Opublikowano 19 czerwca 201410 l Niech zazdroszczą jeszcze 45 minut i plan minimum tych mistrzostw wykonany.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Jak mnie wkurzają takie "nagłe skurcze" w ostatnich 5 min. Oczywiście tylko u zwycięzców :@
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Suarez mimo że kontrowersyjny zawodnik to talent ma jak s(pipi)ensyn...
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Suárez pokazuje że nie posiadając nie wiadomo jakich partnerów oprócz Cavaniego można brać na siebie ciężar gry i to po kontuzji. Ucz się panie Cristiano.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Ronaldo tez by strzelił taką patelnie. Swoją drogą szybko te europejskie druzyny lecą z MŚ Edytowane 19 czerwca 201410 l przez Codename
Opublikowano 19 czerwca 201410 l I Anglia do domu. Myślę że będziemy mieli niespodziankę jeżeli chodzi o nowego mistrza. Może Kolumbia albo Chile?
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Anglia to trochę fenomen piłki nożnej, mocarne zaplecze szkoleniowe od najmłodszych lat, zawsze mocna ekipa i od tylu lat nic nie ugrali na mundiali, ani Euro. A na mistrza obstawiam Holandię, albo Włochy.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Jak widzę kolejnego Rodrigueza, Gutierreza czy Fernandeza to mam ochotę wy.(pipi)ac im w ryj
Opublikowano 19 czerwca 201410 l włochy, holandia, francja i niemcy trzymają poziom jak na razie, czekam na belgie i szwajcarów co pokażą jeszcze Edytowane 19 czerwca 201410 l przez mersi
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Cholera, ale mecz, strasznie mi szkoda Anglików, bo grają naprawdę dobrze i zacięcie, a już odpadli... Urugwaj pięknie, w tym meczu nie wiedziałem komu kibicować, bo lubię obie drużyny, ale postawiłem 2 kupony kombinacyjne z wygraną i Urusów i Anglików, lecz Urugwaj dawał lepszy kurs więc to z ich wygranej się cieszę w sumie bardziej
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Anglia to trochę fenomen piłki nożnej, mocarne zaplecze szkoleniowe od najmłodszych lat, zawsze mocna ekipa i od tylu lat nic nie ugrali na mundiali, ani Euro. A na mistrza obstawiam Holandię, albo Włochy. dokładnie, i zawsze gdzieś tam w typach Januszów są w roli faworyta do wygrania World Cupa xD
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Ultra ciekawa sytuacja w grupie. Przy zakładanej porażce Kostaryki w spotkaniach z Anglią i Włochami 3 zespoły będą miały po 3 pkt. I co dalej? Liczymy bezpośrednie spotkania czy może mała tabelka?