Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

Opublikowano

Ale jaja, teraz się okaże że ghana wyjdzie xD

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 185,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

Remis Ghanie nie daje awansu wg mojej tabeli którą widze na zywo.

Edytowane przez Darude

Opublikowano

flash.gif 1 Germany  2 1 0   7 2 5    7

flash.gif 2 USA  1 1 1    4 4 0    4

flash.gif 3 Ghana  0 2 1    4 5 -1    2

flash.gif 4 Portugal  0 2 1  3 7 -4    2

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Widzę, że tutaj sporo osób ma problem z prostym odczytaniem tabelki pisząc o awansie Ghany. xD

Opublikowano

Przy tym wyniku musieliby wygrać różnicą 2 goli, bo przy jednym mieliby tyle samo punktów i identyczny bilans co uesańczycy, a wtedy liczyłby się mecz bezpośredni, który przegrali.

Opublikowano

Oczywiście że tak nie jest, najpierw decyduje bilans bramkowy, potem liczba strzelonych bramek, potem dopiero mecz bezposredni, ale na razie murzyni wbijaja se w zasadzie sami bramke.

Opublikowano

Co on zrobił :( zamiast podać strzela. Chyba się dogadali i Portugalia zaproponowała więcej (5 mln)

Ile Krystyny muszą strzelić goli by przejść dalej ?

Opublikowano

Za dużo.

Opublikowano

Portugalia mój czarny koń :wallbash:

Opublikowano

Krystyna GOTY, sam dzis mogl wyjsc na prowadzenie klasyfikacji strzelcow, no (pipi)a forma strzelecka Bartka co jeszcze nie dawno gral w Lechu :D

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

"Nie ma przepisu o nietykalności bramkarza w polu karnym" czyli co Krystyna miała prawo powalić bramkarza i kolega z drużyny może szybko strzelać gola na pustą bramkę ?

Póki atakuje przepisowo walcząc o piłkę to kontakt może być. Bramkarz jest wtedy traktowany jak każdy inny zawodnik. Tylko w piątce bramkarz jest "nietykalny", czyli każdy kontakt zawodnika drużyny przeciwnej, jeśli przeszkadza w interwencji bramkarzowi, jest przewinieniem.

Opublikowano

Mudzyny sprezentowały 2 gole.

Ale beka z Ronaldo , spokojnie mógł przepchnąć krystynowo do 1/8

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Ja (pipi)e europejski futbol na kolanach.  Może faktycznie coś w tym jest, że miniony  sezon i klimat w Brazylii jednak źle ma nich działa. 

Opublikowano

Nie spodziewałem się że Ghana przegra ten mecz sama ze sobą :confused:

Ale dobrze że Portugalia out.