Opublikowano 8 grudnia 20177 l Gdzie fabularne DLC ? Tylko Trialsy? Co to za poziom trudności ? Będziecie odszczekiwać te słowa jak Ci co skreślali podstawkę po pierwszych dwóch - trzech godzinach, a później obwołujący ja grą roku. Ja już jestem poskładany ! Jak podstawka to dla mnie tytuł wszechczasów tak w to DLC gra mi się jeszcze lepiej ! Niestety mam spotkanie z klientem, bo tak bym nadal grał Edytowane 8 grudnia 20177 l przez funditto
Opublikowano 8 grudnia 20177 l dobra funditto, nie kręc już tylko opisz nam w paru zdaniach jak wygląda to DLC bo zamieszanie się zrobiło
Opublikowano 8 grudnia 20177 l No ja nie skreślałem podstawki po pierwszych minutach, moim zdaniem pierwsze minuty to w ogóle szok i jedno z najlepszych growych przeżyć. Po wyjściu z bunkra od razu poczułem, że mam do czynienia z czymś wyjątkowym. Drugie takie uczucie nastąpiło po zaliczeniu 4 świątyń. Edytowane 8 grudnia 20177 l przez zdrowywariat
Opublikowano 8 grudnia 20177 l W DLC są zarówno nowe trialsy jak i nowa bestia i związana z tym fabuła.
Opublikowano 8 grudnia 20177 l 1 minutę temu, ragus napisał: W DLC są zarówno nowe trialsy jak i nowa bestia i związana z tym fabuła. O taką odpowiedź mi chodziło. Wszyscy nawet w newsach piszą o trialsach tak jakby w tym dlc nie było nowej historii, o której mówiono wcześniej.
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Dobra, ujmijmy to tak: Początek przypomina początek podstawki, ale tak jak już się wysypał Crinfrid, stratujemy z jednym sercem. Zaliczenie tych 4 shrine'ów to wcale nie koniec tylko początek przygody i dopiero wtedy wskakuje pierwsza cutscenka z trailera i rusza tak naprawdę fabuła, ale wygląda to przynajmniej jak dotąd tak jak w podstawce
Opublikowano 8 grudnia 20177 l 19 minut temu, ragus napisał: W DLC są zarówno nowe trialsy jak i nowa bestia i związana z tym fabuła. No to chyba w zupelnosci wystarcza, jak obydwa dodatki kosztuja 80 zl, dzieki za odpowiedz!
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Podobno to DLC starcza na parę godzin tylko tapatalkowcy uwaga bo ponizej spoiler w dlc jest 'tylko' 16 'shrineow' i 1 temple
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Może i tak, ale po 4 godzinach mam niecałe 25 % zrobione tego co w spoilerze
Opublikowano 8 grudnia 20177 l to dlc rozszerza świat z podstawki, czy dodaje zupełnie nowy skrawek terenu? można zacząć od niego grać, bez przechodzenia podstawki, czy to raczej post game?
Opublikowano 8 grudnia 20177 l 37 minut temu, Dahaka napisał: to dlc rozszerza świat z podstawki, czy dodaje zupełnie nowy skrawek terenu? można zacząć od niego grać, bez przechodzenia podstawki, czy to raczej post game? Można grać po pokonaniu 4 divine beast
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Nie dodaje nowego skrawka terenu- przynajmniej jak dotąd, ale dodaje nowe elementy na tym, który jest
Opublikowano 8 grudnia 20177 l jestem przed wycieczka do Spoiler zamku walczyc z ganonem, glowny quest, wszystkie DB zebrane itd aktualnie kompletuje szrajny. to DLC (w sensie oba jednoczesnie) jak kupie to moge w dowolnym momencie zaczac?
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Po tym co napisałeś w spoilerze możesz w dowolnym momencie zaatakować DLC2 czy DLC1 to w zależności od tego czy już byłeś w tym lesie..
Opublikowano 9 grudnia 20177 l Gram w te DLC i na razie rozczarowanie. Jeżeli dodatek skończy się wraz z wykonaniem tych Pieśni to będę megazawiedziony. Póki co nic ciekawego. Wyzwania na kilka minut, nowe szrajny na poziomie starych. Zero nowych obszarów, wykorzystania mechanik. Chyba za bardzo się nastawiałem
Opublikowano 9 grudnia 20177 l DLC skończone, rzeczywiście nie było jakieś trudne i każdy da radę. Moje wrażenia z dodatku (Uwaga, spoilery!!!!): Spoiler -zero nowych obszarów, -zero nowych mechanik, -brak nowych broni, -nowe pancerze oczywiście bez możliwości ulepszenia, -to nie jest fabularne dlc, tylko i wyłącznie parę filmików, które nic nie wnoszą, -cały dlc opierał się na wykonywaniu triali, i zrobieniu jednego divine beast'a po którym nic więcej nie ma Z pozytywnych rzeczy: nagroda na sam koniec: motor !!! Świetnie się nim jeździ, szkoda tylko, że właściwie nie bardzo jest już po co jak ma się wszystko odkryte. Ale pojawia się niestety problem techniczny związany z tym fantem. Jest szybszy niż koń zdecydowanie i zdarzyło mi się już parę razy, że gra się zawiesiła na dobre 2-3 sekundy. Związane jest to pewnie z doczytywaniem obszaru, za którym konsolka nie nadąża (to miało miejsce w docku, w trybie przenośnym jeszcze nie sprawdzałem). Generalnie czekałem na rozwinięcie fabuły i się nie doczekałem. I tylko nie wmawiajcie mi, że to co zaserwowali to jest rozszerzenie fabularne. Aha i jeszcze jedno, jeżeli taki casual jak ja kończy ten dodatek w jeden dzień, to chyba coś jest nie tak.
Opublikowano 9 grudnia 20177 l A ja robię trialsy, 1,2 proste i pękły za 1 razem ale w trzecim jak wyskoczył lynel to pozamiatane
Opublikowano 9 grudnia 20177 l Uf, no finał triale dały popalić, parę razy zginąłem, ostatnie próby hardcorowe, ręce mi się jeszcze trochę trzesa, ale udało się! O dziwo ostatnią partie zrobiłem za 1 razem...
Opublikowano 10 grudnia 20177 l ja pier.dolix wracam co chwila do tej gierki i odkrywam nowe rzeczy, zwykla eksploracja dalej cieszy, no jak to nie jest goty 2017 to chyba tylko xeno 2 moze nim byc