Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

Opublikowano

Spoko, i tak nie wejdzie.

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 187,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

No strzelać cały czas i nie dawać nic strzelać rywalowi to zazwyczaj dobry plan na mecz.

mówisz że widziales taką gre u algierczyków w pierwszym meczu?

Opublikowano

Będę w szoku jeśli Portugalia urwie chociaż punkcik w tym meczu

Opublikowano

A ja będę w szoku jeśli go nie urwą, bo lepszej okazji na tym mundialu już nie będzie. Ghana > USA

Opublikowano

kibicujemy teraz krzyśkowi, żeby strzelił na 1-0 

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Będę w szoku jeśli Portugalia urwie chociaż punkcik w tym meczu

No to już :D

Opublikowano

Nie no kur wa. Portugalii nie bylo z Niemcami. Wydawaloby sie ze to przez forme adolfow ktorzy wczoraj juz bez tej miazdzacej formy zremisowali z Ghana a teraz ta beznadziejna Portugalia cisnie hambuskow. A myslalem ze ekstraklapa to festiwal randomow xd

Oby bylo 1-1 bo mam 1pkt straty do ogora w typerku a byc nad nim to tak jak wygrac wszystko

Edyta: ocenzurowali (pipi)a (pipi)a (pipi) va

Edytowane przez schabek

Opublikowano

faul ronaldo, zaczynają amerykanie

Opublikowano

Amerykanie coś strzela, jest coraz bliżej

Opublikowano

beczułka troche, amerykańce, w kraju gdzie co drugi nie zna zasad piłki nożnej, przy okazji nazywając ją soccerem lepiej kleją akcje niż portugalczycy

Opublikowano

Ehh Ronaldo i te jego strzały z dystansu... Ciekawe jaką ma skuteczność, jakieś 2%?

Bradley :/

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL (pipi)A

jeszcze jedna!!!

Opublikowano

Warto było zarwać noc. Ale zapie,rdolił.

Opublikowano

Ładnie !

Ronaldo się fochuye jak ktoś mu nie poda a narazie sam wszystko psuje xD

Opublikowano

USA USA USA

Opublikowano

prawilny ost do meczu

Edytowane przez erix