Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Gdzie fabularne DLC ? Tylko Trialsy? Co to za poziom trudności ? Będziecie odszczekiwać te słowa jak Ci co skreślali podstawkę po pierwszych dwóch - trzech godzinach, a później obwołujący ja grą roku. Ja już jestem poskładany !

Jak podstawka to dla mnie tytuł wszechczasów tak w to DLC gra mi się jeszcze lepiej ! Niestety mam spotkanie z klientem, bo tak bym nadal grał

Edytowane przez funditto
Opublikowano (edytowane)

No ja nie skreślałem podstawki po pierwszych minutach, moim zdaniem pierwsze minuty to w ogóle szok i jedno z najlepszych growych przeżyć. Po wyjściu z bunkra od razu poczułem, że mam do czynienia z czymś wyjątkowym. Drugie takie uczucie nastąpiło po zaliczeniu 4 świątyń.

Edytowane przez zdrowywariat
Gość ragus
Opublikowano

W DLC są zarówno nowe trialsy jak i nowa bestia i związana z tym fabuła.

Opublikowano
  W dniu 8.12.2017 o 13:39, ragus napisał(a):

W DLC są zarówno nowe trialsy jak i nowa bestia i związana z tym fabuła.

Rozwiń  

O taką odpowiedź mi chodziło. Wszyscy nawet w newsach piszą o trialsach tak jakby w tym dlc nie było nowej historii, o której mówiono wcześniej.

Opublikowano

Dobra, ujmijmy to tak:

Początek przypomina początek podstawki, ale tak jak już się wysypał Crinfrid, stratujemy z jednym sercem.

Zaliczenie tych 4 shrine'ów to wcale nie koniec tylko początek przygody i dopiero wtedy wskakuje pierwsza cutscenka z trailera i rusza tak naprawdę fabuła, ale wygląda to przynajmniej jak dotąd tak jak w podstawce

Opublikowano

Podobno to DLC starcza na parę godzin tylko

tapatalkowcy

uwaga bo ponizej spoiler ;) 

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

to dlc rozszerza świat z podstawki, czy dodaje zupełnie nowy skrawek terenu? można zacząć od niego grać, bez przechodzenia podstawki, czy to raczej post game?

Opublikowano
  W dniu 8.12.2017 o 17:59, Dahaka napisał(a):

to dlc rozszerza świat z podstawki, czy dodaje zupełnie nowy skrawek terenu? można zacząć od niego grać, bez przechodzenia podstawki, czy to raczej post game?

Rozwiń  

Można grać po pokonaniu 4 divine beast

Opublikowano

jestem przed wycieczka do

Pokaż ukrytą zawartość

aktualnie kompletuje szrajny.

to DLC (w sensie oba jednoczesnie) jak kupie to moge w dowolnym momencie zaczac?

Opublikowano

Gram w te DLC i na razie

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

DLC skończone, rzeczywiście nie było jakieś trudne i każdy da radę. Moje wrażenia z dodatku (Uwaga, spoilery!!!!):

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Uf, no finał triale dały popalić, parę razy zginąłem, ostatnie próby hardcorowe, ręce mi się jeszcze trochę trzesa, ale udało się! O dziwo ostatnią partie zrobiłem za 1 razem... 

Opublikowano

ja pier.dolix wracam co chwila do tej gierki i odkrywam nowe rzeczy, zwykla eksploracja dalej cieszy, no jak to nie jest goty 2017 to chyba tylko xeno 2 moze nim byc