Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

Opublikowano

no nie wiem co tak słabo

balotelli xD

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 186,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

Jak ktoś wytypował zwycięstwo CRC w typerze to powinien zostać zdyskwalifikowany za korupcję i ustawianie meczów

Opublikowano

Brawo, brawo, brawo Costa Rica :D

Jaka słaba ta Europa, 13 miejsc to za dużo, dycha wystarczy, trzeba robić ostrzejszą selekcje :P

Edytowane przez Sep

Opublikowano

Everything%20Went%20Better%20Than%20Expe

Opublikowano

Balotelli Rooneyem Włochów. Wcześniej sądziłem, że Włosi spokojnie wyjdą z tej grupy, tak teraz myślę, że Suarez odeśle ich do domu.

Opublikowano
  W dniu 20.06.2014 o 18:04, Butt napisał(a):

Hahahahah, Tokar jaki janusz futbolowy, myslał, że śmieszne włochy wygrają.

x36vl.jpg

Opublikowano

kurde jak urugwaj wygra to spelni sie moje marzenie - hiszpania, wlochy i anglia nie wychodza z grupy. pieknie.

Opublikowano
  W dniu 20.06.2014 o 18:05, marekjw2523 napisał(a):

Jaki był kurs na Kostarykę ?

20qkupz.jpg

Taki :D

Edytowane przez winner

Opublikowano

Coś czuje że turniej wygra najbardziej Polska drużyna.

Co prawda dopiero jedno spotkanie za nimi ale oni mają za(pipi)istą dyscyplinę i stałość w swojej grze.

Opublikowano

Kumpel kiedyś na mistrzostwach miał taki kupon, że obstawił kilka meczy i za kilkadziesiąt PLN miał do wygrania 5 tys. i... mu tylko jeden ostatni mecz nie wszedł z wynikiem :P

Opublikowano

dawno nie widziałem tak głupiego faulu w polu karnym, przecież Benzema już był w zasadzie za boiskiem xD

Opublikowano

Tłumaczenie z Dupy, HE HE HE

Cabay jaki dałn xD

Edytowane przez Tokar

Opublikowano

Ładnie, Francja się rozkręca, szkoda, że kosztem Szwajcarów.

Opublikowano

Szwajcaria to jest ta szósta drużyna świata?

Opublikowano

Nie lubię szwajców, grają nudną piłkę, zasłużenie przegrywają.

Opublikowano
  W dniu 20.06.2014 o 19:44, Ludwes napisał(a):

Szwajcaria to jest ta szósta drużyna świata?

W dniu 20.06.2014 o 19:48, winner napisał(a):

Nie lubię szwajców, grają nudną piłkę, zasłużenie przegrywają.

W dniu 20.06.2014 o 19:48, Tokar napisał(a):

To jest czarny koń

Ćśśś bo zaraz przyjdzie pan ekspierd i ustawi was za wyśmiewanie kandydatów do 3go miejsca #itd.itp.blablaznamsięawynie.

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Żiru dobry kolo. Licze na kolejne bramki.

Opublikowano

Francja strzela bramy ze szwajcarska precyzja.