Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 185,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano
  • Autor

Kurde kolejny typ nie wejdzie, mam teraz na koncie mniej kasy niż wpłaciłem. Chyba pora dać sobie spokój z Mundialem. Na jutro nawet nie mam pomysłów. Pewnie Holandia, ale kurs niewielki. Pewnie Chorwacja, ale kurs niewielki. Hiszpania może nie, ale może i tak. Trudne jest życie hazardzisty.

Opublikowano

Już parę razy wypluwał to, co powinien spokojnie łapać. Jaki mecz, taki gol. Zapowiada się dzień wstydu w typerze  :sleep:

Też jestem do tyłu u buka. Dobrze, że bet365 umożliwia wycofywanie się z zakładu przy utracie tylko części wkładu ;_;

Oooo, 1:1

Edytowane przez Tokar

Opublikowano
  • Autor

Gdyby Akinfiejew... cóż, nie zrobił tego co zrobił (wzdycha), powiedzielibyśmy, że nie za wiele Korea pokazała, nie za wiele. Rosja tylko troszkę więcej. Po pierwszej kolejce w grupie H nie widać rewelacji turnieju.

Niemcy prawie dogoniły Brazylię jako faworyt bukmacherów, Holandia wskoczyła na czwarte miejsce (kurs 10 nadal wysoki jeśli ktoś ocenia po pierwszym meczu szanse), Argentyna tuż za Niemcami i Brazylią, choć nie przekonała. Kolumbia o dziwo kurs 41, Anglia tylko 31.

Piłkarz pierwszej rundy? Trudno nie powiedzieć "Arjen Robben" lub "Robin van Persie", choć wydaje mi się, że jeśli ocenić indywidualny wkład jednego piłkarza na tle całej drużyny, byłby to Ricardo Rodriguez. Ku radości kibiców Barcelony, Messi i Alexis Sanchez również przedstawili w pierwszym meczu ogromną wartość dla swych ekip. W zasadzie Eden Hazard też udowodnił swą wartość, tyle że bez wielkich efektów, no ale Algieria to Grecja Afryki.

Opublikowano

wspomniana przeze mnie dziennikarka z meksyku wczoraj....

2w3okqs.jpg

jedna z wielu stref kibica...

uxAs7sP.png?1

34zehad.jpg

Opublikowano

Ktoś wie co krzyczą kibice Meksyku jak ich bramkarz wykopuje piłkę ??

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO UFOOoo

Opublikowano

wspomniana przeze mnie dziennikarka z meksyku wczoraj....

2w3okqs.jpg

Przerób ktoś to zdjęcie, błagam! Jest obłędna.

Opublikowano

No, po niemrawej pierwszej kolejce teraz będą emocje, i mecze o wszystko. Dzisiaj Hiszpania Chile, jutro Anglia - Urugwaj. Już zacieram rączki :)

Opublikowano

Ciekaw jestem kiedy Oranje w końcu będą mogli założyć swoje domowe stroje, uwielbiam je.

Opublikowano

Cahill, wow. Godnie przejął funkcję lidera zespołu po Kewellu.

Opublikowano

myśle że będzie powtórka z hiszpanią, australia ciśnie a holendrzy na lajcie sobie dograją pierwszą połowe, w drugiej wrzucą wyższy bieg i pewnie wygrają

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Dokładnie tak jak myślałem, pierwsza połowa nic specjalnego, raczej spacerek. W drugiej Holendrzy przycisną i wrzuca bramkę czy dwie i będzie po meczu.

Opublikowano

Właśnie zobaczyłem powtórkę. Cahill zayebawszy jak jeszcze nikt na tych mistrzostwach. Na razie gol turnieju.

Opublikowano

Czyli jednak holandia to najgorsza drużyna mundialu?

Edytowane przez mate5