Skocz do zawartości

Konsole NextGen  

296 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na którą konsolę nextgen czekasz najbardziej?

• PlayStation 4
    • Xbox 720
    • Wii U
    • Jestem zawiedziony konsolami, nie zakupie kolejnej.
  2. 2. Nazwa następcy Xbox 360 to?

3. 3. Premiera nowego Xboxa będzie?

4. 4. Premiera PS4 będzie?

5. 5. Ile RAM będą posiadać nowe konsole?

6. 6. Nowe konsole będą kosztować...

• 299-399 € (1199-1599 zł)
    • 400-499 € (1600-1999 zł)
    • 500-599 € (2000-2399 zł)
  7. 7. Ile rdzeni będą mieć nowe konsole?

8. 8. Czy granie na PS Network dalej będzie za darmo?

• Tak, będzie dalej za free.
    • Nie, będą opłaty podobne do XBL GOLD.
  9. 9. Czy liczysz na wsteczną kompatybilność?

• Tak! Chcę czasami ogrywać tytuły ze starych platform.
    • Nie, wolę już żeby konsola była trochę tańsza.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Konsola mogłaby być tylko cała matowa. Z połyskującą powierzchnią dobrze wyglądają właściwie tylko białe sprzęty... albo czarne u kogoś kto codziennie ściera kurze :P

Opublikowano

Jako trzydziestoletni, doświadczony fan marki PlayStation, z całą odpowiedzialnością stwierdzam, że Xbox One jest ładny i ma eleganckie pudło. Konsola od początku mi się podobała, natomiast miałem zastrzeżenia co do opakowania. Teraz jednak, po obejrzeniu odpakowania, stwierdzam że całość wygląda jak luksusowy produkt dla świadomego konsumenta.

Opublikowano

Mylisz się, jak w 95% swoich postów.

Procenty ciągle rosną.

Serio odstaw koks, może jest dla Ciebie ratunek i zrozumiesz, że ps4 jest mocniejsze niż xbox, pewnie będzie miało więcej i lepsze gry ale wygląda równie (pipi)owo jak xbox.
Opublikowano

Mylisz się, jak w 95% swoich postów.

Procenty ciągle rosną.

Serio odstaw koks, może jest dla Ciebie ratunek i zrozumiesz, że ps4 jest mocniejsze niż xbox, pewnie będzie miało więcej i lepsze gry ale wygląda równie c(pipi) jak xbox.

Spoko, dla ciebie wygląda równie słabo, dla mnie nie, kwestia gustu.

Yeti@żal.pl

Ja wiem, że dziś ładnie grzeje, ale postaraj się stworzyć bardziej rozbudowane zdanie, już nie wymagam aby było ich kilka.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Kwestia gustu, ale piszesz, że się myli? Ty czytasz czasem to co wypisujesz?

Opublikowano (edytowane)

Sonoklapy przechodzą samych siebie xD

Ja wiem, że dziś ładnie grzeje, ale postaraj się stworzyć bardziej rozbudowane zdanie, już nie wymagam aby było ich kilka.

Słuchaj to nie ja mam narobione pod kopułą, żeby wklejać fotki PS4 obok grzejnika etc.......

Edytowane przez Soul
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Ty czytasz czasem to co wypisujesz?

I kto to piszę. :teehee:

Osoba, która pokazuje Ci, że sam sobie zaprzeczasz w trzech kolejnych postach. Nie ogarniasz? Zamiast na siłkę, to może lepiej czasem coś poczytać i poćwiczyć logiczne rozumowanie?

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Niesamowite, ludzie którzy nigdy nie mieli zamiaru kupić XONE po obejrzeniu unboxingu nadal go nie kupią.

Ciekawe jak z głośnością, czy XONE będzie równie cichy i przyjazny jak X360 Slim czy będzie wydawał odgłosy mielenia budy z psem jak PS3 Slim?

Edytowane przez MaZZeo
Opublikowano
I znów nie trzeba będzie grzać na zimę, kolejny plus.  :)

Przypomnij sobie pierwsze PS3.......

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Ciekawe jak z głośnością, czy XONE będzie równie cichy i przyjazny jak X360 Slim 

Podobno jest cichszy bo ma duży wolnoobrotowy wiatrak. Napęd też powinien być cichy bo płyty BD obracają się kilkukrotnie wolniej od DVD.

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

Osoba, która pokazuje Ci, że sam sobie zaprzeczasz w trzech kolejnych postach. Nie ogarniasz? Zamiast na siłkę, to może lepiej czasem coś poczytać i poćwiczyć logiczne rozumowanie?

Wiec, że dyskusja z tobą na poważnie nie ma jakiegokolwiek sensu.

Soul, nie moja wina, że Xone wygląd jak okap, dekoder, odtwarzacz vhs czy farelka. Miej pretensje do ludzi z Microsoftu.

Opublikowano

Ja (pipi)e nie żebym kogoś bronił ale wymyśl coś lepszego niż ta siłka, bo koleś dba przynajmniej o siebie a Ty robisz z siebie idiotę. Najlepsze, że piszą to ludzie którzy potem pytają w spartakusie jak zrzucić kałdon albo czemu po 10 minutach biegu mdleją.

• Plusik 2
Gość DonSterydo
Opublikowano

Ja (pipi)e nie żebym kogoś bronił ale wymyśl coś lepszego niż ta siłka, bo koleś dba przynajmniej o siebie a Ty robisz z siebie idiotę. Najlepsze, że piszą to ludzie którzy potem pytają w spartakusie jak zrzucić kałdon albo czemu po 10 minutach biegu mdleją.

Źle trafiłeś koleś, przez większość życia uprawiam różne sporty - sporty walki, baseny, siłki itp. więc GTFO z łaski swojej, bo walisz na oślep. A Yeti nie rozumie tego co sam pisze i tyle.