Jeez_PS 843 Opublikowano 27 marca 2017 Opublikowano 27 marca 2017 Akurat wczoraj miałem też ten shrine, oczywiście też użyłem miecza, szkoda że zapomnialem go zabrac z powrotem :( Cytuj
Gość Opublikowano 27 marca 2017 Opublikowano 27 marca 2017 Czy jakakolwiek inna gra miała takie przywiązanie do detali? Pytam się serio. Ja z kolei mam wrażenie, że każdy dzień w tej grze jest inny jeżeli chodzi o oświetlenie. Zależnie od miejsca, pogody, pory dnia, miks jaki z tego wynika powoduje, że miejscówki które odwiedzam któryś tam raz wydają się wyglądać za każdym razem ciut inaczej. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 27 marca 2017 Opublikowano 27 marca 2017 Dało się bez mieczy? Dało się, tam jest wystarczająca ilość klocków, w jednym momencie trzeba się tylko wspomóc metalową skrzynią. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 27 marca 2017 Opublikowano 27 marca 2017 A jest jakiś patent na łapanie owadów i jaszczurek, czy po prostu jak się jakiś pojawia to biegnę i mashuję A? Czysty miód, jedyna łyżka dziegciu to chyba respawnujące się wszystkie stwory w tym i Guardiany przez ten księżyc, przez co są sytuacje, gdzie Guardian potrafi się pojawić z d.upy obok Ciebie (i nie tylko on) gotowy do walki. akurat motyw krwawego ksiezyca calkiem spoko, przynajmniej respiacy sie przeciwnicy sa jakos sensownie wyjasnieni + nigdy nei bedzie tak ze bedziesz mogl sie czuc w 100% bezpiecznie :) Motyw krwawego księżyca jak najbardziej mi się podoba, ma sens i to fajny patent (lepszy niż respy kompletnie z du.py) tak czasami mam tylko wrażenie, że księżyc raz jest szybciej a raz wolniej w zależności od tego ilu mobków wykosiłem podczas swojej ostatniej wędrówki, zwłaszcza jak uciukam jakiegoś konkretnego przeciwnika to nagle pojawia się krwawy księżyc. Dosyć często mam takiego zbiegi okoliczności, gdzie muszę albo uciekać albo ponownie z dużym przeciwnikiem walczyć. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 27 marca 2017 Opublikowano 27 marca 2017 Czy ktoś z Was pokusił się o ubicie hinoxa na najbardziej na południowy wschód wysuniętej wyspie, przed odblokowaniem na niej shrine? ;) Te uczucie, gdy dopływamy tam uzbrojeni po zęby, a za moment musimy się ratować jakimś patykiem, by nie zginąć No i ta animacja bosego linka otwierającego skrzynkę. Cytuj
Gość Opublikowano 27 marca 2017 Opublikowano 27 marca 2017 Bardzo fajna miejscówka, ale ja tam dotarłem jak miałem 4 serca i niecałe 1,5 paska staminy, więc jakoś tak po dwóch podejściach odpuściłem. To już mi mocno przypominało Dark Souls, zginiesz i lecisz od początku. Teraz mam 8 serduszek ( i doświadczenie), to go wciągnę pupą. Cytuj
Lind01 0 Opublikowano 27 marca 2017 Opublikowano 27 marca 2017 Taka mała podpowiedź dla osób które będą walczyć z hinoxem na wyspie wykorzystaj metalowe skrzynie + magnez i uderzają nią w olbrzyma :). naprawdę bardzo szybo go zabijesz a przy okazji na spory dystans. Moim zdaniem jedno z najlepszych zadań jeszcze jak masz mało życie około 4-5 serc to zabawa tam jest przednia. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 27 marca 2017 Opublikowano 27 marca 2017 Co do przechodzenia shrinów, to jakiś inny jestem, bo wszystkie przechodzę chyba tak jak twórcy zaplanowali, raz tylko użyłem miecza kładąc go na przycisku, ale myślałem, że tak musi być, bo był na podeście nie do wejścia, a i w pobliżu żadnej skrzyni nie było. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 27 marca 2017 Opublikowano 27 marca 2017 wiesz co, sporo osób w ten sposób chyba zrobiło ale nie martw się, też czułem się jak geniusz xd Miałem wczoraj to samo Ogólnie teren w którym znajduje się ten shirne jest GOTY i to śmiganie na tarczy, jak to zobaczyłem Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 27 marca 2017 Opublikowano 27 marca 2017 Czy ktoś z Was pokusił się o ubicie hinoxa na najbardziej na południowy wschód wysuniętej wyspie, przed odblokowaniem na niej shrine? ;) Te uczucie, gdy dopływamy tam uzbrojeni po zęby, a za moment musimy się ratować jakimś patykiem, by nie zginąć No i ta animacja bosego linka otwierającego skrzynkę. Miałem 5 serduszek jak przeszedłem tą wyspę. Na początku myślałem że Hinoxa ubije z jednego wzgórza rzucając na niego podrasowane bomby. Nie spodziewałem się, że przylezie za mną na górę. Wykorzystałem jednak jego nieogar umysłowy i ratując się nieskończoną ilością bomb, załatwiłem dziada (gorsze były małe mobki bo są szybkie). Najlepsza i tak akcja byłą wtedy gdy szedłem z jedną kulą i burza z piorunami wyskoczyła. Przykucnąlem przy jednym drzewie i ze trzy razy na głową Linka piorun uderzył w to drzewo. W życiu się bardziej nie stresowałem aby nie kipnąć a przy okazji micha się cieszyła. