Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

Opublikowano

Niech zazdroszczą jeszcze 45 minut i plan minimum tych mistrzostw wykonany.

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 186,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

SUAREZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Opublikowano

Jak mnie wkurzają takie "nagłe skurcze" w ostatnich 5 min. Oczywiście tylko u zwycięzców :@

Opublikowano

Suarez mimo że kontrowersyjny zawodnik to talent ma jak s(pipi)ensyn...

Opublikowano

Suárez pokazuje że nie posiadając nie wiadomo jakich partnerów oprócz Cavaniego można brać na siebie ciężar gry i to po kontuzji. Ucz się panie Cristiano.

Opublikowano

Ronaldo tez by strzelił taką patelnie.

Swoją drogą szybko te europejskie druzyny lecą z MŚ

Edytowane przez Codename

Opublikowano

No asysta dziadka Gerrarda goty

Opublikowano

Cudowny turniej! O bosze jak się cieszę!

Opublikowano

już rzygam tym Urugwajem, niech odpadną

Opublikowano

I Anglia do domu. Myślę że będziemy mieli niespodziankę jeżeli chodzi o nowego mistrza. Może Kolumbia albo Chile?

Opublikowano

Europa słaby kontynent - taka prawda.

Opublikowano

Anglia to trochę fenomen piłki nożnej, mocarne zaplecze szkoleniowe od najmłodszych lat, zawsze mocna ekipa i od tylu lat nic nie ugrali na mundiali, ani Euro.

A na mistrza obstawiam Holandię, albo Włochy.

Opublikowano

Jak widzę kolejnego Rodrigueza, Gutierreza czy Fernandeza to mam ochotę wy.(pipi)ac im w ryj

Opublikowano

włochy, holandia, francja i niemcy trzymają poziom jak na razie, czekam na belgie i szwajcarów co pokażą jeszcze

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Cholera, ale mecz, strasznie mi szkoda Anglików, bo grają naprawdę dobrze i zacięcie, a już odpadli... Urugwaj pięknie, w tym meczu nie wiedziałem komu kibicować, bo lubię obie drużyny, ale postawiłem 2 kupony kombinacyjne z wygraną i Urusów i Anglików, lecz Urugwaj dawał lepszy kurs więc to z ich wygranej się cieszę w sumie bardziej :)

Opublikowano

Anglia to trochę fenomen piłki nożnej, mocarne zaplecze szkoleniowe od najmłodszych lat, zawsze mocna ekipa i od tylu lat nic nie ugrali na mundiali, ani Euro.

A na mistrza obstawiam Holandię, albo Włochy.

dokładnie, i zawsze gdzieś tam w typach Januszów są w roli faworyta do wygrania World Cupa xD

Opublikowano

Ultra ciekawa sytuacja w grupie. Przy zakładanej porażce Kostaryki w spotkaniach z Anglią i Włochami 3 zespoły będą miały po 3 pkt. I co dalej? Liczymy bezpośrednie spotkania czy może mała tabelka?