Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

Ja tam nie żałuje że kupiłem tę zbroje bo wiadomo gdzie, wiadomo kiedy całkiem się przydaje :sonkassie:No ale nie jest to jakiś must have czy coś

Kupić to i ja kupiłem, tylko nie bawiłem się w upgrade'y bo nigdy tego nie używałem. Do tego Link wygląda w niej jak zjeb. 

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 406,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• spojrzmy na gierke nie patrzac na to jak dzialala do dzisiaj w trybie stacjonarnym: - zbyt duze i puste przestrzenie, nie raz pare minut biegnie sie w samotnosci po trawce - beka z posterunkow w inn

• Il Brutto
    Il Brutto

No i padl Calamity Ganon, 50 godzin na liczniku, czas napisac male podsumowanie. Piekna to byla gra... a nie czekaj, to byla VTM Bloodlines w ktora gralem 2 miesiace temu, teraz czas na BOMBY PRAWDY.

• Przeszedłem dzisiaj i ja. Na liczniku 90+, zdobyty Master Sword i Hylian Shield, zaliczone wszystkie kapliczki, znalezione 102 Koroki, bestie uwolnione, blablabla. Nie ukrywam, że od 80 shrine'a w gór

Opublikowano

A to prawda, wygląda jak jakiś :wujaszek: 

Ja najbardziej chyba lubie set typu ninja albo ten pustynny

Opublikowano

Ninja jest najlepszy do eksploracji, bo bez problemu wszystko zbierasz, nic nie ucieka

Opublikowano

Mam nadzieje że w dwójce dadzą jakiś set do wspinaczki na deszcz. O jenysiu, deszcz w tej grze to jakiś koszmar

Opublikowano

E tam, rozpalasz ognisko pod drzewem, przewijasz czas i nie ma deszczu.

Opublikowano

No niby tak ale to że deszcz wpływa na gameplay imo spoko pomysł tylko nie dali dla gracza żadnego ficzera dzięki któremu może mu się jakoś przeciwstawić. Jakiś strój, potka albo item który pomaga podczas wspinaczki byłby mile widziany

Opublikowano

W weekend nabilem chyba z 20h, jak zaczynam sesje to jade az do wyczerpania baterii. 

Pierwszy divine beast padl, taki slon wodny, chyba z godzine biegalem po tym wnetrzu zanim sie zorientowalem ze mozna ruszac traba z menu mapy :balon: 

Poki co bardzo dobra gierka, przekonala mnie do poteznej marki Nintendo.

Opublikowano

Problem z deszczem jest taki, że chyba nie da się go wykorzystać w żaden sposób. Burzę z piorunami jeszcze tak, ale znalazł ktoś pozytywne zastosowanie do deszczu?

Opublikowano
57 minut temu, Homelander napisał:

Problem z deszczem jest taki, że chyba nie da się go wykorzystać w żaden sposób. Burzę z piorunami jeszcze tak, ale znalazł ktoś pozytywne zastosowanie do deszczu?

Na logikę, na tarczy powinno się zjeżdżać szybciej i powinna się zużywać wolniej, niż na suchej nawierzchni, a na śniegu jeszcze wolniej. Wierzę, że to uwzględnili.

A i Pupcio ma rację - zapomnieli o stroju przeciwdeszczowym do wspinania :)

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
Godzinę temu, Il Brutto napisał:

W weekend nabilem chyba z 20h, jak zaczynam sesje to jade az do wyczerpania baterii. 

Pierwszy divine beast padl, taki slon wodny, chyba z godzine biegalem po tym wnetrzu zanim sie zorientowalem ze mozna ruszac traba z menu mapy :balon: 

Poki co bardzo dobra gierka, przekonala mnie do poteznej marki Nintendo.

Pamiętaj tylko że to pierwsza dobra zelda. Z tych starych tylko okami jest fajne :nosacz3:

Opublikowano

Eee tam ja przeszedłem tylko Wind Wakera, ale bawiłem się przy nim tak samo zajebiście jak przy Okami :)

Opublikowano

A Link Between Worlds jest też bardzo fajną Zeldunią. Wind Wakera i ALBW można śmiało atakować, jeśli ktoś dopiero poznaje serię. Wziąłem też Skyward Sword, ale leży w pudełku.

Opublikowano

Kupiłem Ancient bow. Będę kozak?

Walcząc z guardianami wystarczy mam dobry tip dla siebie. Wystarczy wyciszyć dźwięk i w tedy każda para wchodzi.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Jak strzelasz Ancient Arrow to nie ma znaczenia z czego strzelasz, byle byś w oko trafił. Wtedy jedna strzała i po sprawie. Ancient Bow zostaw sobie na jakieś ciężkie

walki. Lynele, może strażnicy w Divine Beast. 

Opublikowano

A nie trzeba dwóch strzał przypadkiem żeby umar?

Opublikowano

1 hour ago, Donatello1991 said:

A te z tarcza i mieczem? Oni mają większe ADHD.

Guardiany z mieczem i tarczą?

Opublikowano
1 minute ago, Donatello1991 said:

Nom w świątyniach.

W sensie w Divine Beast? Na tych to szkoda Ancient Arrows. Zwykłe strzały plus łuk z siłą w okolicach 25 robi z nich siekę. A jak masz strzały z bombami to już w ogóle

Opublikowano
7 minut temu, Homelander napisał:

W sensie w Divine Beast? Na tych to szkoda Ancient Arrows. Zwykłe strzały plus łuk z siłą w okolicach 25 robi z nich siekę. A jak masz strzały z bombami to już w ogóle

Chyba chodzi tez o te z testow sily medium i hard. 

Opublikowano

Donatello zauważyłem ze zamiast odkrywać grę korzystać z tego co oferuje czyli przygodę nieznane to piszesz tutaj milion postów chłopie zamknij ten temat i graj

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Banan91PL napisał:

Donatello zauważyłem ze zamiast odkrywać grę korzystać z tego co oferuje czyli przygodę nieznane to piszesz tutaj milion postów chłopie zamknij ten temat i graj

jezu dajcie ludziom żyć