Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 185,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

Niemcy powinni grać z szybkiej kontry, 2-3 podania i pod bramkę. Piłkarze z Ghany są zbyt szybcy żeby się z nimi ścigać pod samą bramką.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Miro & Szwajni zrobią porządek z buszmeńskim pomiotem.

Opublikowano

Europa - słaby kontynent taka prawda.

Co za turniej w ogóle xD

Opublikowano

Klose XD Po minucie XD

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Dobrze Mirek, jedziesz z nimi

Bartiz jak tam handicap Argentyny ? ;D

Opublikowano

Dobrze Mirek, jedziesz z nimi

Bartiz jak tam handicap Argentyny ? ;D

Haha no zayebiscie xD obstawiać ten mundial to mozna kostka rzucać oficjalnie

Opublikowano

Mamy polski akcent.

Uwielbiam oglądać Mundial na moim osiedlu, jak sąsiedzi się drą gdy pada gol GOTY :D

Opublikowano

Jaki rodak. Niemiec.

Opublikowano

Pomyslcie jak bardzo byscie sie sfrajerzyli gdybyscie posluchali jeczenia blubera o bojkocie mistrzostw.

Opublikowano

Pomyslcie jak bardzo byscie sie sfrajerzyli gdybyscie posluchali jeczenia blubera o bojkocie mistrzostw.

a z jakiej okazji ten bojkot? biedy w slumsach?

Opublikowano

Blubi siedzi w ciemnym kącie, podgryza marchewę i kibicuje krajom trzeciego świata.

Opublikowano

a z jakiej okazji ten bojkot? biedy w slumsach?

Bieda w slamsach, mieso w sklepach.