mcp 2 057 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu W dniu 20.07.2024 o 20:36, Figaro napisał(a): Tak aby odpalić i spojrzeć na to co jest za tym pagórkiem. A potem następnym. Nawet nie myślę o głównej fabule, tylko o eksplorowaniu i odkrywaniu. Fascynujące przeżycie, człowiek czuje się jak dziecko. Magia BOTW w tych kilku zdaniach. Niestety, cała ta magia eksploracji uleciała gdzieś w TotK na rzecz "je.bs, rakieta, jazdaaa" 1 Cytuj
Ukukuki 7 291 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 1 minutę temu, mcp napisał(a): Magia BOTW w tych kilku zdaniach. Niestety, cała ta magia eksploracji uleciała gdzieś w TotK na rzecz "je.bs, rakieta, jazdaaa" Mam te same odczucia, kiedyś wrócę do TotK ale już miałem 3 podejścia i jednak odkładam na półeczkę. Może będzie jakaś łatka na Switcha 2 to będzie zachęta do 4 podejścia. Cytuj
Pupcio 18 913 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu No totk przez te budowanki to już nie jest to mimo że i tak praktycznie tego nie używałem. Chociaż zwiedzanie (pięciu) podniebnych wysp przy pomocy tych kreacji dawało rade i miało to swój klimacik Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Rakiety dołączene do tarczy? Brzmi jak świetna zabawa, niestety niektórzy już zapomnieli co to takiego Cytuj
Pupcio 18 913 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Niestety fajna mechanika ale trzeba ją trzymać w ryzach samemu bo twórcy niezbyt ją przemyśleli i psuje balans rozgrywki. Cytuj
mcp 2 057 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Szkoda, że ta nowa mechanika jest serwowana z gracją słonia w składzie porcelany. Masz tu składowisko materiałów co kawałek i buduj wózek, bo nie po to dłubaliśmy nad tym tyle lat. No niby nie trzeba, ale jakby to zabrać, to co zostaje? Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 3 minuty temu, mcp napisał(a): Szkoda, że ta nowa mechanika jest serwowana z gracją słonia w składzie porcelany. Masz tu składowisko materiałów co kawałek i buduj wózek, bo nie po to dłubaliśmy nad tym tyle lat. No niby nie trzeba, ale jakby to zabrać, to co zostaje? Graj dalej, później jest fajna mechanika w grze, która to nieco zmienia. Cytuj
Homelander 2 371 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Do Breath of the Wild wracam cały czas, mimo, że znam ją jak własną kieszeń, a licznik godzin wskazałby zapewne godzin kilkaset. TotK nie odpaliłem ani razu po skończeniu i nawet nie pomyślałem, żeby ją odpalić Cytuj
Patapon 47 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Do ToTK podchodziłem 3 razy i wogóle nie siadła. W Breath of the Wild grałem na premierę prawie przez miesiąc tylko w nią. Zeldy na start Switcha 2 nie będzie więc sama konsola mi powiewa chyba, że jakiś remake Wind Wakera by wleciał to wtedy mnie mają. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi