maciucha 11 617 Opublikowano 2 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2022 25h a ja większość przeciwników przy wieżach dalej omijam bo w walce wpierdziel xd jeden mieczyk 50, inny 20, tarcza na 40, luk 25, szmaty jakieś zwykle, nie mam zbroi, 4 serduszka, staminy 1,5 kółka No nie jest kolorowo na tym hyrulskim rejonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 2 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2022 To coś słabo Ci idzie młody. Kapliczki rób A jak dojdziesz do tropikalnej mapki to szukaj duriany bo dają dużo złotych serduszek Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 2 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2022 Z durianow mam zapas, ugotowałem trochę na wiosce u kanabisa. Kapliczki jak wyczaje to robię, narazie odbilem się tylko od Modest show of strenght czy jakoś tak. Trochę kolumn i ten kraboskoczek mnie na hita robił i se poszedłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 3 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2022 Kraboskoczek to albo parry albo potem bo łomot chociaż jak zacząłem testować parry to zaraz nie mailem żadnej tarczy bo wszystkie popsułem. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 3 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2022 Lubię zaglądać do tego tematu, ale szczerze nigdy tej gry nie przeszedłem. Mam sejwa chyba w zamku gdzie jest ten cały Ganon, a teraz jak wrócę to nic bym nie pamiętał i chyba by trzeba włączyć od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 6 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2022 Plotka mi utknęła w tym miejscu i nie idzie jej ruszyć. Na gwizdanie też tylko komunikat że isnt able to Come płot niezniszczalny Da się z tym coś zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 6 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2022 W dniu 3.12.2022 o 13:22, bartiz napisał: Lubię zaglądać do tego tematu, ale szczerze nigdy tej gry nie przeszedłem. Mam sejwa chyba w zamku gdzie jest ten cały Ganon, a teraz jak wrócę to nic bym nie pamiętał i chyba by trzeba włączyć od nowa. Stary tylko to musisz pamiętać z fabuły Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 6 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2022 Spoiler = ban Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 7 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2022 za każdym razem jak wchodzę do tego tematu to mnie bierze na ponowne kupno słicza dla tej jednej bożej gierki Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 7 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2022 5 minut temu, mcp napisał: za każdym razem jak wchodzę do tego tematu to mnie bierze na ponowne kupno słicza dla tej jednej bożej gierki To kup steam decka dla botw I tysięcy innych Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 7 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2022 17 minut temu, mcp napisał: za każdym razem jak wchodzę do tego tematu to mnie bierze na ponowne kupno słicza dla tej jednej bożej gierki Kupuj, za pół roku i tak premiera sequela dzieciątka bożego więc się przyda na miesiąc to gówno słiczowe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2022 Nie wiem czy kupić gierke przed sequelem. Przeszedłem fabułę na youtubie, a nie wiem czy chce mi sie grac w ubisofta sprzed 5 lat 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 598 Opublikowano 8 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2022 Możesz przeżyć niezły szok gdy się okaże że po ograniu pierwszej części, druga będzie ruszać się i wyglądać identycznie. Rewolucji nikt się nie spodziewa, osobiście obawiam się że razem z krainami w chmurach dojdą dodatkowe problemy z płynnością. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 833 Opublikowano 8 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2022 Nie warto, jeszcze sprzed 5 lat? kto by w takie starocie grał. Szczególnie jak już widziałeś fabułę na youtube, którą można streścić do obrazka powyżej Pupcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2022 gameplayu tez doswiadczyłem w fenyx rising 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 8 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2022 Dobra po tym jak dotarłem po 30h do Kakkariko i Impy, gra zaczęła się trochę rozkręcać No nie jestem przyzwyczajony do takiego poziomu nieingerowania w gameplay przez twórców Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 038 Opublikowano 8 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2022 4 hours ago, maciucha said: Dobra po tym jak dotarłem po 30h do Kakkariko i Impy, gra zaczęła się trochę rozkręcać No nie jestem przyzwyczajony do takiego poziomu nieingerowania w gameplay przez twórców Co to za czasy, że w grę trzeba grać Cytuj Odnośnik do komentarza
falcon87pl 123 Opublikowano 17 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2022 W dniu 7.12.2022 o 08:32, Pupcio napisał: Kupuj, za pół roku i tak premiera sequela dzieciątka bożego więc się przyda na miesiąc to gówno słiczowe I dobrze. Po premierze dwójki, jedynka stanieje… Tez musze w koncu wrocic do tej gry, bo po 15-20h cos mnie odciągnęło jak mnie wszyscy bili jeszcze, a czuje ze jak by zassało to na +100h 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 539 Opublikowano 17 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2022 No Zeldy szybko tanieją, takie Twilight Princess nówka to kosztuje, hm, 50 euro. Na Wii, bo na GaCka to nawet używki są pod tysiąc złotych, nówki to prędzej tysiąc euro. Wind Waker HD jest cyfrowo za 20 euro/dolarów, w sumie nie wiem czemu, zawsze był. Pudełkowo nówka to rarytas, używka z 50 euro. Twilight Princess HD w ogóle cena w eshopie nigdy nie spadła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 894 Opublikowano 17 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2022 4 minuty temu, ogqozo napisał: No Zeldy szybko tanieją, takie Twilight Princess nówka to kosztuje, hm, 50 euro. Na Wii, bo na GaCka to nawet używki są pod tysiąc złotych, nówki to prędzej tysiąc euro. Wind Waker HD jest cyfrowo za 20 euro/dolarów, w sumie nie wiem czemu, zawsze był. Pudełkowo nówka to rarytas, używka z 50 euro. Twilight Princess HD w ogóle cena w eshopie nigdy nie spadła. Widzałeś jaką dał emotkę Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 539 Opublikowano 17 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2022 Moje posty domyślnie mają tę emotkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 038 Opublikowano 17 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2022 Nawet nie wiedziałem, że to aż takie rarytasy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 539 Opublikowano 17 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2022 Używane to nie rarytasy, no ale z Breath of the Wild to już kompletnie nie do pojęcia - no to jest trochę powalone, że gra może być system-sellerem niezwykle popularnego systemu, sprzedać TRZYDZIEŚCI MILIONÓW sztuk (kurde no, to nie są wszystko kolekcjonerzy gamingu mdr) i dalej ludzie chcą nawet za używkę często i 40 euro... I słusznie, bo w punktach skupu używki znikają bardzo szybko. Tymczasem takiego Horizona wydanego w tym samym czasie trudno komuś wcisnąć za piątaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 038 Opublikowano 17 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2022 A na WiiU na ebayu za 25$ można dostać BotW. Chyba sobie nawet kupię tak żeby komplet mieć Cytuj Odnośnik do komentarza
Damk 95 Opublikowano 17 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2022 13 godzin temu, falcon87pl napisał: Też muszę w końcu wrócić do tej gry, bo po 15-20h coś mnie odciągnęło i ja - w marcu roku pańskiego 2017, gdy prawie straciłem pracę przez notoryczne spóźnienia, bo nie mogłem oderwać się od ostatniej gierki Nintendo dla WiiU, która okazała się mesjaszem gamingu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi