Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

Opublikowano

suarez ugryzł chiellniego, co za typ XD

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 187,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

On jednak jest upośledzony.

Opublikowano

Ehh Suarez, Suarez...

Czemu niektórzy ludzie są tacy niereformowalni? :/

Opublikowano

Suarez, czekamy w Barcelonie. Zje Pepe bez popity.

Opublikowano

Bramka strzelona plecami :D

Opublikowano

1:0 dla Urugwaju, gratulacje dla Suareza, który najprawdopodobniej przez to ugryzienie nie zagra już na tym mundialu xD

Opublikowano

on się chyba w ogóle dzisiaj nie wysrał

Opublikowano

1:0 dla Urugwaju, gratulacje dla Suareza, który najprawdopodobniej przez to ugryzienie nie zagra już na tym mundialu xD

Niby dlaczego? Nie takie rzeczy świat piłki widział.
Opublikowano

Ano dlatego, że za swoje poprzednie ugryzienie dostał 10 meczów zawieszenia jeśli dobrze pamiętam.

Opublikowano

Makarony do domu :) Przeciągali 2/3 meczu to mają co chcieli :)

Opublikowano

No i raczej na pewno zostanie w Liverpoolu. Po takich akcjach raczej nikt nie będzie chciał go ściągnąć.

Opublikowano

No i Urugwaj wygrywa pomimo Suareza w składzie (ogólnie spoko, ale ta końcówka i zachowanie przy sytuacji 3 na 1...).

Opublikowano

Co jak co, ale Suárez był dzisiaj beznadziejny, jeśli Uwugwaj by stracił awans dzisiaj to tylko przez jego niewykorzystane sytuacje.

Opublikowano

Suarez, Mario, Ronaldo, Messi - poniżej oczekiwań.

Opublikowano

Ech, Pirlo (*) już nie mogę patrzyć na tych Gonzalezów, Rodriguezów... niech Urugwaj już wyp.ierdala do domu po 1/8 razem z Suarezem

Opublikowano

je.bany jaszczurXD

ipzddi.gif

Edytowane przez erix

Opublikowano
  • Autor

No dobra, to jednak są najgorsze dla Europy mistrzostwa jak na razie. Finał Kolumbia-Argentyna, anyone?

Opublikowano

Ech, Pirlo (*) już nie mogę patrzyć na tych Gonzalezów, Rodriguezów... niech Urugwaj już wyp.ierdala do domu po 1/8 razem z Suarezem

Ty to byś wszystkich wypie,rdolił.