Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

Opublikowano

Jak Hiszpania przegra to będzie tak śmiesznie...

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 185,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

Coś pięknego ! Szpakowski zaraz będzie płakał xD odpadnięciu Hiszpani w grupie to by mnie jaralo ;)

Opublikowano

piękna, PIĘKNA akcja zakończona golem

Opublikowano

ktoś obstawiał oprócz mnie 0-1 dla chile? mam nadzieje że taki wynik utrzyma sie do końca

Opublikowano

Jak mi Chile spier/doli 2 tasiemce to się nawet nie zmartwię.

Opublikowano
  • Autor

Na ostatnich dwóch wielkich imprezach Hiszpania ŁĄCZNIE straciła trzy gole. Teraz w dwóch meczach Casillas podarował cztery gole których normalnie nikt nie puszcza.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

XD

DO DOMUUU

Opublikowano

Ooole ole ole ole Chile Chile!!!!

I kij z tym, że mi typ nie wejdzie :]