Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

Opublikowano

ta piankowa linia to chyba jakaś nowość c'cnie?

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 187,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

Zostawicie chłopa w spokoju bo nieraz pisze takie analizy że zastanawiam się skąd on to kopiuję bo tyle wysiłku wkładać dla forum to aż nienormalne.

Opublikowano

ta piankowa linia to chyba jakaś nowość c'cnie?

Nie, w południowej Ameryce to normalne i stosowane od paru lat.

Opublikowano

To latynosi są o kilka lat przed Europą jeżeli chodzi o robienie z futbolu poważnego sportu.

Opublikowano

Nie no,w kontrataku zagrywać do tyłu.Eh wygrają nie zasłużenie

Opublikowano

Nie ma to jak zapach wygranej gotówki w ostatnich sekundach meczu :D Genialna końcówka, kocham piłkę nożną, kocham ten mundial ! 

Opublikowano

^

|

To samo, dzięki Seferovic.

Opublikowano

O kurde, święte powiedzenie, że niewykorzystane sytuacje...

Opublikowano

Dobry mecz, może brakowało maestrii, ale tempo było naprawdę konkretne. Cios za cios i 6 potęga świata ma 3 punkty.

Opublikowano

Niesamowite, z prawie 1:2 dla Ekwadoru wychodzi kontra, genialna decyzja sędziego z puszczeniem akcji dalej i gol 2:1 dla Szwajcarii, ja pierdziu, GOTG mundial

Opublikowano

Arroyo powinien dostać w czape od kolegów w szatni, miał piłkę meczową, zamiast strzelać sie kiwał, poszła kontra i po meczu.

Opublikowano

Najlepszy był ten kozioł (chyba) Behramiego, zbiórka i od razu dawaj do przodu. Mało płaczu, dużo walki.

Opublikowano

Ja pierd... jakoś w ~85 minucie miałem odpalone bet365 i miałem 2 dyszki na Szwajcarie za(pipi)ac przy kursie 10. No i teraz zaluje.

Opublikowano

i zas lipa w typerze :( a butch wyrasta na forumowego nostradamusa, on sam albo my obstawiajac jego typy mozemy zbit u bukow fortune

Opublikowano

Zaczniemy obstawiać to oczywiście nic nie wejdzie.

Opublikowano

mozna sie smiac z niedokonczonych stadionow, mozna wspolczuc biedoty niektorych rejonow tego kraju i sensowi organizacji dwoch najwiekszych imprez sportowych swiata na przestrzeni dwoch lat w tak biednym kraju ale ta brazylijska samba tak natchnela jak na razie pilkarzy ze nawet mecze ogorkow sa ciekawe i obfituja w bramki

goty futbol jak na razie

Opublikowano

mozna sie smiac z niedokonczonych stadionow, mozna wspolczuc biedoty niektorych rejonow tego kraju i sensowi organizacji dwoch najwiekszych imprez sportowych swiata na przestrzeni dwoch lat w tak biednym kraju ale ta brazylijska samba tak natchnela jak na razie pilkarzy ze nawet mecze ogorkow sa ciekawe i obfituja w bramki

goty futbol jak na razie

Brazylia nie jest biedna, Brazylijczycy są.

Opublikowano

J. Gmoch - ''Francja musi włożyć nóżki do ognia''. Uwielbiam tego gościa, obok Engela jedyny konkretny człowiek w studiu. 

Opublikowano

Kurde, nawet studio przedmeczowe rządzi. Te anegdoty i żarciki Jacka. GOTY

Opublikowano

Wtf

A gdzie hymny?

Niezła wtopa

Edytowane przez sosnaa