Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 100? Na moim drugim podejściu ponad 200 wleciało xdd Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego A zdrowy wariat ile tam miał z 500h? xD U mnie 100+h i spokojnie zrobione wszystko poza jednym shrine co wymaga Blood moona. Akurat tego nie znalazłem a teraz to by chyba trzeba aktywnie grać żeby się taki księżyc pojawił więc wyjebka bo nie mam nic do roboty już. Grać specjalnie szukać koroków i ulepszać ubranka już nie dla mnie aktywności. Cytuj Odnośnik do komentarza
KamilM 131 Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego O kurde, ja wczoraj skończyłem Botw, tylko mi to zajęło prawie 160 godzin A jak teraz sprawdzam w Internecie to i tak dużo rzeczy ominąłem. Jak chociażby jakiś fajny quest z budową miasteczka. Spokojnie mógłbym jeszcze 40 godzin do 200 dobić. Ale już chyba mi się nie chce. Gierka odstawiona na półkę i teraz widzę że jest w promce na eshopie DK country tropical freeze i nsmb u deluxe więc któraś z nich zaraz zagości na dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 030 Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Ja mam około 300h w BotW i też nie zrobiłem wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego No 40 mega malutko się wydaje myśle że w moim tempie to samą fabułe dałbym rade ograć Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Ale no gierka zajebista, widać że Elden Ring troszkę od Zeldy zapożyczył To mówicie że w dwójce to samo na tej samej mapce ? Xd Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 15 minut temu, drozdu7 napisał: Ale no gierka zajebista, widać że Elden Ring troszkę od Zeldy zapożyczył To mówicie że w dwójce to samo na tej samej mapce ? Xd Ta sama gra, tylko lepsza (ale gorsza). Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Dokładnie są rzeczy fajniejsze jak i słabsze. No i eksploracja już tak nie robi chyba że będziesz chodził inaczej niż w BOTW to może coś będzie wyglądać inaczej Mi się chwilowo znudziło bo podobno extra questy względem BOTW a trafiłem na taki niby spoko ale jeden etap Spoiler muszę zebrać 10 świerszczy xd kochane Chińczyki z Nintendo Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Będziesz miał ten plus ( i minus zależy jak spojrzeć ) że jesteś na świeżo to sobie porównasz czy mapka mocno się zmieniła Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 1 minutę temu, Pupcio napisał: Będziesz miał ten plus ( i minus zależy jak spojrzeć ) że jesteś na świeżo to sobie porównasz czy mapka mocno się zmieniła Nie no ja mam w kolejce z 4 gry na Switcha na ten moment, także to miesiące miną Cytuj Odnośnik do komentarza
Izaa1 0 Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego (edytowane) Nie wiem czy mam sprawną konsolę bo jeden przycisk chyba nie działa. Mam pytanie jestem przy pierwszej wieży i mam problem rozmawiałam z postacią z paralotnią i dalej nie wiem jaką kombinacją przycisków się posłużyć. Próbowałam największy przycisk ze zdjęcia klikać i nic i nie wiem czy trzeba czymś innym czy mam zepsutą konsolę. Przycisk po prawej stronie największy w konsoli switch lite bardzo proszę o pomoc już działa Edytowane 19 Lutego przez Izaa1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Goshkee 10 Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego (edytowane) @Izaa1Jeśli dostałaś już paralotnię to aktywujesz ją w powietrzu przyciskiem X. Jeśli nie wiesz, czy przycisk działa, użyj go, stojąc na ziemi - odpowiada za podskok. Edytowane 19 Lutego przez Goshkee Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 7 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca Wyszedłem z tego Plateau i dotarłem do dwóch pierwszych wiosek. No fajna gierka. Super widoki. Gra wymaga cierpliwości bo jest zaskakująco trudna na początku. Czuć klimat przygody, trzeba jej to przyznać. Nie jestem przekonany jeszcze do tej zniszczalności broni. Wkurza mocno, ale zakładam, że się to zmieni w przyszłości, jak "ulepszę" postać. Za to samo sterowanie, a dokładniej zmiana broni, itemów, itd, to wszystko kuleje i to się chyba nie zmieni, może jedynie się przyzwyczaję, ale nie jest to wykonane idealnie Gdyby było szybkie menu na jedzonko, to bym się ucieszył. Niemniej tak czy siak, nie jestem zachwycony sterowaniem, i nie mam na myśli poruszaniem się postacią, a manewrami zmian broni/mocy/itemów. Ale całą resztę doceniam. Czy kocham tę grę tak jak oczekiwałem, że będę? Nie, ale ogrywam ją po 7 latach. Plus jest to gra, której piękno chyba odkryję wraz z dalszymi godzinami. Czuję w serduszku zagrajmera, że tak będzie. Doceniam te ciche momenty, te chwile, gdzie wpadasz na jakiś dziwny pomysł i on zadziała. No ale chciałbym normalną broń niepsującą się i bardziej dynamiczną muzykę jak w starych Zeldach. Co mam kłamać, tak czuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Tak eq niestety boli mocno, brońki jakieś mocniejsze wpadną ale raczej przestanie Cię to wkurzać bo będziesz miał więcej slotów na broń. Z muzyczką się nie zgodzę bo po ograniu tp i ww nie wyobrażam sobie żebym miał słuchać zapętlony hyrule field theme przez 100h Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 030 Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Jak chcesz dynamicznej muzyki to idź do Hyrule Castle. A jak niezniszczalnej broni to Koriki Forest i Master Sword Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 20 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca Powoli zaczynam quest z drugą Boską Bestią więc może skrobnę parę wstępnych wrażeń, eh? No więc pierwsze wrażenia z gry były zaskakująco średnie. Irytował przed wszystkim interfejs, który jest zbyt niepotrzebnie pokomplikowany. Teraz po 10h już tak nie przeszkadza, ale to z racji przyzwyczajenia się, a nie przekonania do niego. Podobnie z walką. Do teraz irytuje mnie psucie się broni i tarczy. Pomysł jest naprawdę fajny i rozumiem o co im chodziło, ale póki co patent potrafi zirytować. Ale to zapewne się zmieni z czasem. Irytuje mnie też deszcz. Liczę że znajdę potem jakiś sposób na wspinaczkę pomimo deszczu, bo czasem to sprawia, że muszę odłożyć pada i se czekać. No nie wiem. Ostatnia rzecz to wciąż muzyka. Chciałbym coś bardziej melodyjnego i dynamiczniejszego jak w starych Zeldach - nie w otwartej przestrzeni, ale w miasteczkach. Coś bardziej z życiem i do tupania nóżką. Ponarzekałem, ale cała reszta naprawdę robi. Genialna eksploracja, mega wciągające shrine'y, KLIMAT i WIDOKI. Te przeróżne sposoby na rozwiązanie problemu. Gra jest doprawdy inspirująca. Jest istnym świeżym powietrzem. Dzisiaj wpadłem do kumpla i akurat grał w RDR 2 i dosłownie aż mi się niedobrze zrobiło jak Arthur nie mógł na nic się wspiąć i ruszał się jak czołg. Wiem, to zupełnie inne gry, ale po sesji w Zeldzie to gryzie się dwukrotnie mocniej. No nic, gram dalej i myślę o grze nawet w pracy. Tak aby odpalić i spojrzeć na to co jest za tym pagórkiem. A potem następnym. Nawet nie myślę o głównej fabule, tylko o eksplorowaniu i odkrywaniu. Fascynujące przeżycie, człowiek czuje się jak dziecko. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca Mnie po 30h rozpadająca się broń i deszcz zdenerwowały na tyle że dałem sobie spokój z botw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ThePatrickyo 45 Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca U mnie na liczniku też z 30h, ostatni raz grałem jesienią. Mam póki co przerwę, bo o ile eksploracja mapy to jest coś pięknego, tak niestety mechanika niszczenia broni skutecznie zabija fun z gry No nie jestem fanem tego rozwiązania, gdy znajdę jakąś ciekawą broń to zamiast z niej korzystać, używam jakiegoś szrotu, bo zawsze wydaje mi się, że tą lepszą zostawić „na później” Liczę na to, że jeszcze wrócę do tej gry i przekonam się bardziej, możliwość wyłączenia tej mechaniki rozwiązałoby wszystkie problemy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 20 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca Mam nadzieję, że znaleźliście tego typa co wam wymienia ilość slotów na bronie za znalezione koroki. Cytuj Odnośnik do komentarza
ThePatrickyo 45 Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca Tak jest, mam powiększony. Nie zmienia to faktu, że złapanie w ręce ciekawej broni to rzadsza sytuacja, więc i tak z niej nie korzystam Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca Potem będziesz miał tyle mocniejszych broni że będzie problem którą wyrzucać bo brak miejsca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 13 godzin temu, Figaro napisał(a): Ostatnia rzecz to wciąż muzyka. Chciałbym coś bardziej melodyjnego i dynamiczniejszego jak w starych Zeldach - nie w otwartej przestrzeni, ale w miasteczkach. Coś bardziej z życiem i do tupania nóżką. Ranisz zagrajmera. Motyw kakariko albo hateno to są takie bengery Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca warto trzymac jedna lepsza bronke na okazje walk z robocikami w swiatyniach a tak to rozwalac co jest, tyle tego lezy, ze nigdy nie zabraknie deszcz jak to woda z nieba, swietego zdenerwuje, dlatego, wbrew idei grania po swojemu, zalecam jako pierwsza z boskich bestyj ubic te z krainy okupowanej przez Rito, bedzie nieco lzej... Cytuj Odnośnik do komentarza
ThePatrickyo 45 Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 3 godziny temu, messer88 napisał(a): Potem będziesz miał tyle mocniejszych broni że będzie problem którą wyrzucać bo brak miejsca. Niewykluczone, dlatego zbieram siłę na powrót do Zeldy i wierzę, że jak już włożę do Switcha kartridż, to zostanie tam do samego końca gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi