Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

ogqozo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Bezradność ofensywna Hiszpanów jest na swój sposób dość smutna. Chile nawet nie odstawia żadnej murarki, ot, jest w miarę ostrożne i nie ma nic.

No dobra, gdyby zamiast Busquetsa ich defensywnym pomocnikiem był Blaise Matuidi to pewnie by było 1-2...

Jestem w szoku, że David Villa po strzeleniu dwóch goli w ostatnim sparingu nie dostał ani minuty, a ciągle niedający nic kadrze Costa i Torres, który... jest Torresem grają. Rozumiem jeszcze zaufanie starym graczom na zasadzie "już pokazali jak wygrywać", ale czemu robić odwrotnie i wbrew występom wystawiać nowego, ta jedna sytuacja nie jest do zrozumienia. Może Villa ma uraz.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

silva schodzi  wchodzi cazorla

pedro pedro debilu yebany wchodzi XDDD

szpaku  miej ty godnosc  i rozum czlowieka, koncz i wstydu oszczędź 

Opublikowano

ktoś obstawiał oprócz mnie 0-1 dla chile? mam nadzieje że taki wynik utrzyma sie do końca

Obstawiłem 1-2 ale czekam na kolejne bramki Chile, a nie tych męczybuł :] Oleee.
Opublikowano

Biedni Hiszpanie... beda musieli teraz wrocic do swoich paromilionowych willi i ogladac reszte mistrzostw na ekranie swoich 100 calowych telewizorow 4k, a ich zony modelki beda im robic laske by ich pocieszyc.

Jednak wolałbym kopać gałę z 11 spoconymi meksykami w 1/8 XD

Opublikowano

Dla piłki nożnej i widowiskowości tego mundialu będzie lepiej jak Hiszpanie odpadną. Przypominają mi Polskę w 2002. Nic ich nie usprawiedliwia, a przyznać muszę, że przed mistrzostwami liczyłem na nich bardzo. 

Będzie nowy mistrz, będzie fajnie. Jeśli odpadną Niemcy, Holendrzy, Włosi i Brazylia to już w ogóle będzie fajnie.

Opublikowano

CZ I  I I  LE

Kolejny hit od szpaka

czi czi czi le le  :D

BTW jak ich biedny bronił, niby 2 tygodnie po zakończeniu ligi i Ligi Miszczuf to mało na zregenerowanie sił. Tak jakby Holendrzy, Niemcy i Włosi w tym czasie robili to co pisze Zeratul w poście, beka ze Szpaka XD Wielki szacun dla niego za te wszystkie wspaniałe lata, ale czas już na emeryturę. 

Opublikowano

perfekcyjna zemsta za mecz z zeszłego mundialu, gdzie wydrukowana czerwona kartka na rzecz karłów zaważyła na wyniku

po latach wielkiej smuty siły dobra znowu zwyciężają