Opublikowano 21 czerwca 201410 l co ten nojer xD (pipi)a kontra 3 na 2 i spalony xD murzynie nie umiejo w piłke Edytowane 21 czerwca 201410 l przez ofsajd
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Nosz w bambus, co za czarne pałki nie potrafią podać w tempo, żałosne zbieracze bawełny, nie mogą nawet dokopac szwabom
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Nosz w bambus, co za czarne pałki nie potrafią podać w tempo, żałosne zbieracze bawełny, nie mogą nawet dokopac szwabom w afryce nie ma bawełny...
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Remis. Jeden z najlepszych meczy do tej pory. Szkoda ze to juz koniec
Opublikowano 21 czerwca 201410 l I murzyn kupon strzelił. Głupie niemce chciały z piłką do bramki wejść.
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Neuer był bliski sensacji mundialu gdy bramkarz za miliony ojro sam by sobie wrzucił piłkę do bramki Dobrze słyszałem - Klose strzeli jeszcze jednego gola i będzie rekordzistą w całej historii mistrzostw? Edytowane 21 czerwca 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Dobrze słyszałem - Klose strzeli jeszcze jednego gola i będzie rekordzistą w całej historii mistrzostw? Tak .
Opublikowano 21 czerwca 201410 l co ten mecz co te murzyny co ten neuer iksde pierwszy mecz, gdzie tak komuś kibicowałem. właściwie od początku i nie chodzi tylko o to, że nie należy kibicować faszystowskiemu najeźdźcy dobrze, że zdjeli boatenga, bo książe dawał du,py drugi mecz, ale mudżiny bez kompleksów, nie potrzebują fajnych nazwisk loew nie wiem po co wykopał piłke w boisko przy aucie dla ghany, ale huyowo to wyglądało muntari nie zagra z portugalią. szkoda, bo to dobry murzyn z afryka chłopaki coś nie wstawali po zderzeniu na końcu wszyscy macie jutro trzymać jutro kciuki za portugalie, a potem za ghane, bo inaczej wpyerdol
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Za Portugalie nie, bo tam gra Pepe, czołowy chvj i debil dzisiejszej piłki i Ronaldo, któremu, jak się nie poda na latwy strzał to.yebnie focha i koniec. On się tak nie bawi. A za Ghane owszem, fajne mudżyny.
Opublikowano 21 czerwca 201410 l szkoda, że potężny Iran został ograbiony z karnego, ale wiadomo - spisek Ghańczycy też mogli rozstrzygnąć mecz na swoją korzyść, to koncertowo pierdolili swoje okazje;/ na razie tylko Meksyk po dwóch kolejkach nie stracił gola
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Za Portugalie nie, bo tam gra Pepe, czołowy chvj i debil dzisiejszej piłki i Ronaldo, któremu, jak się nie poda na latwy strzał to.yebnie focha i koniec. On się tak nie bawi. A za Ghane owszem, fajne mudżyny. Ale Portugalia musi jutro (no dobra, pojutrze) wygrać, aby przedłużyć szansę Ghany na wyjście z grupy.
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Na stronie tvp sport już godzinę przed meczem jest relacja ze stadionu, fajne ujęcia z trybun i z helikoptera. Rozwaliły mnie dzieci zatrudnione do klaskania piłkarzom schodzącym z rozgrzewki
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Na stronie tvp sport już godzinę przed meczem jest relacja ze stadionu, fajne ujęcia z trybun i z helikoptera. Rozwaliły mnie dzieci zatrudnione do klaskania piłkarzom schodzącym z rozgrzewki Ja już się tym jarałem kilka stron temu.
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Jak tak dalej pójdzie w finale zagra np Kostaryka z Francją czy coś równie spodziewanego