Opublikowano 22 czerwca 201410 l Elegancko. Komentatorzy nie wyjmą już z buzi kiełbasę Krystyny, bo nie da się tego słuchać.
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Tragedia, tym bardziej, że Romek robi wielkie nic jak zwykle na mistrzostwach.
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Autor (pipi)aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanieiwierzętylekasyyyyprze(pipi)aneeeeeeeeeee
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Tragedia, tym bardziej, że Romek robi wielkie nic jak zwykle na mistrzostwach. (pipi)a wykrakałem, je.bany szmaciarz.
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Autor No więc jak raz postawiłem sporo kasy na jeden mecz i był kurs 4,10 i dzieje się to i (pipi) nawet bez powodu - co Portugalii po tym jednym punkcie? Cieszycie się? To właśnie to jest ten moment, który może mnie trochę obchodzić, a nie że ktoś w internecie mi napisze że "nie jestem znawcą futbolu" jak on bo mecz trwał minutę za długo, buhuhu. Oglądam amerykańską TV, dziwni ludzie. W Polsce by trwał w tym momencie festiwal pogardy z ewentualnymi głosami w stylu "trzeba myśleć o Niemcach", a oni pogodnie o tym gadają, śmieją się, kręcą głową, choć zdają sobie sprawę, że Niemcy są mocne jak ciul i że może właśnie odpadli w strasznie głupi sposób. Edytowane 23 czerwca 201410 l przez ogqozo
Opublikowano 23 czerwca 201410 l Nie martw się, jeden użytkownik /sp/ postawił 250 funtów na wynik 2:1. Już nawet zaczął zapraszać użytkowników mieszkających w Manchesterze na darmowego drinka (miał do wyjęcia 3750 funtów). Miał.
Opublikowano 23 czerwca 201410 l Autor Zawsze gdzieś na świecie jest ktoś kto postawił... nie zawsze ja.
Opublikowano 23 czerwca 201410 l Oglądam amerykańską TV, dziwni ludzie. W Polsce by trwał w tym momencie festiwal pogardy z ewentualnymi głosami w stylu "trzeba myśleć o Niemcach", a oni pogodnie o tym gadają, śmieją się, kręcą głową, choć zdają sobie sprawę, że Niemcy są mocne jak ciul i że może właśnie odpadli w strasznie głupi sposób. Jedno slowo Freedom Jak sie nie ma kompleksow to do wszytkiego mozna podejsc z dystansem i na luzie, a wtedy moze i czasem cos sie uda. Awansują i tak pewnie Edytowane 23 czerwca 201410 l przez erix
Opublikowano 23 czerwca 201410 l Oglądam amerykańską TV, dziwni ludzie. W Polsce by trwał w tym momencie festiwal pogardy z ewentualnymi głosami w stylu "trzeba myśleć o Niemcach", a oni pogodnie o tym gadają, śmieją się, kręcą głową, choć zdają sobie sprawę, że Niemcy są mocne jak ciul i że może właśnie odpadli w strasznie głupi sposób. No ja się wcale nie dziwię. Piłka nożna to nie jest ich sport narodowy. Może gdyby przegrali, bo ja wiem, w hokeja, to by było trochę inaczej.
