zdrowywariat 373 Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 (edytowane) 375h i nie zauważyłem kopiuj wklej. Projekt świata rozwala system. Chce się eksplorować. Trzy rzeczy powodują, że eksploruje się przyjemnie: 1. Bieganie po tych trawach itd. 2. Można się wspiąć gdzie się chce. 3. Widoki podczas lotu na lotni zapierają dech w piersiach. W TOTK dojdzie przynajmniej jeszcze latanie na wingsuicie, będzie bigger, better and more badass Wrzuciłem dwie bomby do rzeki, najpierw wpadły pod wodę, a później wypłynęły na wierzch i zaczęły płynąć z prądem rzeki, ta okrągła trochę szybciej Edytowane 20 Marca 2023 przez zdrowywariat 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 171 Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 12 hours ago, zdrowywariat said: 3. Widoki podczas lotu na lotni zapierają dech w piersiach. Jeszcze mi powiedz, że się rozpłakałeś ze wzruszenia jak to wszystko pięknie wygląda grałeś ostatnio w jakieś gry na innym sprzęcie niż Switch? Obawiam się, że mógłbyś tego nie przeżyć skoro na widoki w Zeldzie przestajesz oddychać Ta Twoja propaganda przechodzi już ludzkie pojęcie. Wszystko dobrze? Jak coś to mrugnij 2 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 5 minut temu, jimmyyy8 napisał: Jeszcze mi powiedz, że się rozpłakałeś ze wzruszenia jak to wszystko pięknie wygląda grałeś ostatnio w jakieś gry na innym sprzęcie niż Switch? Obawiam się, że mógłbyś tego nie przeżyć skoro na widoki w Zeldzie przestajesz oddychać Ta Twoja propaganda przechodzi już ludzkie pojęcie. Wszystko dobrze? Jak coś to mrugnij 2 razy. A Ty kto? A ten od obiektywizmu i +2 do oceny, bo gra Nintendo. Rozdzielczość to nie wszystko. W tej grze podoba się mi art style, design i budowa świata. No i nie w każdej grze można się wzbić i spoglądać na to wszystko z góry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Nie wiem co gorsze, jaranie się na maksa grą, czy hejt? Ja nie przesiaduję w wątkach gier, których nie lubię, i nie napierdalam postami jak to niektórzy są nieobiektywni, że nie widzą wad i nie znają innych gier z danego gatunku. No i nie biegam z klaunami jak pojebany, bo komuś się gra podoba, która mi nie podeszła. Pierdolicie farmazony, a macie 50h+ w grze, po chuj się męczycie z grą jak Rozi, który ma już nastukane 100h? Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 128 Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Taka początkowa wiedza dla tych, którzy chcieliby zacząć przygodę https://www.zelda.com/breath-of-the-wild/assets/pdfs/ExplorersGuide.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 46 minut temu, zdrowywariat napisał: Nie wiem co gorsze, jaranie się na maksa grą, czy hejt? Ja nie przesiaduję w wątkach gier, których nie lubię, i nie napierdalam postami jak to niektórzy są nieobiektywni, że nie widzą wad i nie znają innych gier z danego gatunku. No i nie biegam z klaunami jak pojebany, bo komuś się gra podoba, która mi nie podeszła. Pierdolicie farmazony, a macie 50h+ w grze, po chuj się męczycie z grą jak Rozi, który ma już nastukane 100h? Odpocznij sobie od internetów, dobrze Ci to na zdrowie zrobi. Kolejnego statusa, który wszyscy maja w dupie o tym ze 12 maja ma premiere najbardziej pusty open world ostatniej dekady, nie zniose. Naprawdę odpocznij. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 6 minut temu, LiŚciu napisał: Odpocznij sobie od internetów, dobrze Ci to na zdrowie zrobi. Kolejnego statusa, który wszyscy maja w dupie o tym ze 12 maja ma premiere najbardziej pusty open world ostatniej dekady, nie zniose. Naprawdę odpocznij. Jeśli mi potrzebny jest odpoczynek to tym bardziej Tobie, Ty już wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 ale zdrowy ma rację - po 12 V będę już na zawsze patrzył na każdą grę pod kątem tego czy mogę wspiąć się po ścianie i doczepić kółka do tratwy not 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 837 Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Jak obrzydzić gre? Przeczytać ten wątek. Należę do obozu- gra ok, jako Zelda jest chujowa. Mialka strasznie i wolałem formę z poprzednich odsłon. Ta Zelda jest inna, nic więcej. Jaranie się ze bombę porwała rzeka? Bitch Please…. Jaralem się tym przez kwadrans, potem mnie drażniło niszczenie z dupy broni. Koroki? Znalazłem kilka i olalem temat. Nie miałem kompletnie ochoty biegac po tym świecie, zaliczyłem bossów, główny wątek i odstawiłem. Koniec historii, mam lepsza frajdę z Skysword. Do tego nie wrócę, czekam na maj. Ale robienie z tej gry Boga Gamingu, to już dramat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Ehh, tacy starzy a głupi. Idźcie już do growego szamba przerzucać się tym gównem. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 295 Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Niestety obie strony konfliktu aczytalne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 747 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 BotW jest super, ma wady, może się nie podobać, można się nim zachwycać, nie jest rewolucyjny, ale dla srogiego grona osób jest mega grywalny, ale nie dla wszystkich. Koniec dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 295 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Skończyłem wszystkie dlc. Dodatkowe kapliczki całkiem miłe szczególnie te pseudo pinballowe mi się podobały no ale wciąż mega prostackie do zrobienia w 5 minut. Ale już ostatnia finałowa trzymała poziom poprzednich divine beastów. Boss monk fajna walka ale chyba kogoś pojebało mówiąc że ta walka była trudna. Straciłem 3 serduszka i ogólnie nie musiałem jakoś spinać dupy, lynel dalej pozostaje największym badassem tej gry. Najbardziej podobały mi się chyba wyzwania master sworda. Pomysłowe i czasami całkiem wymagające. Motorek śmieszny, nie jeździ się zbyt przyjemnie, jest chyba nawet gorzej niż w death stranding. Teraz do maja będę sobie szukał stroje z dlc+ dokończe subquesty i przed dwójką idę do zamku nayebać ganonsa Po drugim przejściu nie zmieniam zdania. Super gra wideo. Polecam każdemu zagrajmerowi Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 (edytowane) Ja dalej biegam i zbieram Koroki, w masce wpadają, że aż miło, mam zamiar zrobić grę na 100%, w żadnej innej nie zbierałem śmieci, no chyba że coś wnosiły do gry, fabuły itp., jak w TLOU np.. Skrzynie mam wszystkie znalezione w świątyniach, a te które widziałem po drodze wyławiałem, zmiotłem również każdy obóz dla skrzynki. Mam full wypas bronie i tarcze w ekwipunku, z mocą 50+, a nawet 100+, te najlepsze wiszą w domu, łuki też różne i na wypasie, wszystkiego mam x10 (niektórych części z guardianów x200) i ponad 100000 hajsu. Tu zadziałała nerwica natręctw xD. Minus niszczenia się broni jest tylko taki, że tych najlepszych mi było szkoda xD. Edytowane 22 Marca 2023 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 295 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 A ta klasyczna tarcza z poprzednich gier co jest w zamku to jak się rozyebie to już nie można jej więcej zdobyć? Bo mi szkoda jej używać właśnie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 399 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 2 minuty temu, Pupcio napisał: A ta klasyczna tarcza z poprzednich gier co jest w zamku to jak się rozyebie to już nie można jej więcej zdobyć? Bo mi szkoda jej używać właśnie xD Z tego co wiem to można później kupić. Oczywiście można posiadać tylko jedna równocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 388 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 (edytowane) https://gamerant.com/zelda-breath-of-the-wild-explorers-guide-available/ Nintendo udostępniło explorers guide pdf za free Edytowane 23 Marca 2023 przez Plackus Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 No i skończone, na Ganona wpadłem w zamku zupełnie przypadkowo więc od razu go ubiłem. Zrobione 55 kapliczek, jakieś 50 koroków, wszystkie bestie (thunderblight faktycznie trudniejszy od ganona, cały wielbłąd mnie pogubił), master sword, no i tyle. Może się jeszcze poszwędam w poszukiwaniu kapliczek, bo bieganie po tym świecie to czysta przyjemność. Podtrzymuję poprzednią opinię, w żadnej innej grze tak nie czuć ducha przygody. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Duch przygody - lepiej bym tego nie ujął Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 295 Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 ciekawe co w dwójce będą robić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Wychodzi na to, że w TOTK nie dość, że będzie stara mapka to jeszcze tak mało nowości, skoro latanko już było w BOTW Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Jak patrzę na te filmiki to dochodzę do wniosku, że mam jednak mocno ograniczoną wyobraźnię ogarnąłem tylko, że w kapliczkach można sporo zrobić strzałami zamiast nosić pochodnię czy te elektryczne kule, ale tego, że mi wybuchowa strzała walnie prosto w ryj jak ją wyciągnę w środku wulkanu to już nie zatrybiłem xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 036 Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 To raczej kwestia przyzwyczajenia z innych tytułów gdzie takie rzeczy nie istnieja Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Komu nie jebnęła wybuchowa strzała przed oczami w wulkanie niech pierwszy rzuci kamieniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 A bo to raz. Na początku nie skumałem czemu mi coś wybucha co kilka sekund. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi