Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

Opublikowano

Patrząc na formę Chilijczyków obawiam się, że mogą mocno utrudnić życie dumnym Brazylijczyków w 1/8 finału. Całą słabość Canarinhos obnażył zespół Meksyku który, nie posiadając wielkich gwiazd w składzie potrafił zneutralizować przeciwnika. Po pierwsze, nie warto się spalać psychicznie już na wstępie w potyczce z Brazyliczykami, po drugie, warto poświęcić szczególną uwagę ich rozgrywającemu bo to z jego ramienia wychodziły największe niebezpieczeństwa, po trzecie do bólu eksploatować boki obrony kanarków. To jest jedyny sposób na ''łatwego'' gola. Chilijczycy pokazali w meczu z obecnym jeszcze mistrzem świata, że umią sprawnie i szybko posługiwać się futbolówką. 

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 186,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

Pokarało Hiszpanów że nie powołali Capdevili  oraz Arbeloa :D :D :D

Pokarało ich prowadzenie przez selekcjonerskie wapno.

Opublikowano

Zachciało mu się młodych, miał Morientesa i Raula powołać :(

Opublikowano

Też tak macie, że jak widzicie twarz obrońcy Holandii Martinsa-Indi, to czujecie, że nie chcielibyście zobaczyć jego białych oczu w ciemnej uliczce?

Opublikowano

A które piłkarskie oczy chciałbyś zobaczyć w ciemnej uliczce?

Opublikowano

Patrząc na formę Chilijczyków obawiam się, że mogą mocno utrudnić życie dumnym Brazylijczyków w 1/8 finału

ciekawe spostrzeżenie, zdecydowanie coś w tym jest 

Chilijczycy pokazali w meczu z obecnym jeszcze mistrzem świata, że umią sprawnie i szybko posługiwać się futbolówką. 

serio płacą ci za pisanie ? kur.wa może i ja sie zgłosze

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

memy z hiszpanami

10441304_10201353864047158_8860181722149

10388640_598372630261157_248256017333511

10492389_1077919838914898_52470897998245

10452312_1077930285580520_49784259930940

10262056_1077972492242966_13614747909569

10494855_1077990252241190_76933048157412

10463891_1078065448900337_44314920424291

Opublikowano

Teraz kibicuję WKS, z sentymentu do Drogby, oraz żeby obronili honor Afryki, bo żadna inna ekipa nie ma wielkich szans już. 

O 21 kibicuję Anglii - mimo wszystko ten latino futbol już mi się przejadł, co za dużo to i Ewa Farna nie zeżre. Będziemy mieli pewnie w 1/8 Chile, Kolumbię i parę innych ekip z Ameryki południowej więc mała strata z Urugwaju.

Opublikowano

Najciekawszym elementem I połowy balonowa piłka brutalnie zamordowana przez Rodrugueza.

Opublikowano

Mi się podoba postawa WKS. Świetnie przejmują na połowie Kolumbijczyków, utrzymują się przy piłce, ładnie rozgrywają, normalnie piłka klei się im do nóg. Normalnie poczułem się jak w PES 2014 na easy :)

Opublikowano

Gervinho - za(pipi)isty rajd. Aurier - za(pipi)isty mecz. Byłem za Kolumbią, ale WKS też bardzo dobrze zagrało, a przede wszystkim im się chciało. Leszcze z Kamerunu powinny brać przykład.

Opublikowano

No Aurier po raz kolejny najlepszy piłkarz WKS. Szkoda porażki, remis był w zasięgu.

Opublikowano

Super mecz, szkoda mi słoniowych, bo końcówka należała do nich. Zdecydowanie najmocniejsza afrykańska drużyna, bardzo ciekawie się ich ogląda.

Opublikowano

Patrząc na formę Chilijczyków obawiam się, że mogą mocno utrudnić życie dumnym Brazylijczyków w 1/8 finału

ciekawe spostrzeżenie, zdecydowanie coś w tym jest 

Chilijczycy pokazali w meczu z obecnym jeszcze mistrzem świata, że umią sprawnie i szybko posługiwać się futbolówką. 

serio płacą ci za pisanie ? kur.wa może i ja sie zgłosze

no płacą, ale akurat w innym serwisie. Ogólnie też polecam poczytać Schopenhauera.

Opublikowano

Kolejny gol poezja, można sobie taką lekko główkę oglądać i oglądać, a już się bałem że Urugwaj to wydmuszka... :)

Opublikowano

To dośrodkowanie Cavaniego :wub:

Opublikowano

Urugwaj może być bez formy, ale jak grają o wszystko, to gryzą trawę. Wiedziałem, że ten mecz będzie tak wyglądał - boiskowa wojna!!!