowano 8 grudnia 2017 Dzięki, teraz to już nie mam po co odpalać jaram się nie samowicie, zarówno trialsami jak i nowym DLC, dobrze, ze czekalem do premiery drugiego, teraz tyle grania dojdzie ze o mamo tylko teraz dylemat, czy robic trialsy czy ballade :o Cytuj
funditto 657 Opublikowano 8 grudnia 2017 Opublikowano 8 grudnia 2017 Hm..szczerze to Trialsy póki co trudniejsze niż Ballada.. W ogóle gram już trzy godziny w to nowe DLC i końca nie widać. Początek jest trochę mylący jakby co Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 grudnia 2017 Opublikowano 8 grudnia 2017 spoko spoko, siądę pewnie do tego jutro dopiero i tak ale jaram sie, chciałem wrócić do Hyrule już dawno temu also, widzieli? Cytuj
Crinfrid 4 Opublikowano 8 grudnia 2017 Opublikowano 8 grudnia 2017 Oczywiście, że nie zrobiłem bo się zniechęciłem tym rozwiązaniem. Ale chyba nie muszę całego skończyć, żeby mieć już jakąś opinię wyrobioną? Już master sword trial dał mi w kość i nie zaliczam go do tych przyjemnych doznań. I nie uważam, że to spoiler, bo na samym początku dodatku dowiadujemy się jak to będzie wyglądać. No ale jak już wspomniałem casual ze mnie i chciałem ostrzec innych casuali. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 8 grudnia 2017 Opublikowano 8 grudnia 2017 Casuale tez dadzą radę.. W ogóle co oni zrobili w tym DLC :O jeśli ktoś się obawiał czy nie będzie za krótkie to może być spokojny ! Po 3 godzinach zobaczyłem dopiero pierwszą cutscenkę z trailera Cytuj
Faka 3 990 Opublikowano 8 grudnia 2017 Opublikowano 8 grudnia 2017 Ile ten season pass kosztuje? Cytuj
funditto 657 Opublikowano 8 grudnia 2017 Opublikowano 8 grudnia 2017 80 zł, nie żałuję ani złotówki Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 8 grudnia 2017 Opublikowano 8 grudnia 2017 na czym te triale w 2 dlc polegaja? To coś jak shriny, czy walka z przeciwnikami? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi