Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

ogqozo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ten flejm psychofanów Ronaldo jakby Argentyna z Messim wygrała MŚ

ŁATWA GRUPA! ŁATWA DRABINKA! RONALDO NIE MA Z KIM GRAĆ! <3

P.S. Dawaj Karim!

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano (edytowane)

Każdy ma łatwką drabinkę, albo trudną, jeśli tylko znawcy futbolu tak uznają. Kto im zabroni? Jakby wygrali to będzie "ohoho, potentat się skompromitował i przegrał nawet z takim ogórkiem", jakby przegrali to będzie "a nie mówiłem żem znawca futbolu, ogórki przegrały jak było oczywiste". Znany zabieg od lat w necie.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

Szwajcaria musi mieć lepszy wynik punktowy, lub taki sam, ale o dwie bramki lepszy. Czyli np. 1-0 dla Ekwadoru sprawia, że Szwacjaria potrzebuje 3-0 do awansu.

Opublikowano

Każdy ma łatwką drabinkę, albo trudną, jeśli tylko znawcy futbolu tak uznają. Kto im zabroni? Jakby wygrali to będzie "ohoho, potentat się skompromitował i przegrał nawet z takim ogórkiem", jakby przegrali to będzie "a nie mówiłem żem znawca futbolu, ogórki przegrały jak było oczywiste". Znany zabieg od lat w necie.

Jestem wyżej w typerze, nie dyskutuj  :sleep:

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Jak na razie europejskie ogórki mogą być dość optymistycznie nastawione. Nic za bardzo się nie dzieje w drugim meczu i nie wygląda, jakby Ekwador im strzelił. Jeśli to jednak nagle zrobi, ma awans. Dlatego będą pewnie cisnąć na 3-0.

Shaqiri w końcu ma wymierny dowód najwyższej klasy, którą prezentuje od pierwszego meczu. Jego współpraca z Drmiciem na środku wygląda bardzo ładnie, choć pamiętajmy - Honduras to jeden z tych outsiderów, który na Mundialu tylko potwierdził oczekiwania, i skończy obok Kamerunu i Australii zasłużenie przegrywając trzy mecze. Australia przynajmniej miała nieco szaleństwa z Holandią.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano (edytowane)

Honduras się odgryza, ładna walka. Raczej niesłusznie nie dostali przed chwilą karnego. Ekwador też robi co może... gol może nie wisi w powietrzu, ale są jakieś szanse.

(5 sekund później)

SZAAAAACZIIIIIIIIIIIIIIIIRIIIII TRZYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

Też macie wrażenie, że sędzia faworyzuje Francuzów? Lubię ten zespół, ale bez przesady. Czerwona dla bodajże Valencji za lekkie przejechanie korkami po ochraniaczu a tym czasem żabojady skaczą przeciwnikom na plecy i pukają ich łokciami po twarzy. Nie fajnie,tak się nie wygrywa :-/

Opublikowano

Francja trochę się ośmieszyła tym wynikiem. Nie wiem czy to wynikało z braku motywacji, ale jak się strzela non stop w środek bramki, to ciężko oczekiwać, że bramkarz się odsunie, żeby coś wpadło.

Opublikowano
Francja trochę się ośmieszyła tym wynikiem.

Pierwsze miejsce w grupie, normalnie kompromitacja stulecia.

d61nChj.jpg

Opublikowano (edytowane)

To mu pocisnęli, pierwszy mecz ligowy dopiero w listopadzie z Newcastle. Przynajmniej nikt go nie kupi. xD  Kara zdecydowanie zbyt surowa. Mecze reprezentacji da się zrozumieć, ale co ma z tym wspólnego BPL?

Edytowane przez Zwyrodnialec
Opublikowano (edytowane)

meczów 

i tak wiadomo o co chodzi, polonista za 50gr, zgłaszam do moderatora za spam, mam nadzieje że ktoś cie ukarze

Edytowane przez mersi
Gość DonSterydo
Opublikowano

Myślałem, że Portugalia jest już bez szans i Żeluś jedzie do domu?