Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

Opublikowano

Co by nie było to Brazylia nie wygląda za mocno. Tacy Niemcy jeżeli są w formie to ich zniszczą bez większego problemu.

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 185,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

Co by nie było to Brazylia nie wygląda za mocno. Tacy Niemcy jeżeli są w formie to ich zniszczą bez większego problemu.

pierwszy mecz turnieju o niczym nie swiadczy, 4 lata temu jak mnie pamiec nie myli hiszpanie przegrali na dzien dobry z szwajcaria i wielu po tym meczu bylo pewnych ze to poczatek konca ery wielkiej hiszpani

Opublikowano

Chorwatom należał się ten remis, sędzia zawalił.

Opublikowano

Najpierw Neymar powinien strzelić bramkę, a dopiero później Japoniec powinien biec z tym paluchem jakby się cieszył z gola.

O, Oscar dobił Chorwatów.

Opublikowano

(pipi) znowu zmiescili  :?

Edytowane przez Darude

Opublikowano

chetnie bym zobaczyl dluzsza powtorke bo wydawalo mi sie ze byl faul na srodku pola przy przechwycie do kontry

Opublikowano

pierwszy mecz turnieju o niczym nie swiadczy, 4 lata temu jak mnie pamiec nie myli hiszpanie przegrali na dzien dobry z szwajcaria i wielu po tym meczu bylo pewnych ze to poczatek konca ery wielkiej hiszpani

Tak Ficek, wygrali i pewnie z meczu na mecz będą lepsi. Stawiam jednak, że jest na nich takie ciśnienie, że się zesrają w pewnym momencie i pół finał to max co wyciągną.

Opublikowano

chetnie bym zobaczyl dluzsza powtorke bo wydawalo mi sie ze byl faul na srodku pola przy przechwycie do kontry

ja bym z chęcią zobaczył powtórkę faulu Alvesa na Oliciu, bo wydaje mi się, że mógł tam być karny

Opublikowano

Oskarek <3

Opublikowano

Faul jak chuy na Rakiticiu przy bramce na 3-1

Opublikowano

Tak Ficek, wygrali i pewnie z meczu na mecz będą lepsi. Stawiam jednak, że jest na nich takie ciśnienie, że się zesrają w pewnym momencie i pół finał to max co wyciągną.

nie bedziesz musial czekac do polfinalu, brazylia odpadnie juz zaraz po wyjsciu grupy w 1/8 bo jak nie bedzie jakis sensacji to wpadaja od razu na hiszpanie lub holandie (grupa B)

Opublikowano

Komentator powiedział, że gdyby było 2:1 to wszyscy by gadali o tym karnym, a tak jest 3:1 i jest ok. Kuźwa, jaka stronniczość.

Opublikowano

gratulacje dla żółtka, dwunastego zawodnika Brazylii

Opublikowano

Dlatego TVP powinno mieć zakaz pokazywania jakichkolwiek meczów. Pyerdolą takie głupoty że głowa mała. Tylko NC+.

Opublikowano

ja wam gadam dlugo brazylia nie bedziecie sie przejmowac - holandia lub hiszpania ich zalatwia w 1/8 - no chyba ze sedzia pomoze jak dzisiaj

Opublikowano

Ahahahhahaha, nieźle was odbyty pieką. Przy karnym pomyłka w (pipi), ale i tak Oscarek dokończył, więc tak czy tak byłaby wygrana.

Opublikowano

Ciekawe iloma miskami ryżu przekupili japońca...

Opublikowano

eh pierwszy mecz i juz sie zaczyna to czego najbardziej nienawidze w pilce... jakby mundial byl w chorwacji to brazylia by przegrala.

i co z tego ze pod sam koniec jeszcze jedna z kontry im sie udalo jak ten lipny karny raczej mial wplyw na dalsza gre chorwacji i to nie pozytywny.

az sie nie chce ogladac bo znowu bedzie cyrk jak w korei japoni

Opublikowano

Dlatego TVP powinno mieć zakaz pokazywania jakichkolwiek meczów. Pyerdolą takie głupoty że głowa mała. Tylko NC+.

Poczekaj, bo szpaku też ponoć ma komentować.