Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tylko nie obiecuj sobie po nim nie wiadomo czego, jedna dodatkowa scenka i heja. Ale i tak warto znaleźć wszystkie przed pójściem na Ganona, choćby dla samego backstory.

Opublikowano

Też się wku.rwiałem przy tym shrinie, no niemożliwością to było dla mnie. Poszedłem na Lynele i elegancko o 23:30 zaczęła się animacja czerwonego księżyca.

PS. pamiętaj, że masz być

goły na tym podeście, bo shrine się nie pojawi

Opublikowano
45 minut temu, creatinfreak napisał:

Macie jakiś sposób na shrine z czerwonym księżycem? No (pipi)a wczoraj 40-50 razy przesiadywalem przy ognisku czekając na okres xD

ja wykorzystałem to, że dlc daje możliwość zaznaczenia miejsca do teleportu i wybrałem miejsce obok shrine'a. 

Opublikowano

Dla mnie najwiekszym osiagnieciem BotW jest przewrocenie tego co rozumiem jako eksploracja w grach do gory nogami. Tutaj sami sobie wyznaczamy cele, a po drodze trzeba miec oczy i uszy otwarte zeby znalezc Koroki.

Odkad pogralem w Zelde, chcialem sprobowac AC:Origins czy nawet przejsc 2 raz Wiedzmina, ale bieganie od jednego znaku zapytania do drugiego na mapie jednak nie daje takiej frajdy.

Zelda to mistrzostwo pod tym wzgledem.

Opublikowano
6 godzin temu, creatinfreak napisał:

Kurde zabiłem Ganona, obejrzałem filmik i wyskoczyło menu start, jak wciskam continue to mam do wyboru Save z przed 40 minut. O co chodzi? Został mi ostatni shrine i chciałem go zrobić.

No tak to działa tutaj, cofa Cię do zapisu sprzed walki i możesz sobie f do woli hasać po świecie.

Opublikowano
1 minutę temu, Schranz1985 napisał:

Jakies podpowiedzi na start? Jest masa barachla, pytanie czy wszystko sprzedawac czy cos zostawiac?

Zwiedzaj, baw się i odkrywaj ;) Co do barachła - czytaj opisy, szybko sam rozróżnisz co może Ci się przydać, a na co nie warto tracić czasu.

Opublikowano

No zwiedzam, problem w tym ze mam 4 serducha zycia i sciagaja mnie niekiedy na hita.

Dostalem zbroje z tego krolestwa enchantowalem ja +2 u tej laski i kupilem spodnie do stealth(tez enchant poszedl)

Kurla ile tu secretsow upchali...

Gdzie sie nie obrócę to cos ciekawego.

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

• Plusik 2