Opublikowano 13 czerwca 201410 l Autor Ciśnienie jak Robben latał dokoła w polu karnym i wiesz, jak to się skończy - maksymalne. Bardzo ekscytujący mecz. Teksty o tym, że Holandia to pewniak do mistrzostwa: odpalić! Edytowane 13 czerwca 201410 l przez ogqozo
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Nie ogarniam Piłkarze Hiszpanii chyba już ogłupieli od tego jak kręcą nimi Holendrzy.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Takie sytuacje jak ostatnia bramka można czasami zauważyć kiedy dzieciaki grają na orliku i w jednej z drużyn gra jakiś starszy. Masakra
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Co ci Holendrzy grają to bania siada. Nawet Robben o dziwo jest skuteczny. Może dlatego, że to jeszcze nie finał. Niech jadą. Niech sobie odbiją za proroctwo ośmiornicy sprzed czterech lat.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Robben to większy sadysta niż Breivik. Bałbym się przeciwko niemu grać.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Autor Nie ogarniam Piłkarze Hiszpanii chyba już ogłupieli od tego jak kręcą nimi Holendrzy. No dwa ostatnie gole to już efekt paniki. Teraz z kolei jest etap "okej, muszę jeszcze przetrwać te 10 minut wstydu...".
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Jeszcze jedna brama, i zrobią Data Packa 8 do PES 2014 gdzie przerzucą reprę Hiszpanii do B-tier. Ogółem to chyba Hiszpanie chcą się zakopać pod ziemię. Ale finały będą ciekawe, o ile Hiszpania awansuje. W sumie trochę sędzia pomógł Holendrom, potem to już kostki domino i brak chęci do gry ze strony Hiszpanów...
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Czyli jednak Obso miał rację - usmażyli ośmiornicę.Szok. Hiszpanie muszą zweryfikować WSZYSTKO od nowa, a mieli być przygotowani. Jestem w totalnym shokoo.O, prawie szóstkę dziabnęli.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Miny jak zbite psy, a Reina na ławce: "Ja bym je wszystkie wyjął" xD Wcześniej zapomniałem wspomnieć, po 3cim(2gim?) golu Van Persie wycina 2 razy Pedro i łąpie żółtą. Kapitan daje sygnał, że to (pipi)a jeszcze nie koniec. Epic. Ratunkuuu, gwałcą Hiszpanów xD E: Torres a.k.a porażka odkąd pamiętam... Edytowane 13 czerwca 201410 l przez Gość