Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 187,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

Do boju Urugwaj!!!!!!!!!!!!!!! 

Opublikowano

Czerwona kartka powinna być za ten numer Mariana ...

Opublikowano

Ale kopanina :/

Opublikowano

Mord na futbolu. Urugwaj pewnie w szoku, że ktoś może grać tak mało efektownie i jeszcze tarzać się po murawie po byle szturchnięciu. Kibice poza stadionem z niedowierzania i konsternacji przestali strzelać do policji :)

Pararazując nieco Wikipedię, to mam nadzieję, że Suarez w drugiej połowie zaj*bie taką bramę, że Włosi obs*ają się na miętowo ;)

Opublikowano

Włosi grają po włosku, jak taki wynik będzie się utrzymywał w drugiej połowie to pewnie od 70 minuty co rusz będzie któryś leżał na boisku i udawał że coś go wielce boli.

Edytowane przez Sep

Opublikowano

Remis daje awans Włochom ze względu na stosunek bramek?

Opublikowano

Szkoda, że mu jeszcze na plecy nie wskoczył i oczu nie zasłonił.

Opublikowano

Lololololo... To teraz się zacznie. Głupie makarony, do domu.

Opublikowano

Teraz to dopiero Włosi będą się bronić.

Opublikowano

Urugwajczycy powinni pchać się z piłką na pole karne i liczyć na faul, bo tak to sobie mogą strzelać w całą drużynę Włochów jak w ścianę.

Opublikowano

Boże dlatego nienawidzę Włochów, jak można tak przedłużać co za śmiecie.

Opublikowano

Urugwajczycy mają w drużynie gryzonia XD