Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 186,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

Jest dobrze . :yes:

Opublikowano

BTW beka z was :D taki mecz a tu analiza jak w Cafe futbol :D

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Ło kurcze, dzieję się w głowach jednych i drugich tera. Fajnie nam się mecz układa. Oby tylko Hiszpanie jeszcze coś trafili.

Opublikowano

Kaming ałt Szpakowskiego przy okazji gola Robbena. 

Opublikowano
  • Autor

Blind jakie piłki rzuca, wow.

Przez cały sezon w klubie miał 2 asysty (zresztą coraz częściej gra na środku pomocy a nie lewej i słusznie), a w kadrze dośrodkowanie za dośrodkowaniem. Nie przeliczysz klubowej gry na kadrę. Dobre wyczucie Van Gaala.

Jednak cieszę się, że Diego Costa gra. Ten koleś jest powalony. Praktycznie w każdym meczu w którym gra, powinien wylecieć z boiska, ale jakoś udaje mu się oszukać pięciu sędziów i przetrwać. Dodaje ten... pierwiastek szaleństwa do meczów.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Dziwne, że nie padło stwierdzenie, że cudowne asysty KLUBOWEGO KOLEGI MILIKA. Ale możliwe, że Szpakowski nie wie gdzie gra Blind ani gdzie poszedł Milik.

Costa 100% patus

Opublikowano

Niszczą Hiszpanię, ale był faul na Casillas'ie.

Opublikowano

Ale najważniejsze, że dobra passa sędziowska powstrzymana. Nie przypominam sobie takiej czarnej serii na żadnej imprezie.

Opublikowano
  • Autor

Teksty o końcu epoki: odpalić!

Opublikowano

Jeden wał na mecz styknie .

Brakuje mi w tm meczu pizgania z pianki do golenia.

Edytowane przez Darude

Opublikowano

Jest ktoś kto obstawiał taki wynik?

Brawo Kasijas :P

Opublikowano

Co za marny bramkarz.