Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

Opublikowano

Kymel jak zwykle nic nie widział.

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 186,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

Ziomki, ale wy chyba wiecie, że nie dostał czerwa za wymachiwanie łapami?

Opublikowano

Kymel jak zwykle nic nie widział.

Za to w Barcelonie zawsze dużo widzą. Przecież Tomek tam dobrze przyaktorzył. Powinieneś coś wiedzieć o tym będąc kibicem Barcelony. Może więc czas na fachową analizę znawcy tego typu zachowań? :teehee:

Opublikowano

O wielki Cristiano gdzie jesteś? Czyżby bez dobrych partnerów nic nie potrafisz ugrać?

Opublikowano

Ziomki, ale wy chyba wiecie, że nie dostał czerwa za wymachiwanie łapami?

Za stuknięcie głową beka 

Po meczu.

Opublikowano

Nie mogę

Morda Millera niesamowicie mnie irytuje.

Opublikowano

Nie mogę

Morda Millera niesamowicie mnie irytuje.

Mógł mu strzała w ten krzywy ryj zaj.ebac jak czerwo to chociaz efektowne.

Opublikowano

Pepe to kompletny debil, nie rozumiem jak można grać aż tak głupio.

przecież on w swej karierze znany jest z takich DEBILNYCH fauli. 

Opublikowano

Wiedziałem, że niemiaszki nie zawiodą, ale że aż tak będą kopać dupy, to jestem lekko zaskoczony. Ale pozytywnie!

Opublikowano

na miejscu trenera tej małpy bym już do końca turnieju nie wypuścił na boisko, zero myślenia o drużynie, po meczu wszyscy będą mogli podejść do pepe i podziękować za 5-0 i jak nie więcej

Opublikowano

Dobra, po przerwie chcę Poldiego na dobicie tych parodystow. Polski akcent muss sein.

Opublikowano

Ale piecze fanów Krystyny.

Opublikowano

Coś mi się wydaje, że w typerze nikt nie zgarnie 3 punktów za ten mecz :)

Opublikowano

Ciekawe jakim wynikiem sie skończy, 6-0 chyba jest możliwe :P

Edytowane przez Sep

Opublikowano

Najśmieszniejsze to, że Pepe o początku tego sezonu starał się kontrolować emocje i grał w miarę czysto w klubie.

Opublikowano

W sumie spodziewałem się solidnego występu Portugalii, a tu taki klops. Zawodzi mocno obrona, która powinna być najmocniejszą stroną tej drużyny. Pomoc jeszcze coś tam tworzy atakowi, ale ci są skupieni na powiększaniu dorobku strzeleckiego CR7. Niemcy grają jak maszyny w ataku i nie faworyzują nikogo.

Co do powyższego. No i potem znowu byłby płacz, że sędzia... Meh, fani Realu...

Edytowane przez Gość