Godot 416 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 A. No to ja już się pobawiłem. Zegarek za 2.5 i słuchawki za 1.7 zaspokoiły moja potrzebę unboxingu na ten kwartał :) Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Kaxi człowiek N, ale nie wiem czy ex naczelny odmówił by sobie takiego tytułu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elanczewski 63 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Teraz to CD-Action da ze dwie strony, bo nawet remake Dragon Quest VIII dostał ostatnio całą. Już nie mają aż tak wywalone na Nintendo, chociaż sporo tytułów na 3DSa nadal jest w tym samym dziale co gry mobilne. I to takich jak Monster Hunter albo Bravely Default. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) Ja po dzień mam recenzje przed oczami Banana z Neo+, jak mnie pamięć nie myli poleciały wtedy same dyszki a każda kartka ze stroną Okaryny była aż obślizgła od śliny, potem relacje z kanału od żabojadów z satelity Jeux... coś tam i pierwsze pokazy, jennnnny co to była za orgia a jak wpadła w moje łapy przez dobry miesiąc na L4 nie dawałem oznak życia, odciąłem się od wszystkiego.Piękne czasy i chciałbym żeby BOTW choć trochę tak pozamiatała jak ongiś :) Edytowane 20 Lutego 2017 przez Oldboy Cytuj Odnośnik do komentarza
P-chan 195 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Ciekawe też jak tym razem potraktuje Zeldę CDAction. Skyward dostał pół strony i 7/10 :) A ktoś jeszcze poważnie traktuje te pismo, i ogólnie je czyta. Bo jak na razie to wszystko zmierza do tego że ratują się czym popadnie bo im sprzedaż spada... Cytuj Odnośnik do komentarza
roivas 41 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Cena z tyłka, bo komplet konsola i gra to 1800zł. Nie no, 1700zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 A ktoś jeszcze poważnie traktuje te pismo, i ogólnie je czyta. Bo jak na razie to wszystko zmierza do tego że ratują się czym popadnie bo im sprzedaż spada... Ja kupuję raz w roku jak są jakieś wspominki albo recenzja gry która mnie strasznie jara. Numer z recką Zeldy na pewno kupię do kolekcji prasowej. Też ich nie lubię za stare czasy i podśmiechu.jki z konsolowców, ale fakty są takie że przetrwali 21 lat na trudnym rynku prasowym i odrobinka szacunku im się należy :) Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 I za pełne wersje gry na PC :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Embargo do 2 Marca. Possible kupsztal Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=mpwQtMDDUfM&feature=youtu.be "Nowy" trailer. Zlepek starych materiałów plus pojedyncze nowe sceny. Wygląda f a j n i e. Nowa jaszczurka. Edytowane 21 Lutego 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 O jest kolejne zwierzątko :). Cytuj Odnośnik do komentarza
P-chan 195 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 A ktoś jeszcze poważnie traktuje te pismo, i ogólnie je czyta. Bo jak na razie to wszystko zmierza do tego że ratują się czym popadnie bo im sprzedaż spada... Ja kupuję raz w roku jak są jakieś wspominki albo recenzja gry która mnie strasznie jara. Numer z recką Zeldy na pewno kupię do kolekcji prasowej. Też ich nie lubię za stare czasy i podśmiechu.jki z konsolowców, ale fakty są takie że przetrwali 21 lat na trudnym rynku prasowym i odrobinka szacunku im się należy :) Nie no spoko rozumiem, choć ja osobiście szacunek do nich miałem do kiedy regularnie w CD-Action pisywał jeszcze Mr.Jedi, później jakoś zaczęło się wszystko sypać. "Nowy" trailer. Zlepek starych materiałów plus pojedyncze nowe sceny. Wygląda f a j n i e. Nowa jaszczurka. Ciekawe czy będzie można na niej polatać... Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Troszkę mi przypomina Molgerę z Wind Wakera Cytuj Odnośnik do komentarza
