Opublikowano 21 czerwca 201410 l Kurde, ale mi sie podoba gra Nigerii dzisiaj. Iran i wszystkie inne ciapackie pseudo-futbolowe drużyny powinny zostać zawieszone na 999 następnych mundiali za psucie tej pięknej imprezy.
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Ghana ale skopala. te mudziny jak mogły tak zepsuć tą kontrę 3na2. Ghana ma teraz małe szanse na awans. Bośnia tez zawodzi. Aaa i #klose(pipi)
Opublikowano 21 czerwca 201410 l W dniu 21.06.2014 o 22:34, Tokar napisał(a): sędzia 8=====D sędzia osiem rowna sie de ?
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Ten stary dziad ciągle myśli, że Nigeria gra z Chorwacją... Już 3 raz.
Opublikowano 21 czerwca 201410 l No to dawno sędzia nie wypaczył wyniku. Inna sprawa, że Bośnia grała troglodycką piłkę długa do Dżeko i niech się martwi. Nie chce mi się nawet jęczeć nad kolejnym zje.banym kuponem.
Opublikowano 22 czerwca 201410 l No wynik wypaczony, sędzia niech wraca na swój kontynent sędziować mecze Fidżi i Samoa, do takich się może nadaje. No ale Nigeria o wiele lepiej wypadła niż w pierwszym meczu. Może być rekordowa liczba drużyn afrykańskich które przejdą dalej, Nigeria i WKS bardzo blisko a jeszcze nie wiadomo co z Ghaną i Algierią.
Opublikowano 22 czerwca 201410 l bośnia miała ogólnie pecha, w pierwszym meczu na początku samobój a mecz spokojnie na remis by im wszedł, teraz nieuznana prawidłowa bramka dzeko, szkoda troche ich
Opublikowano 22 czerwca 201410 l A że nie zrobili nic, żeby szczęściu pomóc, to druga sprawa. Zostało mi 3,99 na koncie u buka. Stawiam va banque, że Algieria zostanie mistrzem.
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Tym wynikiem Nigeria otworzyła sobie drzwi do fazy pucharowej. Szczerze powiedziawszy jestem zaskoczony ich grą bo w pierwszym meczu przesmradzali się tylko po boisku a dzisiaj ładnie aktywowali skrzydła. Dużo odbiorów, walki fizycznej i tempa w dokładnym rozgrywaniu piłką. Miło.
Opublikowano 22 czerwca 201410 l klose to niezly gosc. wszyscy sie zastanawiali czy jest w stanie dogonic ronaldo, a typ zrobil to pierwszym dotknieciem pilki na mundialu.
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Na szwabach i bośniakach przegrałem wczoraj 90zł, więc już na tym mundialu nic nie stawiam, chyba, że Holandia będzie w finale, na co zresztą mocno liczę.
Opublikowano 22 czerwca 201410 l W dniu 22.06.2014 o 09:08, _lukas_ napisał(a): kloze grał już w meczu z Portugalia i tam był zupełnie niewidoczny Prawda, ale czasem się znajdzie tam gdzie trzeba Ale wracając do meczu Ghana zagrała niesamowicie. Jeden z lepszych meczów mistrzostw jak dla mnie.
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Z powodu braku w kadrze Nigerii piłkarza Kalu Uche nie wróżę jej dobrej przyszłości :( :( BTW, wie ktoś czemu w drużynie Ghany Essien grzał ławę?
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Autor W dniu 22.06.2014 o 00:34, Tokar napisał(a): A że nie zrobili nic, żeby szczęściu pomóc, to druga sprawa. Strzelili prawidłowego gola i nie stracili prawidłowego gola, co jeszcze powinno się zrobić w piłce nożnej?
Opublikowano 22 czerwca 201410 l W dniu 22.06.2014 o 10:58, ogqozo napisał(a): W dniu 22.06.2014 o 00:34, Tokar napisał(a): nie stracili prawidłowego gola Serio ? Emenike po prostu strząsnął z siebie uwieszonego na nim Spahicia. A co do tego co Bośnia mogła lepiej zrobić to trochę tego jest. Od momentu straty gola mogła próbować robić cokolwiek innego niż desperackie szukanie Dżeko w każdej sytuacji, nawet gdy 3 innych zawodników jest lepiej ustawionych, tudzież ciągłe wrzutki na pole karne usiane obrońcami nigeryjskimi. Mogła też nie mieć miliona głupich strat w każdym sektorze boiska i mogła przyspieszyć wcześniej niż w doliczony czasie gry.