Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

"Ten produkt nie występuje już w magazynie"

Mam nadzieję że wszyscy zdążyli? Jakby co jest jeszcze w Ultimie.

Ja właśnie dostałem maila od KiG: "Twoje zamówienie zmieniło status na PREORDER - Zamówienie przedpremierowe"  :obama:

Edytowane przez Hum
Opublikowano

Mój kontakt z zeldą to wind waker hd pół godziny u kumpla. A po tym trailerze no dygnął, nie powiem, i  nie zdziwie się, jeśli sama zelda wystarczy czerwonym by sprzedaż konsoli na premierę się ładnie kręciła.

Opublikowano

Widać że tam ktoś pomyślał. Kurcze, szkoda mi tej mapy co dostaną amerykanie. Wolałbym ją zamiast miecza + niższą cenę oczywiście. No słabo to wyszło.

Opublikowano (edytowane)

W US są dwie edycje Zeldy - Special Edition i Master Edition. Pierwsza jest w linku i nie ma miecza kosztuje 99$, druga jest z tym mieczem i kosztuje 129$

http://www.nintendo.com/games/detail/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-master-edition-switch

Pytanie do tych co ściągali gry z US. Są jakieś sklepy, które wysyłają gry do polski czy tylko mam liczyć na ebay? Bo nie chce tej biednej EU limitowanej edycji, bez pokrowca na Switcha i gry i bez mapy niech sobie ją w d.upę wsadzą. 

Edytowane przez chrno-x
Opublikowano

Pytanie do tych co ściągali gry z US. Są jakieś sklepy, które wysyłają gry do polski czy tylko mam liczyć na ebay? Bo nie chce tej biednej EU limitowanej edycji, bez pokrowca na Switcha i gry i bez mapy niech sobie ją w d.upę wsadzą. 

Zapytaj Veliusa. Wiem że jest dobry sklep z Kanady który do nas wysyła i ceny też ma okej.

Pojawiła się Zelda w Ultimie, ale jeszcze nie można zamawiać. Ceny też nie podali.

http://www.ultima.pl/ct/nintendo-switch/gry/

Nie wiem co robić, chyba jednak zamówię tę limitkę EU, a później ewentualnie dokupię amerykańca bez miecza. I będzie całkiem zgrabny custom :)