Mariusz Saint 1 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Ja po dzień mam recenzje przed oczami Banana z Neo+, jak mnie pamięć nie myli poleciały wtedy same dyszki a każda kartka ze stroną Okaryny była aż obślizgła od śliny, potem relacje z kanału od żabojadów z satelity Jeux... coś tam i pierwsze pokazy, jennnnny co to była za orgia a jak wpadła w moje łapy przez dobry miesiąc na L4 nie dawałem oznak życia, odciąłem się od wszystkiego.Piękne czasy i chciałbym żeby BOTW choć trochę tak pozamiatała jak ongiś :) Z tego co pamiętam, OoT w Neo+ dostało same dyszki, tylko jedno "9" za muzykę. Na okładce był Sonic i logo Dreamcast, dobrze pamiętam? Tak się zaczytałem w empiku, że musiałem potem biec na przystanek, gdzie czekała na mnie rodzicielka, której obiecałem pomóc w przedświątecznych zakupach, i mało się nie wywaliłem na śniegu, bo sporo wtedy nasypało. Przez to spóźniliśmy się na autobus i było mi cholernie wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Trochę nowych oficjalnych screenów w dobrej jakości: Wreszcie coś innego niż puste pola+wpisanie po skałach, którymi byliśmy katowani w dotychczasowych materiałach promocyjnych. Na tych zdjęciach gra wygląda moim zdaniem bardzo ładnie i ciekawie. No i jak pomyślę, że będę mógł grać w to na konsoli przenośnej to trochę michałek staje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Ja ta gra będzie dobra. Jak ja to czuje jezuuuuu. 92 na meta i goty tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Gra dekady Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Ja ta gra będzie dobra. Jak ja to czuje jezuuuuu. 92 na meta i goty tego roku No fajnie by było co nie. Pierwsze 3 screeny, zwłaszcza trzeci z tą kulą pozwalają mi wierzyć, że będzie to coś więcej niż nieudany romans zeldy z dzisiejszymi standardami gier z otwartym światem. SIĘ ZOBACZY. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Będzie GOTY i tyle. Lekcje które wyciągnęli po SS zaowocowały ALBW, a teraz tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Obejrzałem unboxing limitki. Strasznie biedna. Do TP na wiiu nie ma startu. Przecież ten mieczyk i płytka, to jakaś porażka i jeszcze ta cena za to.... kogoś tam ostro przewiało. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Mieczyk jest tragiczny, sam Reggie na szybko go pokazał (chyba ze wstydu) i dużo bardziej podniecał się mapką i pokrowcem (na jakimś filmiku). Ja ta gra będzie dobra. Jak ja to czuje jezuuuuu. 92 na meta i goty tego roku Kurde, liczę na więcej, 97%? :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) a co ci ku,rwa mać zmieni jaką cyferkę wystawią recenzenci bożeeeeeeeee Edytowane 22 Lutego 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 W tej generacji nie wyjdzie już żadna gra z średnią powyzej 95% tego jestem pewien, ale to jak mówi ragus wyje.bane w cyferki. Tylko tak chcialem się zabawić w wróżbite Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 a co ci ku,rwa mać zmieni jaką cyferkę wystawią recenzenci bożeeeeeeeee W sumie nic, ale mam przeczucie, że to będzie przełom, więc jeśli mam dobre przeczucie to chciałbym po prostu, żeby gra została doceniona i trafiła na podium obok Ocaryny i któregoś Mariana Galaxego! To tyle, preorder złożony 13 stycznia :). W tej generacji nie wyjdzie już żadna gra z średnią powyzej 95% tego jestem pewien, ale to jak mówi ragus wyje.bane w cyferki. Tylko tak chcialem się zabawić w wróżbite Poprorokować chyba sobie można dla zabawy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 A czy któraś zelda nie została doceniona? Mi tam się gierka podoba, tak jak wcześniej nie byłem przekonany tak ostatnie filmiki mnie przekonały i jeśli KiG nie spieprzy sprawy to za tydz w pt. odpalam Zelde miesiac pozniej Mario Karta a za 2 miechy disgaea wiec grania w cholere do wakacji bedzie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi