Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

Ja tam nie żałuje że kupiłem tę zbroje bo wiadomo gdzie, wiadomo kiedy całkiem się przydaje :sonkassie:No ale nie jest to jakiś must have czy coś

Kupić to i ja kupiłem, tylko nie bawiłem się w upgrade'y bo nigdy tego nie używałem. Do tego Link wygląda w niej jak zjeb. 

Opublikowano

No niby tak ale to że deszcz wpływa na gameplay imo spoko pomysł tylko nie dali dla gracza żadnego ficzera dzięki któremu może mu się jakoś przeciwstawić. Jakiś strój, potka albo item który pomaga podczas wspinaczki byłby mile widziany

Opublikowano

W weekend nabilem chyba z 20h, jak zaczynam sesje to jade az do wyczerpania baterii. 

Pierwszy divine beast padl, taki slon wodny, chyba z godzine biegalem po tym wnetrzu zanim sie zorientowalem ze mozna ruszac traba z menu mapy :balon: 

Poki co bardzo dobra gierka, przekonala mnie do poteznej marki Nintendo.

Opublikowano (edytowane)
57 minut temu, Homelander napisał:

Problem z deszczem jest taki, że chyba nie da się go wykorzystać w żaden sposób. Burzę z piorunami jeszcze tak, ale znalazł ktoś pozytywne zastosowanie do deszczu?

Na logikę, na tarczy powinno się zjeżdżać szybciej i powinna się zużywać wolniej, niż na suchej nawierzchni, a na śniegu jeszcze wolniej. Wierzę, że to uwzględnili.

A i Pupcio ma rację - zapomnieli o stroju przeciwdeszczowym do wspinania :)

Edytowane przez zdrowywariat
Opublikowano
Godzinę temu, Il Brutto napisał:

W weekend nabilem chyba z 20h, jak zaczynam sesje to jade az do wyczerpania baterii. 

Pierwszy divine beast padl, taki slon wodny, chyba z godzine biegalem po tym wnetrzu zanim sie zorientowalem ze mozna ruszac traba z menu mapy :balon: 

Poki co bardzo dobra gierka, przekonala mnie do poteznej marki Nintendo.

Pamiętaj tylko że to pierwsza dobra zelda. Z tych starych tylko okami jest fajne :nosacz3:

• beka z typa 3
Opublikowano

Jak strzelasz Ancient Arrow to nie ma znaczenia z czego strzelasz, byle byś w oko trafił. Wtedy jedna strzała i po sprawie. Ancient Bow zostaw sobie na jakieś ciężkie

walki. Lynele, może strażnicy w Divine Beast. 

Opublikowano
1 minute ago, Donatello1991 said:

Nom w świątyniach.

W sensie w Divine Beast? Na tych to szkoda Ancient Arrows. Zwykłe strzały plus łuk z siłą w okolicach 25 robi z nich siekę. A jak masz strzały z bombami to już w ogóle

Opublikowano
7 minut temu, Homelander napisał:

W sensie w Divine Beast? Na tych to szkoda Ancient Arrows. Zwykłe strzały plus łuk z siłą w okolicach 25 robi z nich siekę. A jak masz strzały z bombami to już w ogóle

Chyba chodzi tez o te z testow sily medium i hard. 

Opublikowano
Teraz, Banan91PL napisał:

Donatello zauważyłem ze zamiast odkrywać grę korzystać z tego co oferuje czyli przygodę nieznane to piszesz tutaj milion postów chłopie zamknij ten temat i graj

jezu dajcie ludziom żyć

• This 2