Bartg 5 470 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 W sumie dobre, jak zaczniecie jego typy kopiować, to przestanie mu iść Cytuj
orion50 632 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 Fajny mecz. Bardzo dobre sędziowanie i Kolumbia, która ma szanse sporo zwojować w tym turnieju. W drugiej połowie południowcy się odaplili i pokazali co potrafią. Cuadrado i Rodriguez potrafią zrobić różnice. Szkoda, że Martinez dostał tylko 14 minut. W greckiej ekipie podobał mi się Kone, fajnie sobie momentami poczynał. Gra Greków nie wyglądała źle, w pierwszej połowie zamknęli Kolumbię, ale wydaje mi się, że to było taktycznie zaplanowane, żeby tamci wybiegali się przed przerwą, po której zaczęła się szybka i miła dla oka gra Kolumbijczyków. Czekam na Anglia - Włochy Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 dzisiejsze dwa ostatnie mecze to dla mnie dwie wielkie niewiadome anglia - wlochy - italia bez talizmanu, ale wydaje mi sie ze wzorem naszego euro dalej jest to mocna ekipa pomimo ze wielu na nich powaznie nie stawia, anglia znowu wydaje mi sie mocniejsza niz w ostatnich dwoch turniejach ale przy nich nigdy nic nie wiadomo, do tego boje sie o sam poziom meczu - ten manaus w samym sercu amazonki(biala plamka to te miasto) to ponoc gechenna jesli idzie o wilgotnosc powietrza i temperature - rumble in the jungle moze niestety rownei dobrze byc nudnym meczem gdzie pilkarze po 30min beda oddychac rekawami wks - japonia - drogba i spolka kadrowo i pod wzgledem potencjalu to cien tej ekipy co jeszcze pare lat temu wielu uznawalo za czarnego konia duzych imprez, japonia pewnie jak zwykle - kozaczy w azjii, kompromituje sie w sprawdzianie swiatowym Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 dzisiejsze dwa ostatnie mecze to dla mnie dwie wielkie niewiadome anglia - wlochy - italia bez talizmanu, ale wydaje mi sie ze wzorem naszego euro dalej jest to mocna ekipa pomimo ze wielu na nich powaznie nie stawia, anglia znowu wydaje mi sie mocniejsza niz w ostatnich dwoch turniejach ale przy nich nigdy nic nie wiadomo, do tego boje sie o sam poziom meczu - ten manaus w samym sercu amazonki(biala plamka to te miasto) to ponoc gechenna jesli idzie o wilgotnosc powietrza i temperature - rumble in the jungle moze niestety rownei dobrze byc nudnym meczem gdzie pilkarze po 30min beda oddychac rekawami wks - japonia - drogba i spolka kadrowo i pod wzgledem potencjalu to cien tej ekipy co jeszcze pare lat temu wielu uznawalo za czarnego konia duzych imprez, japonia pewnie jak zwykle - kozaczy w azjii, kompromituje sie w sprawdzianie swiatowym Japonia skompromitowała się w RPA? Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 14 czerwca 2014 Autor Opublikowano 14 czerwca 2014 Postawiłem 1-0, Butch 2-0. Znowu mecz o 6 pkt! Ale nie panikuję na samym początku zawodów, ligę wygrywa się stabilnością. Mecz bez wielu okazji z dyskusyjnym karnym (raczej słusznym, ale gdyby Brazylia taki dostała, to wiemy, jak wyglądałby temat). Jednak to Kostaryka bardziej się stara, ale Urugwaj broni solidnie. Możliwe, że z Suarezem byłoby inaczej. Najlepszy na boisku chyba Cristian Gamboa. Słyszałem o nim sporo dobrego przed Mundialem i faktycznie wydaje się graczem nieodkrytym przez Europę (gra w Rosenborgu). Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 Będzie tu ktoś prócz mnie oglądał WKS - Japonia? Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 Będzie tu ktoś prócz mnie oglądał WKS - Japonia? Jestem fanbojem piłki reprezentacyjnej, a MŚ to dla mnie sens istnienia tego sportu, więc będzie nas dwóch. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 Chyba ostatnia szansa na zobaczenie w kadrze Drogby, Zokory, braci Toure, Boki, i Endo u Japońców. Polecam. Cytuj
Sep 1 623 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 No na WKS - Japonia czekam bardziej niż na Anglia - Włochy wiec siedze do samego rana i oglądam Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 (edytowane) Postawiłem 1-0, Butch 2-0. Znowu mecz o 6 pkt! Ale nie panikuję na samym początku zawodów, ligę wygrywa się stabilnością. Mecz bez wielu okazji z dyskusyjnym karnym (raczej słusznym, ale gdyby Brazylia taki dostała, to wiemy, jak wyglądałby temat). Jednak to Kostaryka bardziej się stara, ale Urugwaj broni solidnie. Możliwe, że z Suarezem byłoby inaczej. Najlepszy na boisku chyba Cristian Gamboa. Słyszałem o nim sporo dobrego przed Mundialem i faktycznie wydaje się graczem nieodkrytym przez Europę (gra w Rosenborgu). Szkoda, że nie ma Oviedo, bo z lewej strony obrony też pewnie by się nieźle prezentował. Mój idol Bryan Ruiz na razie bez błysku. Jeśli Japońcy zagrają to, co w meczu z Włochami na PK, to pomimo większych barów, WKS raczej im nie podskoczy. Edytowane 14 czerwca 2014 przez ciwa22 Cytuj
winner 183 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 No na WKS - Japonia czekam bardziej niż na Anglia - Włochy wiec siedze do samego rana i oglądam No to jest nas już czterech. Tylko bądźcie też na forumku, żebym na przerwie nie przysnął. A ty og, oglądasz z nami? Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 Alez piekna bramka Campbella Cytuj
ofsajd 1 112 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 no i 1-1 :> btw. ja też może posiedzę do rana Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 Ja po Anglii umieram, jutro 10h na Uczelni, także updaty typera dopiero po 20. O (pipi)a co sie dzieje Oo Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 14 czerwca 2014 Autor Opublikowano 14 czerwca 2014 Na początku się cieszyłem, że Butchsteinowi nie wejdzie, ale potem się kapnąłem, że postawiłem kasiorę na Urugwaj. Mówiłem że większy był sens osobno Kolumbia i Kostaryka... Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 (edytowane) M dzisiaj w statusach o meczu Anglia - Włochy "Kluczowe jest te spotkanie bo Urugwaj jest dla wszystkich w grupie D poza zasięgiem." Urugwaj bez Suareza to pionki. Edytowane 14 czerwca 2014 przez Zwyrodnialec Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 Podobno Wenger napastnika szuka. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 14 czerwca 2014 Autor Opublikowano 14 czerwca 2014 (edytowane) M dzisiaj w statusach o meczu Anglia - Włochy "Kluczowe jest te spotkanie bo Urugwaj jest dla wszystkich w grupie D poza zasięgiem." Urugwaj bez Suareza to pionki. Niestety żeby ignor tego wrzoda był prawdziwym ignorem muszę też dodawać do ignorowanych wszystkich którzy go cytują. Edytowane 14 czerwca 2014 przez ogqozo Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 No jak patrzę na tego Cambella to stwierdzam, że będzie świetnym wzmocnieniem Manchesteru City jak kupią go za trzy lata z Arsenalu... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi