Opublikowano 15 czerwca 201410 l Zostawicie chłopa w spokoju bo nieraz pisze takie analizy że zastanawiam się skąd on to kopiuję bo tyle wysiłku wkładać dla forum to aż nienormalne.
Opublikowano 15 czerwca 201410 l ta piankowa linia to chyba jakaś nowość c'cnie? Nie, w południowej Ameryce to normalne i stosowane od paru lat.
Opublikowano 15 czerwca 201410 l To latynosi są o kilka lat przed Europą jeżeli chodzi o robienie z futbolu poważnego sportu.
Opublikowano 15 czerwca 201410 l Nie ma to jak zapach wygranej gotówki w ostatnich sekundach meczu Genialna końcówka, kocham piłkę nożną, kocham ten mundial !
Opublikowano 15 czerwca 201410 l Dobry mecz, może brakowało maestrii, ale tempo było naprawdę konkretne. Cios za cios i 6 potęga świata ma 3 punkty.
Opublikowano 15 czerwca 201410 l Niesamowite, z prawie 1:2 dla Ekwadoru wychodzi kontra, genialna decyzja sędziego z puszczeniem akcji dalej i gol 2:1 dla Szwajcarii, ja pierdziu, GOTG mundial
Opublikowano 15 czerwca 201410 l Arroyo powinien dostać w czape od kolegów w szatni, miał piłkę meczową, zamiast strzelać sie kiwał, poszła kontra i po meczu.
Opublikowano 15 czerwca 201410 l Najlepszy był ten kozioł (chyba) Behramiego, zbiórka i od razu dawaj do przodu. Mało płaczu, dużo walki.
Opublikowano 15 czerwca 201410 l Ja pierd... jakoś w ~85 minucie miałem odpalone bet365 i miałem 2 dyszki na Szwajcarie za(pipi)ac przy kursie 10. No i teraz zaluje.
Opublikowano 15 czerwca 201410 l i zas lipa w typerze a butch wyrasta na forumowego nostradamusa, on sam albo my obstawiajac jego typy mozemy zbit u bukow fortune
Opublikowano 15 czerwca 201410 l mozna sie smiac z niedokonczonych stadionow, mozna wspolczuc biedoty niektorych rejonow tego kraju i sensowi organizacji dwoch najwiekszych imprez sportowych swiata na przestrzeni dwoch lat w tak biednym kraju ale ta brazylijska samba tak natchnela jak na razie pilkarzy ze nawet mecze ogorkow sa ciekawe i obfituja w bramki goty futbol jak na razie
Opublikowano 15 czerwca 201410 l mozna sie smiac z niedokonczonych stadionow, mozna wspolczuc biedoty niektorych rejonow tego kraju i sensowi organizacji dwoch najwiekszych imprez sportowych swiata na przestrzeni dwoch lat w tak biednym kraju ale ta brazylijska samba tak natchnela jak na razie pilkarzy ze nawet mecze ogorkow sa ciekawe i obfituja w bramki goty futbol jak na razie Brazylia nie jest biedna, Brazylijczycy są.
Opublikowano 15 czerwca 201410 l J. Gmoch - ''Francja musi włożyć nóżki do ognia''. Uwielbiam tego gościa, obok Engela jedyny konkretny człowiek w studiu.
Opublikowano 15 czerwca 201410 l Kurde, nawet studio przedmeczowe rządzi. Te anegdoty i żarciki Jacka. GOTY
Opublikowano 15 czerwca 201410 l Wtf A gdzie hymny? Niezła wtopa Edytowane 15 czerwca 201410 l przez sosnaa