Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 186,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

GOTY mistrzostwa - typer to czysta loteria, jeszcze chyba nigdy na zadnej imprezie poziom praktycznie wszystkich druzyn nie byl tak wyrownany

Opublikowano

Kurde, wypuścił mu za mocno. Szkoda akcji, a sytuacja robi się masakrycznie rajcująca. Co zrobią Ozzies???

Van Piersi wyjaśnił moje wątpliwości.

Opublikowano

Kurde dobry mecz, spodziewalem sie raczej ostrej porazki kangurow.

Opublikowano

co za mecz XD 3-2 dla holendrów

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Fajnie, że go pokryli. Wszyscy od niego uciekali. Wstyd kangury, wstyd!

Opublikowano
  • Autor

Wyrównany mecz. To teraz znaczy, że Australia jest sensacją mistrzostw czy że koniec ery Holandii?

Drugi mecz z rzędu nie mam za bardzo pojęcia, po co na boisku jest Wesley Sneijder. Ja wiem, że zabił Brazylię 4 lata temu, no ale...

Depay, wiadomo, wejście smoka, gracz meczu. Niby od tylu lat już jest w tym PSV dobry, a dopiero ma 20 lat i pierwszy gol w kadrze. Ogólnie nieco potwierdza się przypuszczenie me, że te 5-2-3 to było dobre na rywali kontrolujących grę, a na Grecje niekoniecznie, chociaż w sumie obie połowy były wyrównane tak samo. Ta obrona po prostu nie jest jakoś strasznie mocna, a Daryl Janmaat po wspaniałym ostatnim meczu dziś był beznadziejny. Indi czy Guzmana też za wiele nie można pochwalić.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

No, co prawda było ciężko momentami, ale 3 punkty są i wyjście z grupy już pewne.

Opublikowano

Sneijder przeciętny, co nie przeszkodziło mu asystować przy golu na 2-2.

Opublikowano
  • Autor

Gdzie? Depay chyba. Albo to, albo jestem niewidomy, albo Sneijder znacząco zmienił kolor ostatnimi czasy... i numer koszulki.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Kolejny kapitalny mecz, brawo dla Australii za walkę, ale doświadczenie graczy holenderskich, indywidualności no i trochę szczęścia przy trzecim golu przeważyło na ich korzyść.

Opublikowano

depay asystował i jednocześnie strzelał, czekamy teraz na wnikliwą analize ogqozo tej sytuacji

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Mam pytanko apropo wczorajszego meczu Koreańczyków: Kerhżakov nie był na spalonym przed wyrównaniem?

Opublikowano
  • Autor

depay asystował i jednocześnie strzelał, czekamy teraz na wnikliwą analize ogqozo tej sytuacji

Oglądaliśmy inny mecz? Gol na 2-2, 58. minuta, Depay puszcza prostopadłą piłkę do Van Persie'ego, ten przyjmuje i strzela gola. Nie wiem, co chcecie.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano
  • Autor

Diego Costa na boisku, szykujcie karne. Zmiany - Martinez za Pique, Pedro w ataku, Iniesta za Xaviego.

W Chile zamiast Valdivii (kontuzja?) zagra za napastnikami Francisco Silva, nie wyróżniający się nijak specjalnie w Osasunie.

Cztery lata temu mistrz odpadł w grupie, co teraz? Postawiłem remis na forum, chociaż kasy bym na to nie dał... nie przy równym kursie. X2 przy kursie 2,40 wydał się kuszący, chociaż wiemy, że kłóci się z moim typem, że Hiszpania wygra mistrza. Żaden wynik mnie nie zdziwi, Chile to dobra ekipa i chyba pierwsze pytanie brzmi, na ile będą zadowoleni z remisu - bo Hiszpanie raczej w ogóle, ale to nie zawsze jest ekipa, której służy pośpiech do strzelenia gola. Tak czy siak, powinno być dość efektownie...

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

W trakcie meczu nie pokazali czytelnej powtórki dlatego zapytałem. Rozumiem, że ktoś widział replay z linią spalonego. Węszę spisek.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano
  • Autor

Wydaje się, że nie było. Starałem się uchwycić jak najdokładniej moment dotknięcia piłki przez Jeszczenkę - działo się to dość szybko, piłka tylko się od niego w końcu odbiła.

oCSKngd.jpg

Edytowane przez ogqozo