Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

Opublikowano

boniek sobie dorabia na mundialu, na czarno  :sorcerer:

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 187,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

Ta druga brama to na konto bramkarza czy dla Benzemy?

Edytowane przez Luk248

Opublikowano

Ta druga brama to na konto bramkarza czy dla Benzemy?

wszyscy zaliczają to jako samobój, a szkoda :(

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
  • Autor

Piłka po jego strzale nie zmierzała do bramki, w takiej sytuacji przyznaje się samobója.

Opublikowano

Niech strzela jeszcze jedną to będzie kolejny trafiony wynik dzisiaj w typerze :)

Opublikowano

Dobra, to już przestańcie strzelać żeby drugi meczyk pyknął.

Opublikowano

No i (pipi) wziął 3 punkty :confused:

przynajmniej nie strzelili w doliczonym czasie.

Chile - Australia, Kolumbia - Grecja, pamiętamy... :/

Opublikowano

Znakomita tiki taka w wykonaniu Francji

Opublikowano

ciekawostka z dzisiaj - japońscy kibice zaczęli sprzątać swoją część trybun, kiedy mecz się już skończył

10482836_333353150151871_850833876373811

Opublikowano

Kibice z ghany pozują przed meczem:

col-10710.1L.jpg

Pamiętacie ten śmieszny obrazek co jakieś typy mieli tablicę, że żony myślą, że są na rybach? Gdzieś indziej przeczytałem, że foto pochodzi z meczu rugby sprzed kilku lat

Edytowane przez mate5

Opublikowano
  • Autor

Argentyna się kapnęła, że wszyscy stawiają, że straci sporo goli, i wystawia trzech stoperów: Campagnaro, Garay i Fernandez. Myślę, że Messi zagra więc na ataku obok Aguero. Chociaż grywał i nawet strzelał, niespodzianką jest na pewno obecność Maxiego Rodrigueza. Wydaje mi się, że będzie to wyglądać tak od prawej:

Romero - Zabaleta, Garay, Fernandez, Campagnaro, Rojo - Rodriguez, Mascherano, Di Maria - Messi, Aguero

Stawiam, że Di Maria sobie poszaleje na lewej flance wobec nie najlepszej formy Mensura Mujdży. Lewa flanka z Kolaszinacem i Luliciem wygląda sporo solidniej. Ogółem cała obrona reprezentuje Bundesligę. Pewną dziką kartą jest pomocnik Izet Hajrović, który nie grał za wiele i nie za dobrze w Galatasaray, ale w sparingach kadry wypadł ciekawie. Oczywiście Bośnia wypatrywać będzie przede wszystkim goli wynikających z techniki znanych gwiazd, Pjanicia, Dżeko i Ibiszevicia. 5-1?

Bośnia to kraj emigrantów wojennych. Z całej jedenastki  tylko kilku wychowało się na Bałkanach. Begović, Biczakczić, Kolaszinac i Beszić wychowali się w Niemczech, Lulić, Hajrović i Ibiszević w Szwajcarii, a Pjanić w Luksemburgu.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

W końcu obejrzę jakiś mecz z konkretnym dopingiem

Opublikowano

Wołek zastanawia się nad skłonnościami Messiego do wymiotowania. Kocham tego gościa.