Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

ogqozo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Antyfutbol....

Kogo to obchodzi, bronić się to także sztuka. Jakby Polska wygrała w taki sposób turniej to byśmy płakali ze szczęścia.

w nosie mam takie szachy. Piłka to ma być widowisko takie jak wczoraj w wykonaniu Holandii
Opublikowano (edytowane)

Vargas, Cuadrado, Armero - na razie 3/3 moich graczy w fantasy punktuje. Tylko kurde, czemu mam w składzie Matuidiego, co ja wtedy myślałem?

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

Turniej jest długi i zakłada siedem meczów w ciągu miesiąca, jak się prowadzi to nie ma sensu się wysilać, nie rozpaczałbym. Tak to będzie wyglądać na Mundialu jak mocniejsza drużyna będzie prowadzić.

Manolas wypluł piłkę przy golu, ale poza tym obaj stoperzy Grecji są fantastyczni, to pewnie kluczowe dla ich stylu gry. Gutierrez nic sobie z nimi nie radzi, ciekaw jestem, kto go zastąpi. Bardzo lubię zarówno Ramosa, jak i Martineza i Baccę.

Opublikowano (edytowane)

Ja postawiłem 3-0, więc w tym momencie jest to dla mnie mecz o 6 punktów <spina>.

Na forumku czy kasę postawiłeś? Jeśli to drugie to musiałeś się bardziej cieszyć niż kibice. w 92:14.

Edytowane przez mate5
Opublikowano

3:0 typowały tylko 3 osoby, w tym lider i chyba faworyt butch.stein ;)

butch taki kozak? gadasz ze czekac az sam obstawi na forumku a potem biec z tymi wynikami do sts i obstawiac za kase?

Opublikowano (edytowane)

Ja postawiłem 3-0, więc w tym momencie jest to dla mnie mecz o 6 punktów <spina>.

Na forumku czy kasę postawiłeś? Jeśli to drugie to musiałeś się bardziej cieszyć niż kibice. w 92:14.

Teraz stawiam tylko małe kwoty na pewniaki. Dzisiaj tylko na Kolumbię i Urugwaj (kurs 2,63), Kolumbii byłem pewien ale Urugwaju niespecjalnie (co znaczy że postawiłem bez sensu kombo, bo to Kolumbia ma w tym wyższy kurs). Lepiej było osobno na Kolumbię więcej (1,85) i na Kostarykę szukanie niespodzianki (7,50).

W sumie jeszcze Anglia kusi, bo 2,80 kurs a jednak no grają lepiej od Włochów, ale z Włochami nigdy nie wiadomo.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

3:0 typowały tylko 3 osoby, w tym lider i chyba faworyt butch.stein ;)

butch taki kozak? gadasz ze czekac az sam obstawi na forumku a potem biec z tymi wynikami do sts i obstawiac za kase?

na 5 spotkan weszly mu wszystkie, z czego 3 co do bramki ;)

Opublikowano (edytowane)

Jako fan przeglądania tabelek zauważyłem dobrą formę Butchsteina. Jak Włochy faktycznie pokonają Anglię to zacznę najpierw sprawdzać jak on typuje.

Edytowane przez ogqozo