chrno-x 901 Opublikowano 19 lutego 2019 Opublikowano 19 lutego 2019 29 minut temu, McDrive napisał: Jest w internecie jakieś archiwum, galeria, temat w którym gracze publikowali swoje zrzuty ekranu z BotW? Chciałbym pooglądać co inni dali radę uchwycić. Swego czasu oglądałem zrzuty na Miiverse jak ogrywałem wersje na Wii U, teraz raczej musiałbyś pobuszować po forach only Nintendo i obstawiam, że tam sporo osób wrzuca swoje screeny. Może spróbuj forum od Nintendolife? Tam z tego co pamiętam była zawsze spora społeczność forumowa. 1 Cytuj
funditto 661 Opublikowano 19 lutego 2019 Opublikowano 19 lutego 2019 (edytowane) Twitter: @SheikahMemories Mam w obserwowanych ponad rok i nadal pojawiają się nowe, ciekawe tweety z gry Edytowane 19 lutego 2019 przez funditto 1 Cytuj
LiŚciu 1 313 Opublikowano 12 marca 2019 Opublikowano 12 marca 2019 Cześć Zastanawiam się nad Zelda. Nigdy w tą serię nie grałem. Wg mnie to gra dla młodszego odbiorcy. Raczej gram w inne gry. Ale ta gra się praktycznie każdy zachwyca, zfobyła wiele nagród i ogólnie same zachwyty. Przez szacunek do tych opinii mam plan kupić a jak nie podejdzie to sprzedam. Ale czy może mi ktoś tak na na maksa skondensowac co w tej grze jest takie dobre. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 12 marca 2019 Opublikowano 12 marca 2019 Godzinę temu, ListuniO napisał: Cześć Zastanawiam się nad Zelda. Nigdy w tą serię nie grałem. Wg mnie to gra dla młodszego odbiorcy. Raczej gram w inne gry. Ale ta gra się praktycznie każdy zachwyca, zfobyła wiele nagród i ogólnie same zachwyty. Przez szacunek do tych opinii mam plan kupić a jak nie podejdzie to sprzedam. Ale czy może mi ktoś tak na na maksa skondensowac co w tej grze jest takie dobre. Skoro jest to temat o Zeldzie Breath of the Wild to wystarczy przejrzeć na szybko kilkanaście ostatnich stron nad czym to się tak wszyscy zachwycają ale co mi tam: Stylistyka Minimalistyczna muzyka, która współgra idealnie ze światem jak i poczynaniami gracza. Przepiękny otwarty, żyjący świat w którym czujesz się jak Robinson Crusoe odkrywając jej sekrety Tytuł nie prowadzi w żaden sposób za rączkę - dosłownie w 99% róbta co chceta Fizyka świata to kwintesencja tego jak obecnie fizyka w grach powinna wyglądać. Tylko od Ciebie zależy na ile ją wykorzystasz i ile będziesz czerpać z niej radości. Tytuł jest trudny, wymusza na graczu naukę o świecie i przeciwnikach inaczej szybko dostaniesz bęcki Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 12 marca 2019 Opublikowano 12 marca 2019 Godzinę temu, ListuniO napisał: (...) Wg mnie to gra dla młodszego odbiorcy. (...) Bzdura. Pierwsza Zelda, którą ukończyłem i moim zdaniem w pełni zasłużony tytuł gry roku. Wciąga jak bagno, bardzo dobry klimat, wygląda pięknie na tv jak i w HH, cały czas Cię zaskakuje drobnymi patentami w walce, zbieractwie. 1 1 Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 12 marca 2019 Opublikowano 12 marca 2019 Fabuła jest minimalistyczna, to chyba jej największy minus (ale nie dla każdego). Zamiast próbować się przekonać przed zagraniem, zwyczajnie zagraj. Nie podejdzie Ci to sprzedaż i tyle. NIe każdy hit jest dla każdego. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 12 marca 2019 Opublikowano 12 marca 2019 1 godzinę temu, ListuniO napisał: Cześć Zastanawiam się nad Zelda. Nigdy w tą serię nie grałem. Wg mnie to gra dla młodszego odbiorcy. Raczej gram w inne gry. Ale ta gra się praktycznie każdy zachwyca, zfobyła wiele nagród i ogólnie same zachwyty. Przez szacunek do tych opinii mam plan kupić a jak nie podejdzie to sprzedam. Ale czy może mi ktoś tak na na maksa skondensowac co w tej grze jest takie dobre. Art style. Minimalistyczna genialna muza. Ogromny świat. Fizyka. Zagadki w świątyniach. Cztery główne doungeony. Wolność. Lotnia. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 12 marca 2019 Opublikowano 12 marca 2019 2 godziny temu, chrno-x napisał: Przepiękny otwarty, żyjący świat w którym czujesz się jak Robinson Crusoe odkrywając jej sekrety Z tym zyjacym to bym bie przesadzal, poza tym jest okej. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 12 marca 2019 Opublikowano 12 marca 2019 3 minuty temu, Grabek napisał: Z tym zyjacym to bym bie przesadzal, poza tym jest okej. Żyjący mam na myśli faunę i florę a nie ilość npców czy przeciwników na 1 metr kwadratowy. NIe musisz się ze mną zgadzać bo to moja opinia i tyle w temacie. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 12 marca 2019 Opublikowano 12 marca 2019 Jezu ale ta gra jest dobre czyli z tego co piszecie jak brac DLC to na początku? Co do fabuły w Zeldach to uwielbiam jej prostotę, ciagle to samo, a seria od tylu lat robi, przynajmniej mnie i zawsze bawię się świetnie 1 Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 12 marca 2019 Opublikowano 12 marca 2019 Dla fabuły to sobie książki czytajcie. 1 1 Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 12 marca 2019 Opublikowano 12 marca 2019 Tak, jak dlc to na początku najlepiej. 1 Cytuj