Opublikowano 23 czerwca 201410 l Szkoda, że USA nie dociagneli 2-1 do końca, bo miałbym na pełny bak do samochodu. A tak to tylko na połowę baku
Opublikowano 23 czerwca 201410 l jest dobrze. teraz niemcy demolują usa a ghana portugalie Szkoda, że USA nie dociagneli 2-1 do końca, bo miałbym na pełny bak do samochodu są ważniejsze rzeczy od twojego pełnego baku, na przykład pełne brzuszki afrykańskich dzieci Edytowane 23 czerwca 201410 l przez Kazub
Opublikowano 23 czerwca 201410 l Autor Dwie kolejki za nami. Od jutra tylko mecze ostateczne. Myślę, że potwierdziło się, że nie, nie ma sensu cokolwiek w futbolu ogólnie oceniać po jednym meczu. Prawie każda ekipa wypadła inaczej w drugim spotkaniu. Gotowi mistrzowie Holandia i Niemcy już tak nie dominowali i mogą się cieszyć z wyniku. Ludzie jarają się Ghaną, która zdobyła 1 pkt., za to hejtują za beznadziejność Argentynę czy Belgię. Kto wypadł na razie najlepiej? Chyba Kolumbia i Francja. Dwa dobre mecze. Trzeba też dodać tego, kto lepiej wypadnie w meczu Holandia-Chile. Belgia ma chyba na razie najlepszą obronę, ale potrzebuje nieco poprawy w ataku (ale możliwości zmian, by były na to szanse). W sumie myślę, że Holandia, Kolumbia, Kostaryka i Argentyna też wypadają w obronie bardzo mocno. Z piłkarzy dwa dobre mecze mają Benzema, Messi, Cuadrado, Robben, Aurier, Hazard, James Rodriguez. Myślę, że na ten moment najlepszym piłkarzem indywidualnie jest Messi, ale to Messi i wiemy, że dopóki nie strzeli 10 goli każdemu zaczynając akcję we własnym polu karnym, to komentarze w necie będą negatywne. Wśród graczy niebędących gwiazdami największe wrażenie (w dwóch meczach) zrobił chyba Kenneth Omeruo, choć sędziowie pomogli. Także Giancarlo Gonzalez z Kostaryki, stoper z MLS. Odkryciem wydaje się też Enner Valencia. Licząc sparingi, w ostatnich tygodniach zagrał 4 mecze i zdobył w nich 5 goli. Zadziwiające, bo koleś ma 25 lat i jeszcze rok temu nikt by nie wpadł na pomysł, że w ogóle strzela gole, a tutaj wpada do ligi meksykańskiej, wymiata i w kadrze to samo. Edytowane 23 czerwca 201410 l przez ogqozo
Opublikowano 23 czerwca 201410 l No w końcu jakiś wynik siadł, bo już zapomniałem jak to jest mieć zielone pole w tabelce ;p Masz ogqozo niesamowicie zakrzywiony obraz jeśli chodzi o Messiego. Przecież on gra przeciętnie, a wyróżnia się jedynie na tle Argentyny. W sumie mnie to nie dziwi, bo według ciebie jest najlepszym piłkarzem ostatnich miesięcy na świecie, gdzie nawet fani barcy komentowali jaki piach grał przez ostatnie 2 miesiące. Twoja sprawa.
Opublikowano 23 czerwca 201410 l W ogole jak wyglada realizacja w polskiej tv mistrzostw? Bo BBC robi za(pipi)ista robote i takie wstawki przed meczem robia robote (choc sa nieco dziwne hehe). No ale nie ale nie ma Gmocha http://www.youtube.com/watch?v=pNC-ek_5EPE Edytowane 23 czerwca 201410 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 23 czerwca 201410 l Autor Wyróżnia się na tle Argentyny... oraz rywali Argentyny. Za co jeszcze można oceniać piłkarza? Że w meczu 13-latków które nie bronią tylko biegną wszystkie do piłki jest więcej efektownego szaleństwa niż w meczach, w których on gra? Messi zagrał dwa rewelacyjne mecze, oba zresztą wygrał strzelając gole, był nieustannym zagrożeniem, którego strzały będą niebezpieczne z mnóstwa sytuacji, mijał rywali jak tyczki, stwarzał najwięcej okazji partnerom. Czasami trudno pomyśleć, co miałby robić, żeby ludzie pomyśleli, że gra dobrze.
Opublikowano 23 czerwca 201410 l BTW czemu ten Messi jest kapitanem. Przecież to karzeł z twarzą dziecka, nie widzę go w roli krzyczącego, motywującego kolegów z zespołu. To, że dobrze gra nie znaczy że od razu ma być kapitanem.
Opublikowano 23 czerwca 201410 l Chyba muszę zacząć oglądać mundial po litrze absynta, żeby dostrzec to czego nie widać gołym okiem.
Opublikowano 23 czerwca 201410 l Wyróżnia się na tle Argentyny... oraz rywali Argentyny. Za co jeszcze można oceniać piłkarza? Że w meczu 13-latków które nie bronią tylko biegną wszystkie do piłki jest więcej efektownego szaleństwa niż w meczach, w których on gra? Messi zagrał dwa rewelacyjne mecze, oba zresztą wygrał strzelając gole, był nieustannym zagrożeniem, którego strzały będą niebezpieczne z mnóstwa sytuacji, mijał rywali jak tyczki, stwarzał najwięcej okazji partnerom. Czasami trudno pomyśleć, co miałby robić, żeby ludzie pomyśleli, że gra dobrze. To je prowo prawda? Prawda? Powiedzcie, że prawda :<