GearsUp 127 Opublikowano 2 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 OLED też ma swoje bolączki, cały reddit zalany jest problemem "green tint issue" z tym modelem Zwykle występuje przy brightness ustawionym ręcznie poniżej 40% na szarym tle i co najgorsze może się pojawić nawet po jakimś czasie użytkowania Switcha więc nie zawsze jest to wada "out of the box". Ja swojego LCD Switcha zachowałem w razie jakby kiedyś mnie coś takiego spotkało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 391 Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Naboris zrobiony. O Jezu ile zabawy, a boss na koniec dalej cienizna. Może i lepiej. Ja pierdziele jeszcze tyle gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 391 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 A co to za mieczyk? Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 037 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Master Sword. Najlepsza broń w grze Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 391 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Czyli mogę kosić wszystkich śmiało teraz? Wiem, że miecz się regeneruje, ale jeszcze nie sprawdzałem. W sumie blisko mi też żeby ogarnąć zbroje Ancient. Kurde dobry progres robię. Zadowolony z siebie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Jest mocny ale też kilka strzałów i się niszczy więc w sumie niczego to gameplayowo nie zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Złamałem się. Za kilka dni będę kontynuował przygodę Linka na Oledzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Też się właśnie łamię. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 037 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 2 hours ago, Donatello1991 said: Czyli mogę kosić wszystkich śmiało teraz? Wiem, że miecz się regeneruje, ale jeszcze nie sprawdzałem. W sumie blisko mi też żeby ogarnąć zbroje Ancient. Kurde dobry progres robię. Zadowolony z siebie jestem. Jak kupisz DLC to masz Master Sword Trials, serie coraz trudniejszych zadań i trzy tak jakby poziomy. Po wykonaniu każdego poziomu Twój Master Sword ma +10 do mocy. Polecam. No i w Divine Beast i podczas walki z Ganonem Master Sword ma pełny potencjał i moc 60. Jesteś wtedy megarzeźnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Ostatnia seria testów chyba też zwiększa znacznie wytrzymałość Master Sworda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 391 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 14 minut temu, Butt napisał: Ostatnia seria testów chyba też zwiększa znacznie wytrzymałość Master Sworda. Jakie testy? Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 32 minuty temu, Donatello1991 napisał: Jakie testy? Musisz kupić DLC, które zawiera dodatkowy dungeon, 12 świątyń i trail, żeby wzmocnić master sword z 30 do 60. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 57 minut temu, Donatello1991 napisał: Jakie testy? Zostajesz przeniesiony do takich pomieszczeń z przeciwnikami, których trzeba pokonać za pomocą znalezionych przedmiotów. Startujesz w samych gaciach bez niczego. Każda seria ma kilkanaście takich pomieszczeń. Jak zginiesz to zaczynasz od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 037 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 DLC zdecydowanie warto kupić. Zaspoiluję, że za zrobienie go dostaniesz motocykl enduro którym możesz śmigać po Hyrule Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Chyba nie za skończenie, bo ja dostałem motor mimo że nie skończyłem tych dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza
voi tekku 119 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Motór się dostaje za skończenie tego całego story DLC, wiec master trial mogłeś ominąć. Akurat ten wynalazek średnio mi się podobał, wybijało mnie to z immersji, imo nie pasuje do świata Zeldy, traktowałem go jako fun mod od twórców i w zasadzie nie korzystałem z niego. Generalnie też polecam DLC, wszystkie wyzwania były bardzo spoko, i te zwiazane z mieczem i później te boss fighty z narzuconym ekwipunkiem w drugim dodatku. Liczę na więcej podobnych wyzwań w TotK. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 391 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 A śmignęła mi kiedys miniaturka Linka na motorze. Myślałem, że to właśnie jakus zmodowany szajs. Nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 391 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Ponad 40h mam. Końca nie widać i jeszcze dlc xd chyba re4r wyleci na kwiecień xd 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 11 minut temu, Donatello1991 napisał: Ponad 40h mam. Końca nie widać i jeszcze dlc xd chyba re4r wyleci na kwiecień xd Zrobiłem 9x tyle xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 391 Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 10 godzin temu, zdrowywariat napisał: Zrobiłem 9x tyle xD Żeby na full ulepszyć zbroje ancient to mogę u obojętnie której kobity z kwiatka to zrobić? Po podbiłem staty teraz, ale dalej mam pytajniki przy materiałach i nie mogę nic zrobić. Nie pokazuje czego mi potrzeba tylko czerwone pytajniki. Cytuj Odnośnik do komentarza
janol 432 Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Rany, te "wróżki" z kwiatów były najgorsze 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Odpaliłem wczoraj na kąkuterku w celu "sprawdzenia czy działa" no i co. No chuyów sto. Wychodzi na to że skończe botw w 60fpsach przed premierą dwójki Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 A gdzie zdj z duszą? Reklamacja Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 037 Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 4 hours ago, Donatello1991 said: Żeby na full ulepszyć zbroje ancient to mogę u obojętnie której kobity z kwiatka to zrobić? Po podbiłem staty teraz, ale dalej mam pytajniki przy materiałach i nie mogę nic zrobić. Nie pokazuje czego mi potrzeba tylko czerwone pytajniki. Są cztery wróżki ulepszające zbroje. Musisz odkryć je wszystkie najpierw. Skoro masz pytajniki znaczy, że nie odkryłeś. Ostatnia będzie chciała 10.000 rupiee Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. falcon87pl 123 Opublikowano 7 Marca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 (edytowane) Fizyka i interakcje z otoczeniem znowu mnie strollowały. Nawet po około 70h i dawnym skończeniu gry. W jednej ze świątyń miałem przenieść kostkę lodu do samego końca. Podnoszę ją, w miarę szybko się topi, nie ma szans jej donieść nawet do pierwszych schodów. Myślę. Kombinuję. Można stasis na niej używać, to może coś z tym? Ale bez sensu ją tak uderzać przez całą świątynię... Przecież tam są schody, lawy, wilki jakieś... Latam, myślę, no nie wiem. Chyba YT włączę. Nie. Nie włączę. Muszę rozkminić. Nagle mnie olśniło. Kostka nie topi się od rąk Linka tylko od pieprzonej ognistej włóczni na jego plecach Edytowane 7 Marca 2023 przez falcon87pl 2 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi