Skocz do zawartości

Konsole NextGen  

296 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na którą konsolę nextgen czekasz najbardziej?

• PlayStation 4
    • Xbox 720
    • Wii U
    • Jestem zawiedziony konsolami, nie zakupie kolejnej.
  2. 2. Nazwa następcy Xbox 360 to?

3. 3. Premiera nowego Xboxa będzie?

4. 4. Premiera PS4 będzie?

5. 5. Ile RAM będą posiadać nowe konsole?

6. 6. Nowe konsole będą kosztować...

• 299-399 € (1199-1599 zł)
    • 400-499 € (1600-1999 zł)
    • 500-599 € (2000-2399 zł)
  7. 7. Ile rdzeni będą mieć nowe konsole?

8. 8. Czy granie na PS Network dalej będzie za darmo?

• Tak, będzie dalej za free.
    • Nie, będą opłaty podobne do XBL GOLD.
  9. 9. Czy liczysz na wsteczną kompatybilność?

• Tak! Chcę czasami ogrywać tytuły ze starych platform.
    • Nie, wolę już żeby konsola była trochę tańsza.

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Błagam powiedz mi o jakie gry ci chodzi bo na ps4 to ja nic poza killzone i knack nie widzę na start. Tzn nic czego nie ma na konsolach obecnej generacji i pc :D  konsole sprzedają tytuły ekskluzywne :)

Easye ma rację. Miesiąc temu gta v teraz gram w dragon's Crown a w tym miesiącu jeszcze batman nowy,  niektórzy zagrywają się w pokemony na 3dsa etc i  po prostu nie ma takiego ciśnienia jak 7 lat temu :)

Edytowane przez blantman

Pomijam już fakt, ze od Knacka wieje taka nuda z gameplayow, ze Mario z 2006 roku bije go na glowe.

Nie wierze tez w gry free to play. Dla mnie start konsol będzie mega slaby, pewnie z cenami z kosmosu, a dla jednego Battlefielda 2 kafli nie wydam.

Edytowane przez easye

Błagam powiedz mi o jakie gry ci chodzi bo na ps4 to ja nic poza killzone i knack nie widzę na start. Tzn nic czego nie ma na konsolach obecnej generacji i pc :D konsole sprzedają tytuły ekskluzywne :)

Easye ma rację. Miesiąc temu gta v teraz gram w dragon's Crown a w tym miesiącu jeszcze batman nowy, niektórzy zagrywają się w pokemony na 3dsa etc i po prostu nie ma takiego ciśnienia jak 7 lat temu :)

Dla mnie wystarczy Battlefield 4, nie wspominajac juz o War Thunderze czy DriveClubie konczac na nowym Killzonie.

Owszem, moge grac w BFa i War Thundera na PC ale master race malo mnie interesuje, lubie posiadac komfort psychiczny ze wszyscy graja na tych samych parametrach, no i druga sprawa to taka ze preferuje wygodny styl grania.

Pomijam już fakt, ze od Knacka wieje taka nuda z gameplayow, ze Mario z 2006 roku bije go na glowe.

Nie wierze tez w gry free to play. Dla mnie start konsol będzie mega slaby, pewnie z cenami z kosmosu, a dla jednego Battlefielda 2 kafli nie wydam.

Knack to syf, pewnie bedzie w styczniu w Plusie ;)

Ja nie mogę się doczekać,gier aż za dużo jak na start nowej generacji.

LOL.

Ty jarasz się wszystkim od Sony, choćby wydali 3 gry na komórki pewnie bys pisal, ze maja potencjal.

Gry na telefon mnie nie interesuja, nie jaram sie rowniez wszystkim od Sony, to tak dla Twojej wiadomosci bo masz braki.

No tak - DriveClub to będzie prawdziwy system seler, nie tam jakas FORZA ! 

Killzone zas zapowiada się jak kazda poprzednia czesc - swietne doznania wizualne, nic poza tym.

EDIT: Z Mario to trochę polecialem, my bad.

(przecież to jeden z najlepszych platformerow ostatnich pary lat)

Edytowane przez easye
  • Plusik 1
  • Minusik 3

LOL.

Izi, a gdzie on cokolwiek napisał o Forzie ? Nie mów że zaczął ci się syndrom PiSowca, że wszędzie spisek, układy, wiem ale nie powiem itp. :D ,, Pan chciał to powiedzieć i miał to na myśli, ale nie odważył się do mikrofonu tak przy wszystkich " xD

Pod względem gier day1 szału nie ma, ale np. The Orderczy nowe Fable są mocno interesujące i nic tylko czekać. Co to, tylko gry wydane dokładnie 24 h po premierze konsoli się liczą ?

Aha, nie widzę problemu również w tym by kupić next gena, ograć te kilka interesujących pozycji i grać symultanicznie w hity na poprzedniej generacji.

Co do Knacka - faktycznie źle to wygląda, bajer ze zmianą bohatera chyba nie uratuje wolnej rozgrywki i korytarzy, ale można pocieszać się tym że choć ,, platformer " na next geny jest.

Edytowane przez aphromo

LOL.

Ty jarasz się wszystkim od Sony, choćby wydali 3 gry na komórki pewnie bys pisal, ze maja potencjal.

Gry na telefon mnie nie interesuja, nie jaram sie rowniez wszystkim od Sony, to tak dla Twojej wiadomosci bo masz braki.

Killzone zas zapowiada się jak kazda poprzednia czesc - swietne doznania wizualne, nic poza tym.

EDIT: Z Mario to trochę polecialem, my bad.

(przecież to jeden z najlepszych platformerow ostatnich pary lat)

Haha, gralem w Forze 2,3,4,Horizon, nawet Horizon zjada nowa Forze ktora poza faktem bycia ladniejsza(w koncu new gen) nie wnosi kompletnie nic.

DriveClub to cos nowego ktory w fazie beta wyglada lepiej od nowej Forzy a dodatkowo jest czyms czego nie bylo wczesniej, uwierz nie kazda gra ktora ma cyferke po nazwie jak w przypadku gier na X1 musi oznaczac ze jest dobra ;)

Ale co taki Xbot jak Ty moze wiedziec jak ma klapki na oczach.

• Plusik 1
  • Minusik 1

Dobra idz jaraj sie sie PS gdzie indziej.

Podales naprawde mega duzo tytulow nie do ogrania, same hity ! :)

Jesli myslisz ze bycie egocentrykiem to pozytywna cecha to przykro mi ale sie mylisz.

Ja osobiscie szanuje twoj gust i masz prawo pisac ze dla ciebie nie ma nic sensownego, ale wchodzenie w dyskusje z kims innym kto napisal ze bedzie mial w co grac bo ma inny gust jest bynajmniej zalosne i smiechu warte, smieszny wiec jestes i zycze milego dnia.