Skocz do zawartości

Konsole NextGen 296 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na którą konsolę nextgen czekasz najbardziej?

• PlayStation 4
    • Xbox 720
    • Wii U
    • Jestem zawiedziony konsolami, nie zakupie kolejnej.
  2. 2. Nazwa następcy Xbox 360 to?

3. 3. Premiera nowego Xboxa będzie?

4. 4. Premiera PS4 będzie?

5. 5. Ile RAM będą posiadać nowe konsole?

6. 6. Nowe konsole będą kosztować...

• 299-399 € (1199-1599 zł)
    • 400-499 € (1600-1999 zł)
    • 500-599 € (2000-2399 zł)
  7. 7. Ile rdzeni będą mieć nowe konsole?

8. 8. Czy granie na PS Network dalej będzie za darmo?

• Tak, będzie dalej za free.
    • Nie, będą opłaty podobne do XBL GOLD.
  9. 9. Czy liczysz na wsteczną kompatybilność?

• Tak! Chcę czasami ogrywać tytuły ze starych platform.
    • Nie, wolę już żeby konsola była trochę tańsza.

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Nie oszukujmy się oba prezentują się jak jakieś budżetowe wersje choć do bazarowych trochę im brakuje......

Dokładniejsze porównanie DS3 z DS4:

back-of-the-ps4-controller-900-100.jpgps4-controller-headset-port-900-100.jpgps4-controller-lightbar-900-100.jpgps4-analog-sticks-580-100.jpgps4-new-l2-r2-triggers-900-100.jpgps4-start-and-select-buttons-900-100.jpg

Edytowane przez Karas

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 290,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• przeglądając tematy console wars i konsole nowej generacji, jesteśmy świadkami śmierdzącego procesu, jakim jest sukcesywne obrzucanie graczy gó,wnem przez microsoft, począwszy od majowej konfy, aż do

• Już wiadomo co to za światełko i ten panel. Z neogafa:    

• Ale wiedział, że 80% konsol padnie, adapter wi-fi osobno, opłata za lajw, brak wejscia hdmi, brak br, brak baterii do pada, gier do dziś brak.

Opublikowano

Możliwe, że są wygodniejsze.. ale gałki w DS4 wyglądaja czerstwo (te w nowym pazie od X'a wyglądają kozacko). Poza tym górna część DS4 jest ok, ale dół i spód wyglądają jakoś lipnie.

Opublikowano

Taki trochę bazarowy ten czwarty DualShock. Podobnie zresztą jak DS3. 

PS DS4 ma fajny krzyżak.

Opublikowano

DS4 może robić za latarkę. Super sprawa, kiedy trzeba się przejść do jaskini po inną gierkę.

Opublikowano

DS4 wygląda tandetnie i z tym trzeba sie pogodzić. Akurat to trzeba przyznać M$, że nowy padzik od Xbone prezentuje się naprawdę fajnie.Przynajmniej nie ma jakichś zj.ebanych światełek.

Opublikowano

Ja się nie mogę doczekać jak sprawdzę gdzieś w praniu ten nowy system wibracji w padzie do Xone. Wibracje są tak integralnym elementem samej gry, że jak z jakiś powodów są wyłączone czy słabe, to czuję się jakbym nie miał pada w rękach. 

Opublikowano

Oby to yebanie światłem w DS4 dało się wyłączyć. Ogólnie jak dla mnie to te "panele" okrągłe, na których leży krzyżak i przyciski lepiej się prezentują w DS3/2/1, w czwórce jak gdyby wystają za pada, nie ładne to dla mnie.

Opublikowano

Dla mnie wibracje umarły już. Przestałem na nie zwracać uwagę. Ostatnio przypomniałem sobie o nich w the last of us jak była burza w mieście. A tak, już chyba zbyteczny gadżet.

Opublikowano

to spróbuj zagrać w jakąś gre bez nich

Opublikowano

to spróbuj zagrać w jakąś gre bez nich

ja od dobrych kilku lat gram bez wibracji. Denerwują mnie one strasznie.

Opublikowano

ciekawe czy dotrze do polski na "day 1" z jakiegoś innego kraju

btw "most powerful console" - mogli by nie łgać jak psy

Opublikowano

conan jak zawsze na najwyższym poziomie ;D

Opublikowano

Pani od Bayonetty apetyczna, ale najlepszy koleś z Microsoftu i jego gadka o Kinekcei. :lol:

Opublikowano

http://gramynamaxa.pl/news/5251-czasowa-wylacznosc-na-playstation-4-w-polsce

Jeden z pracowników polskiego Media Markt, który pragnie zachować anonimowiść poinformował nas dzisiaj, że to właśnie Media Markt będzie miało czasową wyłączność na sprzedawanie konsoli PlayStation 4 w Polsce. Ile będzie trwać to ograniczenie, tego nie wiemy. Dlaczego to jest ważne? Ponieważ jeśli zrobiliście pre-order w jakiejś innej sieci sklepów niż Media Markt, jest wielce prawdopodobne, że nie dostaniecie konsoli w dniu premiery. Z drugiej jednak strony wiele sklepów nie korzysta z polskiej dystrybucji i taka wyłączność raczej ich nie dotyczy.

--------------------------------------------

będzie beka jak to prawda, ploty plotą.

Opublikowano

Raczej mało prawdopodobne bo na oficjalnym fc sony pl wklejali linki do euro i media ekspert jako preorder.  W mm nawet preordera zlozyc nie mozna.  Takze fake, zreszta po (pipi) taka wylacznosc w  polsce to nierealne. 

Opublikowano

26TYFSN.jpg

Czyżby jednak znowu ugięli się pod presją, wypuszczając jednak konsolę bez Kinecta?

Opublikowano

fejk, który został już obalony

Opublikowano

Stojąca mi się nie podoba, ale jak leży to jest git.

Na rynek ojczyzny xbona, sony przygotowało specjalną wersję dla Afroamerykanów:

byoy.jpg

Opublikowano

Xbox One memory performance improved for production console

Well-placed development sources have told Digital Foundry that the ESRAM embedded memory within the Xbox One processor is considerably more capable than Microsoft envisaged during pre-production of the console, with data throughput levels up to 88 per cent higher in the final hardware.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-xbox-one-memory-better-in-production-hardware

Edytowane przez Pawlo