estel 806 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Zrobiłem sobie chyba z rok przerwy zaraz przed Ganonem. W poprzedni weekend odpaliłem i skończyłem. Zakończenie ssie. Zero satysfakcji. Zastanawiam się czy by nie pograć w Master Mode - jak wrażenia? Walka w tej części nie należy do moich ulubionych aktywności, ale fajny jest ten klimacik survivalu. PS: Po ostatnim patchu ponoć loadingi są szybsze o ~30% (link). Cytuj
amarok 13 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Opublikowano 28 kwietnia 2019 A jeśli chodzi o zeldę, to od której godziny gra się rozkręca? Bo mam w statystykach "played for 1 hour or more", a nie grałem już ponad miesiąc. Właściwie to chyba tylko raz odpaliłem, zaraz po zakupie, powalczyłem trochę, powspinałem się, pobawiłem ogniem i tyle, jakoś mnie nie ciągnie póki co do tej gry, choć wierzę, że od pewnego momentu na pewno wciąga. 2 1 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Opublikowano 28 kwietnia 2019 od razu, ja mam chyba z 45h i jestem przed wejsciem do trzeciej bestii, jestem tak samo zauroczony jak na poczatku, rewelacyjna gra i mimo uplywu tylu godzin caly czas czuje ze malo co zobaczylem i odkrylem xd mineraly oplaca sie zbierac przydadza sie do czegos? w sumie nie wazne sam do tego kiedys dojde Cytuj
estel 806 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Potrzebujesz do ulepszania i questow. Diamenty mozna tez sprzedac. 1 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Zostaw sobie 24 diamenty. Będą Ci potrzebne do ulepszenia Diamond Circleta. No chyba, że nie będziesz się bawił w ulepszanie wszystkich części armoru. 1 Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 23 maja 2019 Opublikowano 23 maja 2019 Mam odkryte 7 regionów. Ponad 70h na liczniku i czuję, że na ukończenie wszystkiego zejdzie mi z 250. Gra jest niesamowita. Czuję się przy niej jak nastolatek, kiedy jeszcze gry singleplayer mnie jarały i ostatni raz kiedy czułem się tak zajarany gierką było jakieś 11 lat temu jak grałem TES IV: Oblivion. Zelda nie prowadzi za rączkę, nie mówi Ci wszystkiego podczas jakiegoś wymuszonego tutoriala a wielu rzeczy dowiadujesz sie po drodze, co rusz odkrywając coś nowego. Design świata jest świetny - idealnie zróżnicowany i wypełniony (coś czego według mnie brakowało RDR 1). Jak ktoś mnie pyta o Zeldę to przyrównuję ją do RDR 2, które również uważam za świetną grę i mają pewne cechy wspólne, tylko RDR 2 gra się jak dobry film a Zeldę gra się jak dobrą grę. Bałem się, że nie będę przekonany do tej gry a trafiła do mnie idealnie. Poza tym ukłony w stronę Ninny, za możliwość ogrywania jej w podróży - trafily ekstra w czas ze Switchem. Dzisiaj każdy ma power bank i ja swoim mogę przedłużyć sobie granie o kolejne 12h. Tego brakowało w czasach PSP. 4 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 25 maja 2019 Opublikowano 25 maja 2019 Mi tylko czego zabrakło w tej zeldzie to bardziej zróżnicowanych dungeonów. Było parę fajnych lokacji zwłaszcza w fabule ale czegoś w stylu Ocariny czy Windwaker nie bardzo. Chciałbym żeby następna Zelda bardziej zrównoważyła te elementy. Hyrule w BOTW jest ogromne i piękne ale nie plasowałbym go w top najlepiej wykorzystanej przestrzeni. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 16 czerwca 2019 Opublikowano 16 czerwca 2019 wczoraj ubilem Ganona po 60h spedzonych z gra, gra jest idealna, jak nie lubie otwartych swiatow tu wszystko zgralo, ale calkiem mozliwe ze wlasnie przez ta prostote i uczucie przygody, no albo to moje skrzywienie bo mi wiekszosc Zeld siada i serio czuje sie jakby ktos opowiadal legende xd teraz chwila przerwy zeby zabrac sie za The messenger, ale ma bank wroce dokonczyc swiatynie, zadania poboczne oraz dlc 5 Cytuj
czacha79 26 Opublikowano 16 czerwca 2019 Opublikowano 16 czerwca 2019 Da sie jakos przedluzyc trwalosc broni inaczej niz nieuzywajac ich? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi