Plackus 385 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 (edytowane) BeardBear wstawił ale grał jego ziomek, który dobrze zna grę . 100 procent na jednym filmie .koroki ,shriny, dlc i wszystko inne... Render i upload trwał prawie tydzień 44 godziny bez cięć na jednym runnie. Masakra Edytowane 3 Kwietnia 2023 przez Plackus Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 137 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Stwierdziłem, że jednak kto jak kto, ale użytkownik @zdrowywariat nie może się mylić i dałem mesjaszowi drugą szansę, tym razem na PC (oryginałka nabyta razem ze Switchem lata temu, okazało się, się że żaden ze mnie handheldowiec i oddane po rodzinie). Moje wcześniejsze wrażenia z gierki, które były w tym temacie, co było widać po odzewie, nieco kontrowersyjne, to właśnie wspominki z tamtego czasu. Miałem coś więcej napisać dopiero jak skończę, ale już po paru pierwszych godzinach trochę się z Zeldą muszę przeprosić. Tak jak tu wielu pisało, no gierka ma to coś, czego widocznie kiedyś nie wychwyciłem, może przez przenośnie granie, którego fanem nie jestem, huj wie, dawno to było. Klimacik przemierzania świata dla samego tylko przemierzania bez motywacji fabularnych, miła odmiana od innych gier. Muzyczka, cykl dobowy, wiaterek, pogoda, no jest dobrze. Wszystko nawet na początku jest jednak o wiele bardziej złożone niż to zapamiętałem, walka bawi, podchodzisz do obozu i już się zastanawiasz jak tu by ich wykończyć tym razem. Póki co nic nie omijam, czyszczę wszystko. Wiadomo, można latać w kółko i spamować bombki, ale co to za fun W mityczne już japko strzeliłem z łuku, tak jak zdrowy głosił, spadło, także propsy. Nawet coś tam sobie gotuję w garze, gdzie w innych grach crafting niezbyt mnie kręci. Póki co jest świetnie, czy zmienię zdanie ze "świetnego indyka" na mesjasza i zamelduję się w psychiatryku zdrowych - raczej nie, ale z dosyć obraźliwego "świetnego indyka" na genialną grę - raczej tak. Standardowo, w moim wykonaniu, kilka skrinów 5 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Czy to słyszysz @Paolo de Vesir? Skoro pogrzebałeś już XSXa to może dasz BOTW drugą szansę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 5 minut temu, zdrowywariat napisał: Czy to słyszysz @Paolo de Vesir? Skoro pogrzebałeś już XSXa to może dasz BOTW drugą szansę? raczej nie będę miał czasu, bo 3 V najważniejsza premiera tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Wczoraj włączyłem, żeby sobie przypomnieć przed wielką premierą majową… znikłem na 7 godzin. Po raz pierwszy nałożyłem maskę koroka gra przybrała nowych kolorów te liściaste liliputy są wszędzie… teraz jest co robić bez końca (mam ich ledwie 120)… a i czy mi sie wydaje, czy każdy listek jest wyjątkowy? Wszystkie się różnią kolorem albo kształtem. Co chwilę napotykam rząd trzech drzewek i tam się wiatraczek koroka uaktywnia, kurde nie mam pojęcia co z tym zrobić, ale nie piszta jakby co Do tego znalazłem strój… koszulkę z logo nintendo switch Skończyło się dawno paliwo do motoru. Zwiedzam pieszo. Wizyta w Fort Hateno po ostatniej misji w AoC to nowe doswiadczenie. Paralotniowanie jest genialne, szczególnie jak się link unosi tuż nad polanką i nie spada tylko leci i leci. a h*j tam dzisiaj też znikam w Hyrule Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Bitka w BotW jak to bitka, wróg rzuca kamieniami ja strzelam strzałami i tak życie płynie… Lecący we mnie kamień odbijam strzałą… i wróg dostaje swoim własnym kamieniem prosto w pusty łeb dziękuję, do widzenia. ps jaki macie rekord w szybowaniu na odległość z Ridgeland Tower? właśnie poprawiłem na 780m. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 631 Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 Przybywam w pokoju. Pytanie na serio: Jak to w końcu jest z tym gyro w BotW? Jest wymagane, czy opcjonalne? Czy wiadomo, w którym momencie? Bo normalnie na Switchu gram Split Padem - joyconów nie zdzierżę - i ciekawi mnie czy będe musiał żonglować, czy jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 030 Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 4 minutes ago, Suavek said: Przybywam w pokoju. Pytanie na serio: Jak to w końcu jest z tym gyro w BotW? Jest wymagane, czy opcjonalne? Czy wiadomo, w którym momencie? Bo normalnie na Switchu gram Split Padem - joyconów nie zdzierżę - i ciekawi mnie czy będe musiał żonglować, czy jak to wygląda. Nie jest potrzebne do niczego, całkowicie opcjonalne. Osobiście ja gyro używam do celowania z łuku, ale można gałkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 Jak opcjonalne jak bez żyroskopu nie zrobi świątyń Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 030 Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 No tak, zapomniałem o tym. Jest faktycznie kilka shrines gdzie bez gyro nie zrobisz. Konkretnie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 A lite ma gyro? Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 631 Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 Ale rozumiem można te momenty rozpoznać i w razie potrzeby podłączyć pada? To nie tak, że jest w grze jakaś mechanika wykorzystująca gyro, a gracz bez niego się będzie głowił, czemu nie może przejść jakiegoś fragmentu gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 1 minutę temu, Suavek napisał: Ale rozumiem można te momenty rozpoznać i w razie potrzeby podłączyć pada? To nie tak, że jest w grze jakaś mechanika wykorzystująca gyro, a gracz bez niego się będzie głowił, czemu nie może przejść jakiegoś fragmentu gry? Nieee od razu będziesz wiedział że trzeba podłączyć pada no i nie jest to coś bez czego nie przejdziesz gry tylko akurat n chujki dały te ruchowe dungeony w tych miejscach gdzie lepiej je zrobić żeby mieć wygodne miejsce do teleportu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 a graliście w golfa kamieniami gdzieś w okolicach Akkala idę sobie patrzę trzy kamienie wielkie myślę e pewnie do zabicia kogoś na dole, palne w jeden stoczył się ... i nic to idę sobie dalej, myślę, murawa równo ścięta, brakuje tylko wózka golfowego po lewej witam lynela, uszanowanko, uszanowanko, śmieję się pod nosem na samą myśl, że ktoś będzie chciał poflirtować z tym bykiem kamyczkami jakieś paręset metrów dalej wśród drzew wielka dziura i miga śmigiełko koroka w czapeczce masce koroków misiów olśniło mnie, wracam się do kamieni BAM BAM BAM dołek ... bow down kto wymyślił tę grę mam nadzieję, że do końca życia będzie topił się w luksusie Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 Tak dopiero za drugim przejściem to znalazłem xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 030 Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 8 minutes ago, messer88 said: A lite ma gyro? Ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 w sumie to od tygodnia jestem w Hyrule Kingdom a miałem tylko wejść i wyjść i nie zostawić śladu przypomnieć sobie co gdzie leży na mapie, przed podnoszeniem wszystkiego na mapie w magicznej grze TOTK a odkryłem: master sword trials (dwa poziomy już mam zaliczone) maskę koroków misiów (to zmienia postać gry, to gra w grze) co chwilę coś odkrywam zauważyłem, że liliputy listki uwielbiają mosty, na samym moście Hylia znalazłem ich tyle, że złożyłbym drużynę do kabaddi Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 W dniu 28.04.2023 o 00:04, tjery napisał: Miałem coś więcej napisać dopiero jak skończę nie oszukujmy się chociaż w tym jednym miejscu w internecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 (edytowane) 52 minuty temu, Ken Adams napisał: a graliście w golfa kamieniami gdzieś w okolicach Akkala idę sobie patrzę trzy kamienie wielkie myślę e pewnie do zabicia kogoś na dole, palne w jeden stoczył się ... i nic to idę sobie dalej, myślę, murawa równo ścięta, brakuje tylko wózka golfowego po lewej witam lynela, uszanowanko, uszanowanko, śmieję się pod nosem na samą myśl, że ktoś będzie chciał poflirtować z tym bykiem kamyczkami jakieś paręset metrów dalej wśród drzew wielka dziura i miga śmigiełko koroka w czapeczce masce koroków misiów olśniło mnie, wracam się do kamieni BAM BAM BAM dołek ... bow down kto wymyślił tę grę mam nadzieję, że do końca życia będzie topił się w luksusie Tak, grałem w golfa, są jeszcze kręgle, zjazd na tarczy na czas wysoko w górach (taki dłuższy) i strzelanie do tarczy na koniu, tylko szkoda, że nawet za te bardziej pomysłowe mini gry, niż te z Korokami, jest wielkie NIC. 32 minuty temu, Ken Adams napisał: w sumie to od tygodnia jestem w Hyrule Kingdom a miałem tylko wejść i wyjść i nie zostawić śladu przypomnieć sobie co gdzie leży na mapie, przed podnoszeniem wszystkiego na mapie w magicznej grze TOTK a odkryłem: master sword trials (dwa poziomy już mam zaliczone) maskę koroków misiów (to zmienia postać gry, to gra w grze) co chwilę coś odkrywam zauważyłem, że liliputy listki uwielbiają mosty, na samym moście Hylia znalazłem ich tyle, że złożyłbym drużynę do kabaddi Gdybym miał pd początku maskę Koroków to miałbym ich 900, bo zwiedziłem każdy zakątek, a tak to poprzestanę na 600. Tak, na moście Hylia trochę ich jest Edytowane 9 Maja 2023 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 Najgorzej że te małe spierdoliny wrócą w totku Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 822 Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 I w nagrodę będzie zloty sedes. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 To wspaniała wiadomość inżynierowie z nintendo bankowo zadbają o nowy zestaw łamigłówek dla ludzików gałązek zdrowywariat to jest poświęcenie, ale pewnie a nawet może, gdyby nie acnh niałbym podobne wyniki dzisiaj mam jedynie 200+ ale spoko, styknie póki cieszą niech cieszą takie zdarzenie to już instynkt albo mi się wydaje, albo niektóre z nich po odnalezieniu krzyczą that’s it! dobra, i tak zostały tylko trzy dni, niech ktoś pomoże z tym: bo to już kilka razy jak mijam kolejną z serii tych łamigłówek: za głupi jestem na to próbowałem zebrać wszystkie jabłka nie niszcząc drzewek później próbowałem położyć pod danym drzewkiem tyle jabłek żeby każde drzewko miało taką samą ilość nic z tego co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 385 Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 12 minut temu, Ken Adams napisał: co robić? Musisz zostawić na każdym drzewie jabłko które jest w tym samym miejscu na każdym drzewie . Resztę zjedz zbij strzała co tam chcesz . Wtedy pojawi się korok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Końskie akcesoria, siodła to tylko kosmetyka czy są jakieś ukryte staty? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 535 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Tylko estetyka. Poza bodaj jednym z DLC, które ma osobny quest i specjalną umiejętność. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi