Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Grecja nie była dziś Grecją. Ładny mecz ich, WKS - słaby. Zasłużona wygrana. Czy zasłużony awans za 3 mecze... raczej tak, od Kolumbii każdy był słabszy, dzisiaj byli lepsi od WKS, mecz z Japonią grali na 0-0 i to 0-0 wymordowali.

Czy karny odgwizdany słusznie? Heh, to jest dobre pytanie.

Edytowane przez ogqozo

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 185,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

Wszyscy moi ulubieńcy odpadają, kurfa... słabo mi. Przecież ta Grecja powinna umrzeć. Oby ich Kostaryka rozyebała 5 - 0

Opublikowano

W 1/8 Grecja będzie męczyć Kostarykę. Niech tylko spróbują wyeliminować tego prawdziwego czarnego konia, no!

Opublikowano

cóż, szkoda wks, teraz licze na kostaryke, chciałbym żeby dali wycisk grekom

Opublikowano

ja na powtórce widziałem chyba szopke samarasa. znowu ten samaras. pamiętam jak na euro sie przewracał i wkręcał sędziów. yebany antyfutbolista

Opublikowano

Wlochy, Anglia, Hiszpania - out, Grecja - in xDDDD

Opublikowano

Yakubu jako jedyny stawiał 2-1 na Grecję :teehee:

co za fuksiarz

Dzisiaj mu się poszczęściło. Ale ile on punktów natracił przez bramki w ostatnich minutach...

Tak jak ja dzisiaj :/.

Opublikowano

A żeby było śmieszniej w 1/8 sensacja mundialu odpadnie z wyżej wymienioną nędzą mundialu. Piłka nożna jest poyebana xD

Pytam ponownie: kiedy my będziemy tak słabi jak Grecja?

Opublikowano

ten Samaras nieżły kuc, niby wielki napastnik a kilka goli w reprze xD jeszcze te drewnian ruchy

Opublikowano

Karny z kapelusza. Ale w studiu tvp oczywiscie bezwglednie sie nalezal. Co za beton.

Opublikowano

Jaki syf, drewniane greckie grajki przechodzą dalej ;/

Opublikowano

Jedyny kontakt jaki nastąpił:

4gObgrc.png

Samaras nogi się zderzają i zaczyna szybować:

3Bng4te.png

Sam już nie wiem ile w tym wyrachowania a na ile to faktycznie faul :/.

Opublikowano

Te studio to o kant dupska rozbić. Kto tam w ogóle siedzi? Jak zobaczyłem Fornalila to myślałem, że to jakiś żart. Miał pole do popisu to mógł działać, a nie teraz wielki mądrala i znawca futbolu.

Majdana i Żewłakowa nie komentuję, bo nie trzeba raczej, a Strejlau i Gmochu to o akcent humorystyczny dbają.

Opublikowano

On zahaczyl o noge murzyna a potem stope skierowal do ziemi i jeszcze raz zahaczyl no i sie wyj.ebal.

Opublikowano

Majdan jest ok, elokwentny i wie co mówi.

Opublikowano

Czy ta Grecja zawsze musi tak się przeslizgiwać do kolejnych faz turnieju? Jak nie fart, to sędzia.

Opublikowano

ten Samaras nieżły kuc, niby wielki napastnik a kilka goli w reprze xD jeszcze te drewnian ruchy

to taki grecki fred w wresji dla ubogich

On zahaczyl o noge murzyna a potem stope skierowal do ziemi i jeszcze raz zahaczyl no i sie wyj.ebal.

murzyn go lekko trąca, ale nie przerywa mu akcji i kolo składa się do strzału.........ale tuż przed udeżeniem piłki reflektuje, wbija stopą w ziemię i boom headshot. już w akcji z dalekiej i wysokiej kamery wyglądało to dziwacznie. każdy normalny, szanujący ten sport piłkarz wykończyłby ten strzał 

Opublikowano

No z tej grupy powinno tylko jedno miejsce wychodzić, a miejsce oddać innej grupie.

Murzyński Śląsk Wrocław mnie rozyebał :D

Opublikowano

nie nurkował, wziął zamach i przez to że nie trafił w piłke bo zahaczył o noge murzyna to tak komicznie sie wypierdolił, trafiając w swoją drugą noge

a czy był faul to naprawde nie wiem, trza sie jakiegoś eksperta spytać

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Te grupy na tym mundialu mega niefortunnie wylosowane