Opublikowano 24 czerwca 201410 l Autor Grecja nie była dziś Grecją. Ładny mecz ich, WKS - słaby. Zasłużona wygrana. Czy zasłużony awans za 3 mecze... raczej tak, od Kolumbii każdy był słabszy, dzisiaj byli lepsi od WKS, mecz z Japonią grali na 0-0 i to 0-0 wymordowali. Czy karny odgwizdany słusznie? Heh, to jest dobre pytanie. Edytowane 24 czerwca 201410 l przez ogqozo
Opublikowano 24 czerwca 201410 l Wszyscy moi ulubieńcy odpadają, kurfa... słabo mi. Przecież ta Grecja powinna umrzeć. Oby ich Kostaryka rozyebała 5 - 0
Opublikowano 24 czerwca 201410 l W 1/8 Grecja będzie męczyć Kostarykę. Niech tylko spróbują wyeliminować tego prawdziwego czarnego konia, no!
Opublikowano 24 czerwca 201410 l cóż, szkoda wks, teraz licze na kostaryke, chciałbym żeby dali wycisk grekom
Opublikowano 24 czerwca 201410 l ja na powtórce widziałem chyba szopke samarasa. znowu ten samaras. pamiętam jak na euro sie przewracał i wkręcał sędziów. yebany antyfutbolista
Opublikowano 24 czerwca 201410 l oczywiście, że była szopka, dziwi mnie, że wszyscy tak łyknęli tego nurka
Opublikowano 24 czerwca 201410 l Yakubu jako jedyny stawiał 2-1 na Grecję co za fuksiarz Dzisiaj mu się poszczęściło. Ale ile on punktów natracił przez bramki w ostatnich minutach... Tak jak ja dzisiaj .
Opublikowano 24 czerwca 201410 l A żeby było śmieszniej w 1/8 sensacja mundialu odpadnie z wyżej wymienioną nędzą mundialu. Piłka nożna jest poyebana xD Pytam ponownie: kiedy my będziemy tak słabi jak Grecja?
Opublikowano 24 czerwca 201410 l ten Samaras nieżły kuc, niby wielki napastnik a kilka goli w reprze xD jeszcze te drewnian ruchy
Opublikowano 24 czerwca 201410 l Karny z kapelusza. Ale w studiu tvp oczywiscie bezwglednie sie nalezal. Co za beton.
Opublikowano 24 czerwca 201410 l Jedyny kontakt jaki nastąpił: Samaras nogi się zderzają i zaczyna szybować: Sam już nie wiem ile w tym wyrachowania a na ile to faktycznie faul .
Opublikowano 24 czerwca 201410 l Te studio to o kant dupska rozbić. Kto tam w ogóle siedzi? Jak zobaczyłem Fornalila to myślałem, że to jakiś żart. Miał pole do popisu to mógł działać, a nie teraz wielki mądrala i znawca futbolu. Majdana i Żewłakowa nie komentuję, bo nie trzeba raczej, a Strejlau i Gmochu to o akcent humorystyczny dbają.
Opublikowano 24 czerwca 201410 l On zahaczyl o noge murzyna a potem stope skierowal do ziemi i jeszcze raz zahaczyl no i sie wyj.ebal.
Opublikowano 24 czerwca 201410 l kopałbym po ryju za te fałszywe nurkowania Edytowane 24 czerwca 201410 l przez raven_raven
Opublikowano 24 czerwca 201410 l Czy ta Grecja zawsze musi tak się przeslizgiwać do kolejnych faz turnieju? Jak nie fart, to sędzia.
Opublikowano 24 czerwca 201410 l ten Samaras nieżły kuc, niby wielki napastnik a kilka goli w reprze xD jeszcze te drewnian ruchy to taki grecki fred w wresji dla ubogich On zahaczyl o noge murzyna a potem stope skierowal do ziemi i jeszcze raz zahaczyl no i sie wyj.ebal. murzyn go lekko trąca, ale nie przerywa mu akcji i kolo składa się do strzału.........ale tuż przed udeżeniem piłki reflektuje, wbija stopą w ziemię i boom headshot. już w akcji z dalekiej i wysokiej kamery wyglądało to dziwacznie. każdy normalny, szanujący ten sport piłkarz wykończyłby ten strzał
Opublikowano 24 czerwca 201410 l No z tej grupy powinno tylko jedno miejsce wychodzić, a miejsce oddać innej grupie. Murzyński Śląsk Wrocław mnie rozyebał
Opublikowano 24 czerwca 201410 l nie nurkował, wziął zamach i przez to że nie trafił w piłke bo zahaczył o noge murzyna to tak komicznie sie wypierdolił, trafiając w swoją drugą noge a czy był faul to naprawde nie wiem, trza sie jakiegoś eksperta spytać Edytowane 24 czerwca 201410 l przez mersi