Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

Opublikowano

Tam musi być kolorowo jak piłkarzyki sami sobie ustalają skład i taktykę, na czym zresztą świetnie wychodzą.

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 185,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

Każdy turniej ma takie przypały. 4 lata temu Francja (tam to już był hardcore), 2 lata temu Holandia i teraz tak wygląda Argentyna.

Opublikowano

Myślałem że Sabella ma więcej do powiedzenia, przecież w eliminacjach grali naprawdę dobrze.

Opublikowano

Messi drugi raz strzela game winnera i wygląda jakby robił to od niechcenia. I dobrze, co będzie się jakiś Iran po mundialu panoszył.

Opublikowano

Czekałem ma to, co pokażą Niemcy, no i... Francja na ten moment gra najlepiej.

Opublikowano

Boję się, że Niemcy siegną po mistrzosto, to byłoby smutne.

Opublikowano

Boję się, że Niemcy siegną po mistrzosto, to byłoby smutne.

dawno tego nie zrobili, powoli powiedzenie, że grają wszyscy a na końcu i tak wygrywają Niemcy staje się mało aktualne :P

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Żeby Ghana utrzymała ten remis do końca, a najlepiej coś strzeliła.

Opublikowano

No Niemcy jakos zawsze gasną na koniec turnieju, ale w tym roku wydają się być mocniejsi. Ghana dobrze stawia opór, póki co.

Opublikowano

O ku,rwaaaa xD

Opublikowano

najlepszy turniej sportowy w dziejach wszechswiata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Olszewski wisisz mi 60 zł, zrób coś z tymi parówami.

Opublikowano

Świetny mecz :)

Opublikowano

Be-czu-nia. xD

Opublikowano

znajac zycie i niemcy pewnie ta sytuacja na 3-1 dla ghany sprzed chwili sie zemsci :( :(