Kre3k 581 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 Jakby ktoś nie skojarzył to jutro pokażą nowy numer Gam Informera. Poza tym: Czyli gra nie będzie robiona jedynie przez Techland. Jak myślicie, sandboxa zrobią? Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 Kontynuacje tej crapiastej gry potrafią zrobić, ale już kolejną grę z serii Prince of Persia to już nie... Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 5 września 2012 Autor Opublikowano 5 września 2012 Jedynka i dwójka to bardzo dobre tytuły, jedynie Cartel to crap. Poza tym nad grą tak jak napisałem wyżej nie będzie pracować sam Techland. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 Jedynka i dwójka to bardzo dobre tytuły, jedynie Cartel to crap. Poza tym nad grą tak jak napisałem wyżej nie będzie pracować sam Techland. Jedynak była średnia (przez te kiepskie etapy Billy’ego) , dwójka dobra a trojkę lepiej przemilczeć dla tego do czwórki podchodzę z dużym dystansem. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 września 2012 Opublikowano 6 września 2012 (edytowane) Call of Juarez Gunslinger Announced ]Ubisoft has announced Call of Juarez: Gunslinger. Set to hit Xbox Live Arcade, PlayStation Network and PC in early 2013, Gunslinger “is a real homage to the Wild West tales” that lets players “live the epic and violent journey of a ruthless bounty hunter onto the trail of the West’s most notorious outlaws.” Like previous entries in the franchise, Gunslinger is being developed by Techland.[/size] http://uk.ign.com/ar...inger-announced Edytowane 6 września 2012 przez Voytec Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 6 września 2012 Opublikowano 6 września 2012 Choć trzeba przyznać, że gra prezentuje się niczego sobie (tym bardziej jak na gierkę z cyfrowej dystrybucji). Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 6 września 2012 Opublikowano 6 września 2012 Pierwszy Crysis też ukazał się na konsolach tylko cyfrowo, a sprzedał się dość dobrze. Jeżeli cena nie będzie specjalnie zawyżona sporo osób się skusi. No i dla wydawcy odpadają dodatkowe koszta związane z tłoczeniem płyt itd. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 6 września 2012 Autor Opublikowano 6 września 2012 (pipi)a, xbl i psn? I to ma być na okładce GI? Jest nadzieja na GTA V jednak. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 września 2012 Opublikowano 6 września 2012 Gdyby to mialo trafic na okladke GI to okladka ta by byla zapowiedzia. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 6 września 2012 Opublikowano 6 września 2012 (pipi)a, xbl i psn? I to ma być na okładce GI? Jest nadzieja na GTA V jednak. Skąd masz to info o okładce GI (że tam będzie CoJ)?? Bo o ile pamiętam to GI jeszcze nigdy nie miał na okładce gierki z PSN/XBLA, więc dziwne byłoby jakby zrobił teraz wyjątek dla Techlandu. I na okładkę GI bardziej obstawiam nowego Metal Gear'a . Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 6 września 2012 Autor Opublikowano 6 września 2012 Nie mam info, po prostu analogicznie myślałem, że skoro gra ma być dzisiaj zapowiedziana, to chodzi zapewne o okładkę GI. W sumie szczęście w nieszczęściu. Cytuj
madafakaz 2 Opublikowano 23 maja 2013 Opublikowano 23 maja 2013 właśnie ukończyłem Gunslinger więc coś napiszę, może ktoś jeszcze pamięta o tym tytule cell shadingowa grafika daje radę, gra wygląda bardzo ładnie . otoczenie niestety jest dość monotonne i mimo sporej ilości detali sprawia wrażenie robionego na zasadzie "kopiuj, wklej". gameplay prosty i przyjemny, chociaż mało zróżnicowany. feeling podczas strzelania odpowiedni , szkoda tylko , że nie ma za bardzo z czego strzelać. trzy rodzaje rewolwerów (które różnią się tylko wyglądem) , dwie strzelby i dwa shotguny + dynamit. wyraźnie brakuje jakiegoś urozmaicenia jak chociażby noże do rzucania czy coś z lunetą. największy plus to fabuła, a raczej sposób jej prowadzenia. dużo autentycznych postaci z epoki i nawiązań do znanych westernów. grę przechodzi się w ok 6-7 h na normalu. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 25 maja 2013 Opublikowano 25 maja 2013 Zabiłem braci Dalton Daleko jeszcze do końca? Bo gra robi się z deka monotonna, ale z drugiej strony fajnie się sztrzela. Cytuj
madafakaz 2 Opublikowano 25 maja 2013 Opublikowano 25 maja 2013 zostało Ci jeszcze pięć leveli do przejścia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi