Opublikowano 18 czerwca 201410 l Koniec świata, jak się tak skończy mecze to ciekawe ile można było zarobić na takim wyniku
Opublikowano 18 czerwca 201410 l GOTY mistrzostwa - typer to czysta loteria, jeszcze chyba nigdy na zadnej imprezie poziom praktycznie wszystkich druzyn nie byl tak wyrownany
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Co ty gadasz ? oglądasz mecz ? przecież mecz jest wyrównany a pierwsza połowa dla Australii
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Kurde, wypuścił mu za mocno. Szkoda akcji, a sytuacja robi się masakrycznie rajcująca. Co zrobią Ozzies??? Van Piersi wyjaśnił moje wątpliwości.
Opublikowano 18 czerwca 201410 l co za mecz XD 3-2 dla holendrów Edytowane 18 czerwca 201410 l przez mersi
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Co ta Australia wyprawia Zamiast prowadzić dwiema bramkami to przegrywają.
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Fajnie, że go pokryli. Wszyscy od niego uciekali. Wstyd kangury, wstyd!
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Autor Wyrównany mecz. To teraz znaczy, że Australia jest sensacją mistrzostw czy że koniec ery Holandii? Drugi mecz z rzędu nie mam za bardzo pojęcia, po co na boisku jest Wesley Sneijder. Ja wiem, że zabił Brazylię 4 lata temu, no ale... Depay, wiadomo, wejście smoka, gracz meczu. Niby od tylu lat już jest w tym PSV dobry, a dopiero ma 20 lat i pierwszy gol w kadrze. Ogólnie nieco potwierdza się przypuszczenie me, że te 5-2-3 to było dobre na rywali kontrolujących grę, a na Grecje niekoniecznie, chociaż w sumie obie połowy były wyrównane tak samo. Ta obrona po prostu nie jest jakoś strasznie mocna, a Daryl Janmaat po wspaniałym ostatnim meczu dziś był beznadziejny. Indi czy Guzmana też za wiele nie można pochwalić. Edytowane 18 czerwca 201410 l przez ogqozo
Opublikowano 18 czerwca 201410 l No, co prawda było ciężko momentami, ale 3 punkty są i wyjście z grupy już pewne.
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Sneijder przeciętny, co nie przeszkodziło mu asystować przy golu na 2-2.
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Autor Gdzie? Depay chyba. Albo to, albo jestem niewidomy, albo Sneijder znacząco zmienił kolor ostatnimi czasy... i numer koszulki. Edytowane 18 czerwca 201410 l przez ogqozo
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Kolejny kapitalny mecz, brawo dla Australii za walkę, ale doświadczenie graczy holenderskich, indywidualności no i trochę szczęścia przy trzecim golu przeważyło na ich korzyść.
Opublikowano 18 czerwca 201410 l depay asystował i jednocześnie strzelał, czekamy teraz na wnikliwą analize ogqozo tej sytuacji Edytowane 18 czerwca 201410 l przez mersi
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Mam pytanko apropo wczorajszego meczu Koreańczyków: Kerhżakov nie był na spalonym przed wyrównaniem?
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Autor depay asystował i jednocześnie strzelał, czekamy teraz na wnikliwą analize ogqozo tej sytuacji Oglądaliśmy inny mecz? Gol na 2-2, 58. minuta, Depay puszcza prostopadłą piłkę do Van Persie'ego, ten przyjmuje i strzela gola. Nie wiem, co chcecie. Edytowane 18 czerwca 201410 l przez ogqozo
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Autor Diego Costa na boisku, szykujcie karne. Zmiany - Martinez za Pique, Pedro w ataku, Iniesta za Xaviego. W Chile zamiast Valdivii (kontuzja?) zagra za napastnikami Francisco Silva, nie wyróżniający się nijak specjalnie w Osasunie. Cztery lata temu mistrz odpadł w grupie, co teraz? Postawiłem remis na forum, chociaż kasy bym na to nie dał... nie przy równym kursie. X2 przy kursie 2,40 wydał się kuszący, chociaż wiemy, że kłóci się z moim typem, że Hiszpania wygra mistrza. Żaden wynik mnie nie zdziwi, Chile to dobra ekipa i chyba pierwsze pytanie brzmi, na ile będą zadowoleni z remisu - bo Hiszpanie raczej w ogóle, ale to nie zawsze jest ekipa, której służy pośpiech do strzelenia gola. Tak czy siak, powinno być dość efektownie... Edytowane 18 czerwca 201410 l przez ogqozo
Opublikowano 18 czerwca 201410 l W trakcie meczu nie pokazali czytelnej powtórki dlatego zapytałem. Rozumiem, że ktoś widział replay z linią spalonego. Węszę spisek. Edytowane 18 czerwca 201410 l przez ciwa22
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Autor Wydaje się, że nie było. Starałem się uchwycić jak najdokładniej moment dotknięcia piłki przez Jeszczenkę - działo się to dość szybko, piłka tylko się od niego w końcu odbiła. Edytowane 18 czerwca 201410 l przez ogqozo