wojnar 1 892 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=JwfCRAtkYEI Całe nasze życie uzależnione jest od dostępu do prądu. Co się więc stanie, gdy go zabraknie? Pewnego dnia ktoś "wyłącza guzik" i świat pogrąża się w ciemności. Samoloty spadają z nieba, szpitale nie mogą funkcjonować, transport jest niemożliwy. Teraz, piętnaście lat później życie wygląda podobnie do tego sprzed rewolucji przemysłowej - ludzie żyją w małych osadach, które po zachodzie słońca oświetlają jedynie świece i pochodnie. Życie wydaje się być wolniejsze i łatwiejsze, ale czy faktycznie takie jest? Na obrzeżach, gdzie żyją małe społeczności, czai się niebezpieczeństwo. Diametralnie zmienia się życie głównej bohaterki, młodej dziewczyny, gdy do jej osady przybywa miejscowa policja i zabija jej ojca, który miał jakiś związek z utratą elektryczności przez cały świat. To wydarzenie zmusza ją do odbycia podróży w trakcie której znajdzie odpowiedzi na temat nieodległej przeszłości i nachodzącej przyszłości. Ktoś dał linka do tego serialu w temacie o The Last of Us, dla mnie bomba. Na torrentach jest już pilot serialu który lookne po pracy. Ostatnio nie oglądałem żadnych zagranicznych seriali, mam nadzieję że się nie rozczaruję. Edytowane 5 września 2012 przez wojnar Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 Ja ciagle probuje zrozumiec w jaki sposob na Ziemi nie mozna bylo przez te 15 lat wytworzyc pradu, przeciez praw fizyki raczej nikt nie 'wylaczyl'. No ale obejrze. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 http://www.psxextreme.info/topic/99847-revolution/ ta sama strona... masorz; pewnie głupawe pseudo-naukowo-fantastyczne wyjaśnienie jak we flash-forward. nie wróżę temu serialowi świetlanej przyszłości - na publicznych stacjach chyba jeszcze długo nie doczekamy się mystery-drama chociaż zbliżonego poziomem do zagubionych. 1 Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 No wiem ale dalej mnie to zagadnienie korci No fakt, że od czasu Lostów nie było TAKIEGO serialu (już nawet pomijając jak się skończył). Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 I tak najbardziej naciągane są branie i ubrania. Przez 15 lat cofnęli się w rozwoju czy co? Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 Bez prądu "trochę" trudniej uruchomić fabrykę broni i ubrań. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 6 września 2012 Opublikowano 6 września 2012 (edytowane) No, ale w sklepach i magazynach na pewno nie brakuje sprzętu z naszego okresu. Poniosło ich trochę. Łuki, miecze lol. Edytowane 6 września 2012 przez MajorZero64 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 września 2012 Opublikowano 26 września 2012 Jestem po odcinku pilotowym i niestety kiepsko. Aktorzy do dupy, i cała fabuła nie trzyma się kupy, tyle broni w USA a oni używają łuków, kusz. A jak się broń trafi to jakaś z XIX wieku. WTF ? i na dodatek początek pilota jak samolot spada czy ktoś z ekipy od efektów specjalnych widział w tv jak spada samolot ? Bo ten spadał jak papierowy samolocik (pipi) zrobiony. Jeszcze obejrzę drugi odcinek ale raczek serial kiepsko skończy Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 28 września 2012 Opublikowano 28 września 2012 Ten serial to dno. Po pilocie (bardzo złym) jeszcze miałem nadzieję, że drugi odcinek będzie lepszy ale to co pokazali na zawsze skreśla ten serial z mojej ramówki. No chyba, że finał tego sezonu pokaże jakieś rewelacje to może obejrzę ze skipowaniem chuyowin. Nawet Giancarlo Esposito nie uratował tego gniota. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 września 2012 Opublikowano 28 września 2012 I jestem po połowie drugiego odcinka bo nie wytrzymałem, skreślam serial !!! Odpadłem bo tekstach i mimice tej laski (siostrzenicy), Jezu jak można być tak wkurzającym Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 29 września 2012 Opublikowano 29 września 2012 Problem polega na tym, że ta laska nie ma mimiki. Ona ma kamienną twarz jak Steven Seagal w tych wszystkich memach. Najlepsze i tak są te urządzenia 'włączające prąd', niczym Wygaszacz, którego użył Dumbledore w Harrym Potterze Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 września 2012 Opublikowano 30 września 2012 Nawet nie skojarzyłem przecież masz rację, tam chyba mieli flakonik czy coś i energia wpierdalała do niego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi