Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 20.07.2024 o 20:36, Figaro napisał(a):

Tak aby odpalić i spojrzeć na to co jest za tym pagórkiem. A potem następnym.  Nawet nie myślę o głównej fabule, tylko o eksplorowaniu i odkrywaniu. Fascynujące przeżycie, człowiek czuje się jak dziecko. 

Magia BOTW w tych kilku zdaniach. Niestety, cała ta magia eksploracji uleciała gdzieś w TotK na rzecz "je.bs, rakieta, jazdaaa"

• Plusik 1
Opublikowano
1 minutę temu, mcp napisał(a):

Magia BOTW w tych kilku zdaniach. Niestety, cała ta magia eksploracji uleciała gdzieś w TotK na rzecz "je.bs, rakieta, jazdaaa"

Mam te same odczucia, kiedyś wrócę do TotK ale już miałem 3 podejścia i jednak odkładam na półeczkę. Może będzie jakaś łatka na Switcha 2 to będzie zachęta do 4 podejścia. 

Opublikowano

No totk przez te budowanki to już nie jest to mimo że i tak praktycznie tego nie używałem. Chociaż zwiedzanie (pięciu) podniebnych wysp przy pomocy tych kreacji dawało rade i miało to swój klimacik

Opublikowano

Szkoda, że ta nowa mechanika jest serwowana z gracją słonia w składzie porcelany. Masz tu składowisko materiałów co kawałek i buduj wózek, bo nie po to dłubaliśmy nad tym tyle lat. No niby nie trzeba, ale jakby to zabrać, to co zostaje?

Opublikowano
3 minuty temu, mcp napisał(a):

Szkoda, że ta nowa mechanika jest serwowana z gracją słonia w składzie porcelany. Masz tu składowisko materiałów co kawałek i buduj wózek, bo nie po to dłubaliśmy nad tym tyle lat. No niby nie trzeba, ale jakby to zabrać, to co zostaje?

Graj dalej, później jest fajna mechanika w grze, która to nieco zmienia.

Opublikowano

Do Breath of the Wild wracam cały czas, mimo, że znam ją jak własną kieszeń, a licznik godzin wskazałby zapewne godzin kilkaset. TotK nie odpaliłem ani razu po skończeniu i nawet nie pomyślałem, żeby ją odpalić

Opublikowano

Do ToTK podchodziłem 3 razy i wogóle nie siadła. W Breath of the Wild grałem na premierę prawie przez miesiąc tylko w nią. Zeldy na start Switcha 2 nie będzie więc sama konsola mi powiewa chyba, że jakiś remake Wind Wakera by wleciał to wtedy mnie mają.