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 27 marca 2017 Opublikowano 27 marca 2017 Burze w tej grze są autentycznie przerażające, w żadnej innej grze nie czułem takiego respektu wobec piorunów, które podpalają trawę, łamią drzewa i potrafią Cię zayebac na hita. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 27 marca 2017 Opublikowano 27 marca 2017 jakie przecieki odnosnie patcha, ktory naprawilby miejscami zenujace spadki fps w trybie stacjonarnym? muzyki i odglosow otoczenia serio jest tak malo w tej grze? 10 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 27 marca 2017 Opublikowano 27 marca 2017 Sekwencja przed Bestią na pustyni - aż mi się początek Wind Wakera przypomniał :D jakie przecieki odnosnie patcha, ktory naprawilby miejscami zenujace spadki fps w trybie stacjonarnym? nie muzyki i odglosow otoczenia serio jest tak malo w tej grze? nie Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 28 marca 2017 Autor Opublikowano 28 marca 2017 Po co mu w ogóle odpisujesz? Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 28 marca 2017 Opublikowano 28 marca 2017 Czemu nie mialby mi odpisac? 1 Cytuj
Gość Opublikowano 28 marca 2017 Opublikowano 28 marca 2017 Czy ktoś z Was pokusił się o ubicie hinoxa na najbardziej na południowy wschód wysuniętej wyspie, przed odblokowaniem na niej shrine? ;) Te uczucie, gdy dopływamy tam uzbrojeni po zęby, a za moment musimy się ratować jakimś patykiem, by nie zginąć No i ta animacja bosego linka otwierającego skrzynkę. Miałem 5 serduszek jak przeszedłem tą wyspę. Na początku myślałem że Hinoxa ubije z jednego wzgórza rzucając na niego podrasowane bomby. Nie spodziewałem się, że przylezie za mną na górę. Wykorzystałem jednak jego nieogar umysłowy i ratując się nieskończoną ilością bomb, załatwiłem dziada Kurde, ja zrzuciłem z 10 bomb i jak zobaczyłem ile mu zabierają życia poszedłem na solo. Ile minut go tak ubijałeś? Najlepszy na nie jest łuk, strzelamy w oko (przewraca się na ziemie i można podbiec i ze dwa razy przyładować mu z szabelki w krocze), tyle, że jak parę razy w nie oberwie to zaczyna zasłaniać je ręką. Też fajny motyw. Tak samo jak to, że akurat ten na wyspie ma nagolenniki, które go chronią przed uderzeniami miecza w obie nogi, więc bieganie w kółko jest średnio skuteczne. A Ficusia na pal! Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 28 marca 2017 Opublikowano 28 marca 2017 Można mu te nagolenniki zniszczyć/spalić, a na rękę zasłaniająca oko jest spobób - np. stopowanie go przez moment stasis+ Chociaż na tej wyspie tak czy siak jest ciężki. Cytuj
Gość Opublikowano 28 marca 2017 Opublikowano 28 marca 2017 O kurde, właśnie jak to pisałem to się zastanawiałem, czy przypadkiem on tych nagolenników nie ma z drewna, a że to Zelda, to czy przypadkiem nie można ich sfajczyć :D. Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 28 marca 2017 Opublikowano 28 marca 2017 jakie przecieki odnosnie patcha, ktory naprawilby miejscami zenujace spadki fps w trybie stacjonarnym? muzyki i odglosow otoczenia serio jest tak malo w tej grze? Ale to pisz w tej sprawie do Google, by ci zrobili patcha do YouTube, bo ci Zelda klatkuje xD xD xD Włącz YT w komórce, może na mobilnym urządzeniu nie bedzie ci klatkować skoro na stacjonarnym nie wyrabia xD xD xD Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 28 marca 2017 Opublikowano 28 marca 2017 Czy to ten slynny syndrom nintendofaga ze nie mozna przyjac do wiadomosci, ze gierka gubi klatki w trybie stacjonarnym? Jeszcze te minusy, miod na moje serce Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 28 marca 2017 Opublikowano 28 marca 2017 Nie, to syndrom choroby psychicznej osoby, która tak bardzo przeżywa grę, w którą nigdy nie zagra, na konsoli, której nigdy nie kupi xD xD xD 6 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 28 marca 2017 Opublikowano 28 marca 2017 (edytowane) Jeszczy gdyby to klatkowanie było nagminne i przeszkadzało cos w grze robić to mozna by o tym pisać. Tak to tylko śmiecisz w temacie Ficek. Słaby ten tryhard w szukaniu minusów Switcha i ogólnie wszystkiego co nie jest od Sony. Edytowane 28 marca 2017 przez pawelgr5 Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 28 marca 2017 Opublikowano 28 marca 2017 (edytowane) To gubienie klatek jest tak uciążliwe, że tylko ficusiowi przeszkadza. Ciekawe czy już ukończył grę i choć chwilę mógł się nią cieszyć bez dropów. Edytowane 28 marca 2017 przez Emtebe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi